Zweeds en Fins Lapland Winter

15 oktober - live in Hasselt

Datum

15 oktober 2022

Locatie

Radisson Blu Hotel Hasselt, Torenplein 8, 3500, Hasselt

Uur

10:00

Dik besneeuwde bossen, een ongerepte wildernis en onvergetelijke ervaringen, tijdens deze infosessie neemt een bestemmingsexpert je mee op reis naar winters Lapland!

Je leert wat de verschillen zijn tussen de verschillende regio’s en reisperiodes en wat je mag verwachten van de verschillende accommodaties. Natuurlijk wordt er ook van alles verteld over het noorderlicht. En hoe voelt het nu precies om op een huskyslede of sneeuwscooter op pad te gaan door de prachtige, ongerepte, Lapse natuur?

Overige infosessies

Infosessie Albatros Expeditions Spitsbergen & Antarctica

26 september - live in Melle

Maak de reis van je leven en vaar met een splinternieuw en modern schip van Albatros Expeditions de indrukwekkende natuur…

 • 26 september
 • Melle
 • 19:00 uur
Meer info

Zweeds en Fins Lapland Winter

8 oktober - live in Londerzeel

Dik besneeuwde bossen, een ongerepte wildernis en onvergetelijke ervaringen, tijdens deze infosessie neemt een bestemmingsexpert je mee op reis naar…

 • 8 oktober
 • Londerzeel
 • 10:00 uur
Meer info

Infosessie Hurtigruten

8 oktober - live in Londerzeel

Wil je op korte tijd en in alle rust de volledige kustlijn van Noorwegen ontdekken? Dan is een zeereis met…

 • 8 oktober
 • Londerzeel
 • 11:30 uur
Meer info

Noord-Noorwegen & Lofoten

8 oktober - live in Londerzeel

Leer meer over de ongereptheid van Noord-Noorwegen. Leer van een ervaringsexpert hoe het voelt om door de magnifieke Lofoten te…

 • 8 oktober
 • Londerzeel
 • 13:00 uur
Meer info
Winters Lapland met Nordic - ©Henk Dujardin
Nordic Stories

Winters Lapland door de lens van Henk Dujardin

Henk reisde in 1994 voor het eerst naar Noorwegen, een land dat meteen een speciaal plekje in zijn hart veroverde. In 2019 was de tijd aangebroken om ook de winter in Scandinavië te ontdekken. Zijn reis naar Lapland, met verblijf in de Aurora Mountain Lodge, is hem zo goed bevallen dat hij in het winterseizoen van 2021-2022 terugkeerde. Ontdek zijn verhaal en droom weg met zijn prachtige foto's.

Lees meer
Canadaheader
Nordic Stories

6 reisorganisaties bundelen hun krachten onder overkoepelend merk ‘Nordic Collection’

Nordic, de reisorganisatie die gekend is voor zomer- en winterreizen naar Scandinavië, lanceert het nieuwe merk ‘Nordic Collection’. Onder deze overkoepelende naam vallen zes verschillende reisorganisaties: Nordic, Galtic, Canada Travel Designers, Wild Alaska, Atacama en MyHimalaya. Met een gloednieuwe website en de aankondiging van roadshows bundelen alle zes de reisorganisaties hun krachten.

Lees meer
Nordic Stories

Langedrag Natur Park in Noorwegen: niet zomaar een boerderij

Soms kom je op plekken waarvan je meteen weet: deze vergeet ik niet snel! Langedrag Natur Park, vlakbij het plaatsje Geilo in Noorwegen, is zo’n plek. De ene na de andere bijzondere ervaring stapelt zich hier op. Van het uitlaten van de geiten, tot het voeren van wolven terwijl je bij hen in het verblijf zit.

Lees meer
Buiten dineren in de Zweedse natuur
Nordic Stories

Zweden: het eetbare land

Met onder meer bessen, kruiden en cantharellen is de Zweedse natuur een gigantische voorraadkast, perfect voor levensgenieters die houden van pure smaken. Het land profileert zich dan ook wel als het eetbare en drinkbare land, want alle ingrediënten voor een geslaagd diner vind je hier in de natuur. Neem plaats aan een van de 20 tafels en geniet van een exclusief menu, geïnspireerd op het seizoen. Dit is gastronomisch genieten in de meest pure vorm!

Lees meer
Prachtige zonsondergang op IJsland.
Nordic Stories

IJsland door de lens van een hobbyfotograaf

Af en toe krijgen we foto’s toegestuurd van klanten na hun reis. Benny reisde onlangs met Nordic naar IJsland en bezorgde ons een aantal pareltjes. Omdat hij zo enthousiast was, belden we hem op om meer te weten over zijn ervaring. We nemen je graag mee door het land van vuur en ijs, door de ogen van hobbyfotograaf Benny. Laat de beelden vooral voor zich spreken.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Ontvang tips & tricks in je mailbox