Fusie NORDIC & Xplore the North

‘One stop shop’ voor Scandinavië is een feit!

Winterspecialist Xplore the North en zomerspecialist Nordic worden 1.

UNIEKE WINTERAANBOD VAN XPLORE THE NORTH

“Brent D’Hooge en ik werken reeds 2 jaar achter de schermen samen. Brent gaat met Xplore the North voor een puur winters aanbod van hoge kwaliteit, zet de klant op de eerste plaats en heeft een neus voor gedreven medewerkers. Reeds enkele jaren schitterden de unieke lodges van Xplore the North in de ogen van ons NORDIC team. Het aanbod in deze charmante, kleinschalige verblijven in Zweeds en Fins Lapland is een grote troef voor de huidige klanten van NORDIC. Neem zeker een kijkje!

Ik ben zeer verheugd over de samenwerking met Brent (en Xplore The North) en kijk uit naar ons gemeenschappelijk bestuur. Ik ben er van overtuigd dat een schip een veilige koers en boeiende route kan varen met 2 kapiteins aan boord.”

Maarten Raes, oprichter en fan van NORDIC.

Met deze fusie worden NORDIC & XPLORE THE NORTH dé one stop shop in Europa voor onvergetelijke zomer- en winterbelevenissen in het Hoge Noorden. Bent u reeds fan van de unieke belevenissen die NORDIC in de zomer aanbiedt, dan vindt u het perfecte winterse vervolg bij Xplore the North en omgekeerd.”

Vanaf april 2019 vindt u ons reisaanbod onder 1 website: Nordic.be

Benieuwd naar het unieke winteraanbod? Neem nu al een kijkje bij Xplorethenorth.be!

Pinetree Lodge © Xplore The North
Aurora Mountain Lodge Aurora Suites © Xplore The North
© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid