Nordic Experience Day Antwerpen

22 oktober - BluePoint Antwerpen

Datum

22 oktober 2023

Locatie

BluePoint, Filip Williotstraat 9, 2600 Antwerpen

Uur

09:30

Beleef Scandinavië dicht bij huis dankzij onze Nordic Experience Days. Tijdens onze reisbeurs maak je kennis met Nordic en haar gepassioneerde team. We laten je proeven van onze bestemmingen met infosessies en leuke activiteiten voor jong en oud: spot het noorderlicht, ontdek de beste kleding voor jouw reis, ga naar huis met de beste fotografietips en leer ook ons zustermerk Galtic kennen. Plezier en reiskriebels gegarandeerd!

Onze Travel Designers zijn ontzettend gepassioneerd door de bestemmingen en kunnen niet wachten om die passie met jou te delen. We leren je graag alles over de natuur, cultuur en couleur locale van het Hoge Noorden, met talloze insider tips van onze experten. Volg een infosessie of spreek ons aan bij de infostanden, waar we onze kennis graag delen!

Schrijf je gratis in

Kies eerst het aantal personen waarmee je naar de Nordic Experience Days komt (inclusief kinderen +3 jaar). Daarna kan je per persoon aanduiden voor welke infosessies je je wenst in te schrijven. Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail in je mailbox met een toegangsticket tot de Nordic Epxerience Days.

Overige infosessies

Infosessie Spitsbergen, Antarctica & Groenland

16 oktober - Live in Londerzeel

Maak de reis van je leven en vaar met een splinternieuw en modern schip van Albatros Expeditions de indrukwekkende natuur…

  • 16 oktober
  • Londerzeel
  • 19:00 uur
Meer info

Nordic Experience Day Antwerpen

22 oktober - BluePoint Antwerpen

Beleef Scandinavië dicht bij huis dankzij onze Nordic Experience Days. Tijdens onze reisbeurs maak je kennis met Nordic en haar…

  • 22 oktober
  • Antwerpen
  • 09:30 uur
Meer info

Nordic Experience Day Brugge

19 november - BMCC Brugge

Beleef Scandinavië dicht bij huis dankzij onze Nordic Experience Days. Tijdens onze reisbeurs maak je kennis met Nordic en haar…

  • 19 november
  • Brugge
  • 09:30 uur
Meer info
Tromso stad in de avond in Noorwegen met Nordic
Nordic Stories

De leukste steden van Noorwegen

Noorwegen heeft een aantal van de leukste steden van Scandinavië. Van de grotere steden zoals Oslo en Bergen, tot kleinere steden zoals Trondheim en Tromsø, overal ervaar je de authentieke Scandinavische charme en gezelligheid.

Lees meer
Uitzicht op de Lofoten
Nordic Stories

Proef van de Lofoten

Maak kennis met de traditionele gerechten van de Lofoten. Van de typische visserscultuur, tot luxueuze fine dining en traditionele zoetigheden: op de Lofoten-eilanden komt elke “foodie” aan zijn trekken. Naast het verhaal achter de typische gerechten, ontdek je ook enkele niet te missen activiteiten en verklappen we onze favoriete culinaire adresjes.

Lees meer
Uitzicht Noorwegen
Nordic Stories

De mooiste wandelroutes van Noorwegen

Noorwegen onderscheidt zich door zijn spectaculaire landschappen, fjorden, bergen en een adembenemende kustlijn. Het land is een waar wandelparadijs en biedt een breed scala aan wandelmogelijkheden. Ontdek onze aanraders!

Lees meer
Lupineveld op IJsland
Nordic Stories

De lupine die IJsland paars kleurt

Tijdens de lente- en zomermaanden wordt IJsland een waar paradijs voor fotografen. De lupine staat in bloei en de grote, paarse velden zijn een favoriet onder de toeristen. Onder de IJslanders daarentegen, is de lupine een controversiële plant.

Lees meer
Vrouw en hond kijken naar een prachtig uitzicht in Denemarken.
Nordic Stories

Met je hond naar het Hoge Noorden

De hond meenemen op reis is een droom van vele baasjes. Toch is het niet altijd even evident. In Scandinavië gelden een aantal regels voor het reizen met een hond. Ontdek waar jij allemaal rekening mee moet houden als je je viervoeter mee wil nemen op avontuur.

Lees meer
Wandelaar in Noorwegen
Nordic Stories

Wandelen in Scandinavië

Scandinavië is een populaire bestemming bij heel wat wandelaars. Zowel beginners als meer geoefende wandelaars kunnen er genieten van heel wat mooie tochten door het gevarieerde landschap. Zweden, Noorwegen, Finland of Lapland: welke wandelbestemming kies jij?

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Ontvang tips & tricks in je mailbox