Infosessie Albatros Expeditions Poolgebieden

27 april - Live in Brugge

Datum

27 april 2023

Locatie

Hotel de' Medici, Potterierei 15, 8000 Brugge

Uur

11:00

Maak de reis van je leven en vaar met een splinternieuw en modern schip van Albatros Expeditions de indrukwekkende natuur van Spitsbergen (in 2023), Antarctica (in 2024) of Groenland (in 2024) tegemoet, of kies voor een combinatie van de 4 arctische eilanden (in 2024).

Wie weet spot je op Spitsbergen ijsberen, rendieren, poolvossen, walrussen, zeehonden, walvissen en nog veel meer! Op Antarctica kom je naast walvissen en zeehonden allicht albatrossen en pinguïns tegen. En in Groenland bezoek je bovenop overweldigende natuur en wildlife zoals walvissen en zeehonden ook unieke nederzettingen. Aan de hand van verschillende boeiende lezingen aan boord kom je alles te weten over de bijzondere omgeving van jouw reis.

Bestemmingsexperts Katia en Virginie delen hun enthousiaste verhalen en alle praktische informatie rondom de reizen met Albatros Expeditions en er is ruimschoots de tijd om vragen te stellen.

Overige infosessies

Infosessie Albatros Expeditions Spitsbergen & Antarctica

30 maart - Live in Melle

Maak de reis van je leven en vaar met een splinternieuw en modern schip van Albatros Expeditions de indrukwekkende natuur…

 • 30 maart
 • Melle
 • 19:00 uur
Meer info

Infosessie Noorderlichtreis met Hurtigruten

5 april - online

Wil je in korte tijd en in alle rust de volledige kustlijn van Noorwegen ontdekken? Dan is de noorderlichtcruise met…

 • 5 april
 • online
 • 19:30 uur
Meer info

Infosessie Lapland in de winter

20 april - Live in Melle

Rendieren, husky’s, het noorderlicht, sneeuwscootertochten, dikke pakken sneeuw en de houtgeur van de sauna… In Lapland beleef je ongetwijfeld een…

 • 20 april
 • Melle
 • 20:00 uur
Meer info

Infosessie Albatros Expeditions poolgebieden

22 april - Live in Antwerpen

Dit exclusieve evenement is een eerste kennismaking voor zij die één van onze 4 Nordic reizen naar de poolgebieden overwegen:…

 • 22 april
 • Antwerpen
 • 14:00 uur
Meer info
Voringfossen in Noorwegen met Nordic
Nordic Stories

De mooiste wandelroutes van Noorwegen

Noorwegen onderscheidt zich door zijn spectaculaire landschappen, fjorden, bergen en een adembenemende kustlijn. Het land is een waar wandelparadijs en biedt een breed scala aan wandelmogelijkheden. Ontdek onze aanraders!

Lees meer
Lupineveld op IJsland
Nordic Stories

De lupine die IJsland paars kleurt

Tijdens de lente- en zomermaanden wordt IJsland een waar paradijs voor fotografen. De lupine staat in bloei en de grote, paarse velden zijn een favoriet onder de toeristen. Onder de IJslanders daarentegen, is de lupine een controversiële plant.

Lees meer
Nordic Stories

Met je hond naar het Hoge Noorden

De hond meenemen op reis is een droom van vele baasjes. Toch is het niet altijd even evident. In Scandinavië gelden een aantal regels voor het reizen met een hond. Ontdek waar jij allemaal rekening mee moet houden als je je viervoeter mee wil nemen op avontuur.

Lees meer
Wandelaar in Noorwegen
Nordic Stories

Wandelen in Scandinavië

Scandinavië is een populaire bestemming bij heel wat wandelaars. Zowel beginners als meer geoefende wandelaars kunnen er genieten van heel wat mooie tochten door het gevarieerde landschap. Zweden, Noorwegen, Finland of Lapland: welke wandelbestemming kies jij?

Lees meer
Noorwegen uitzicht zomer
Nordic Stories

Nationale parken in Noorwegen

Noorwegen is een bijzonder land, bekend om zijn gevarieerde en extreme landschappen. In totaal telt het land maar liefst 47 nationale parken. Je spot er allerlei diersoorten en kan er genieten van de gevarieerde en indrukwekkende landschappen. Ontdek de 3 populairste nationale parken!

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Ontvang tips & tricks in je mailbox