IJslandreizen in de zomer

Op deze pagina vindt u ons volledig aanbod op IJsland volgens reistype.
Klik op het gewenste type om alle mogelijkheden te ontdekken.


INDIVIDUELE IJSLANDREIZEN
Onze individuele reizen met gewone huurwagen laten u kennismaken met 1 of meerdere windstreken van IJsland naargelang uw beschikbare tijd.

Elke reis werd samengesteld vanuit onze jarenlange ervaring en volgens het principe “zo veel mogelijk tijd spenderen in de natuur en zo weinig mogelijk in het voertuig”.

Hetzelfde geldt voor de programma’s met 4×4 huurwagen.
Een 4×4 voertuig is niet noodzakelijk om een indrukwekkende IJslandreis te beleven, maar biedt vooral de mogelijkheid om het binnenland in te trekken en de eenzame, uitgestrekte wildernis te verkennen.

Ongeacht de gekozen formule voorzien we u altijd van een uitgebreid infopakket met een op maat gemaakt routeboek waarin het programma dag-aan-dag beschreven staat. Het is de gepersonaliseerde handleiding van uw reis met een gedetailleerde wegbeschrijving  naar de niet te vermijden klassiekers en naar de vele onbekende plekken die we zelf verkenden. Het gaat om een ongekende hoeveelheid locaties die we via onze contacten ter plaatse leerden kennen of zelf hebben ontdekt over een periode van 25 jaar. Uniek in België!

En uiteraard worden ook mogelijke wandelingen, natuurlijke warmwaterbaden, benzinestations, voedingswinkels… opgenomen. U hoeft niets te missen!

Onderweg logeert u in geselecteerde hotels, B&B’s, country hotels, guesthouses of een mix ervan.

Wilt u het wat rustiger aan doen of zoekt u vooral ‘beleving’, kiest dan voor een Slow Travel programma (individueel of in groep). Het tempo wordt bewust lager gehouden zodat er automatisch gefocust wordt op een intensere natuurbeleving.

Of is een trekking of wandelreis eerder iets voor u? Kijk dan zeker naar ons thema ‘actief‘.

Andere individuele formules zijn: rondreizen vanuit vakantiehuisjes, IJsland per mobilhome of 4×4-camper of zelfs met de eigen wagen vanuit Denemarken.

.

GROEPSREIZEN
Ook voor wie een groepsreis verkiest, zijn er verschillende Nederlandstalig begeleide reizen.
Ongeacht het gekozen programma bent u steeds in goede handen van ons lokaal team dat u meeneemt langs de mooiste plekken van het eiland.


REYKJAVÍK CITYBREAKS
Korte stedentrips met de allures van een rondreis.


IJSLAND ZEEREIZEN
IJsland ontdekken vanop het water. Het bezorgt u een andere kijk op het eiland van ijs en vuur.

.ibi-certified-specialist-badge-1
.
Klik hier indien u een overzicht wenst van al onze IJslandreizen zonder onderverdeling.

Liever een winterreis? Hier reis je onmiddellijk door naar onze winterprogramma’s