Nordic Collection Roadshow

16 februari - live in Hasselt

Datum

16 februari 2022

Locatie

Torenplein 8, 3500 Hasselt

Uur

19:30

Na Gent houdt Nordic Collection ook halt in Hasselt. We verwelkomen je deze keer graag in het Radisson Blu Hotel, midden in het charmante stadscentrum. Ben je erbij? De infosessies zijn gratis maar inschrijven is wel verplicht, zo kunnen we de actuele coronamaatregelen respecteren.

Maak kennis met de verschillende merken van de Nordic Collection en ontdek de mooiste droombestemmingen: Galtic, Atacama, Wild Alaska, Canada Travel Designers, MyHimalaya en de exploratiereizen van Nordic.

Programma

19u30 – 20u20: Atacama – Exploratiereizen Nordic
20u30 – 21u20: Wild Alaska – Galtic
21u30 – 22u30: Canada – MyHimalaya


Overige infosessies

Infosessie Zweden

22 januari - live in Melle

Een bestemming die ongerepte natuur, gastronomie, cultuur en beleving perfect weet te combineren. De pittoreske dorpjes wisselen de uitgestrekte bossen,…

 • 22 januari
 • Melle
 • 15:00 uur
Meer info

Infosessies Zweden & Zuid-Noorwegen

29 januari - live in Londerzeel

Leer meer over één van deze prachtige bestemmingen en laat je inspireren door onze collega’s.   Zweden | 15:00 Een bestemming die ongerepte…

 • 29 januari
 • Londerzeel
Meer info

Infosessie Finland

29 januari - live in Melle

Een ongerepte bestemming waar het alleen-op-de-wereldgevoel primeert. Geniet van de rust en ruimte in de prachtige natuurgebieden of kuier langs…

 • 29 januari
 • Melle
 • 15:00 uur
Meer info

Infosessie Albatros Expeditions Spitsbergen & Antarctica

2 februari - digitaal

Maak de reis van je leven en vaar met een splinternieuw en modern schip van Albatros Expeditions de indrukwekkende natuur…

 • 2 februari
 • Digitaal
 • 19:30 uur
Meer info
Canadaheader
Nordic Stories

6 reisorganisaties bundelen hun krachten onder overkoepelend merk ‘Nordic Collection’

Nordic, de reisorganisatie die gekend is voor zomer- en winterreizen naar Scandinavië, lanceert het nieuwe merk ‘Nordic Collection’. Onder deze overkoepelende naam vallen zes verschillende reisorganisaties: Nordic, Galtic, Canada Travel Designers, Wild Alaska, Atacama en MyHimalaya. Met een gloednieuwe website en de aankondiging van roadshows bundelen alle zes de reisorganisaties hun krachten.

Lees meer
Nordic Stories

Langedrag Natur Park in Noorwegen: niet zomaar een boerderij

Soms kom je op plekken waarvan je meteen weet: deze vergeet ik niet snel! Langedrag Natur Park, vlakbij het plaatsje Geilo in Noorwegen, is zo’n plek. De ene na de andere bijzondere ervaring stapelt zich hier op. Van het uitlaten van de geiten, tot het voeren van wolven terwijl je bij hen in het verblijf zit.

Lees meer
Buiten dineren in de Zweedse natuur
Nordic Stories

Zweden: het eetbare land

Met onder meer bessen, kruiden en cantharellen is de Zweedse natuur een gigantische voorraadkast, perfect voor levensgenieters die houden van pure smaken. Het land profileert zich dan ook wel als het eetbare en drinkbare land, want alle ingrediënten voor een geslaagd diner vind je hier in de natuur. Neem plaats aan een van de 20 tafels en geniet van een exclusief menu, geïnspireerd op het seizoen. Dit is gastronomisch genieten in de meest pure vorm!

Lees meer
Prachtige zonsondergang op IJsland.
Nordic Stories

IJsland door de lens van een hobbyfotograaf

Af en toe krijgen we foto’s toegestuurd van klanten na hun reis. Benny reisde onlangs met Nordic naar IJsland en bezorgde ons een aantal pareltjes. Omdat hij zo enthousiast was, belden we hem op om meer te weten over zijn ervaring. We nemen je graag mee door het land van vuur en ijs, door de ogen van hobbyfotograaf Benny. Laat de beelden vooral voor zich spreken.

Lees meer
Nordic Stories

Facts & Figures Denemarken

Wist je dat je in Denemarken nooit verder dan 52 km van de zee bent? Bekijk onze facts & figures en ontdek nog zoveel meer leuke weetjes.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Ontvang tips & tricks in je mailbox