Brandstof Bescherming Programma

Kies voor een vaste brandstofprijs

Brandstof wordt steeds duurder. Luchtvaartmaatschappijen trekken de prijzen omhoog en als reisorganisatie zijn we genoodzaakt daarin te volgen. Wil je volledige zekerheid over een vaste brandstofprijs voor je vlucht bij het boeken van jouw pakketreis? Als je ons Brandstof Bescherming Programma bijboekt, worden er geen extra brandstoftoeslagen aangerekend voor de vlucht na de boeking.

De premie voor onze rechtstreekse vluchten vanuit Brussel of Amsterdam naar de luchthavens Kittilä, Evenes, Bergen en Rovaniemi voor komend winter- en zomerseizoen bedraagt  € 40 per persoon. Je kan het Brandstof Bescherming Programma per boeking toevoegen tot 5 dagen na je boeking.

Als je niet kiest voor deze optie, laten we je ca. 8 weken voor je vertrekdatum weten of we al dan niet een supplement moeten aanrekenen voor verhoogde brandstofprijzen, zoals vermeld in onze bijzondere reisvoorwaarden.

Wanneer je deze optie boekt, kan er geen korting meer worden toegepast bij een daling van de brandstofprijzen.

Vanaf twee maanden voor de eerste dag van jouw gekozen vertrekmaand kan het Brandstof Bescherming Programma niet meer worden toegevoegd. Voorbeeld: je vertrekt in de maand januari, de laatste datum om het Brandstof Beschermingsprogramma toe te voegen is 31 oktober. Zie onderstaande tabel voor een duidelijk overzicht tot wanneer je het Brandstof Bescherming Programma bij kunt boeken.

Op 1 november 2022 wordt er bij boekingen die geen Brandstof Beschermingsprogramma hebben bijgeboekt, of als er binnen twee maanden voor de eerste dag van de vertrekmaand is geboekt,  een brandstoftoeslag van €95 per persoon berekend. Dit is onderhevig aan veranderingen en wordt steeds opnieuw berekend.

Opgelet: deze optie is enkel geldig voor onze rechtstreekse vluchten vanuit Brussel en Amsterdam. Ferrytochten, zeereizen en excursies vallen buiten deze regeling. 

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties