Infosessie Albatros Expeditions Poolgebieden

13 juni - online

Datum

13 juni 2023

Locatie

Online

Uur

19:00

Maak de reis van je leven en vaar met een splinternieuw en modern schip van Albatros Expeditions de indrukwekkende natuur van Spitsbergen, Antarctica, Groenland of IJsland tegemoet.

Wie weet spot je op Spitsbergen ijsberen, rendieren, poolvossen, walrussen, zeehonden, walvissen en nog veel meer! Op Antarctica kom je naast walvissen en zeehonden allicht albatrossen en pinguïns tegen. Aan de hand van verschillende boeiende lezingen aan boord kom je alles te weten over de bijzondere omgeving van jouw reis.

Bestemmingsexperts Katia en Virginie delen hun enthousiaste verhalen en alle praktische informatie rondom de reizen met Albatros Expeditions en er is ruimschoots de tijd om vragen te stellen.

Vul onderstaand formulier in om deel te nemen aan de online infosessie:

Overige infosessies

Infosessie Albatros Expeditions Poolgebieden

13 juni - online

Maak de reis van je leven en vaar met een splinternieuw en modern schip van Albatros Expeditions de indrukwekkende natuur…

 • 13 juni
 • online
 • 19:00 uur
Meer info

Infosessie Lofoten winter

22 juni - Live in Londerzeel

Het noorderlicht aanschouwen, op avontuurlijke walvissafari’s vertrekken of jezelf verliezen in de authentieke charme van de vissersdorpjes? In de Lofoten…

 • 22 juni
 • Londerzeel
 • 18:30 uur
Meer info

Infosessie Fotografie – Michiel Pieters

22 juni - Londerzeel

Landschapsfotograaf Michiel Pieters is met 350k volgers één van de meest gevolgde Belgische fotografen op social media. Dat komt niet…

 • 22 juni
 • Londerzeel
 • 19:30 uur
Meer info

Infosessie winters IJsland

24 juni - Live in Melle

Is er een bestemming die meer tot de verbeelding spreekt dan het land van ijs en vuur? Van uitgestrekte vulkanische…

 • 24 juni
 • Melle
 • 11:00 uur
Meer info
Tromso stad in de avond in Noorwegen met Nordic
Nordic Stories

De leukste steden van Noorwegen

Noorwegen heeft een aantal van de leukste steden van Scandinavië. Van de grotere steden zoals Oslo en Bergen, tot kleinere steden zoals Trondheim en Tromsø, overal ervaar je de authentieke Scandinavische charme en gezelligheid.

Lees meer
Uitzicht op de Lofoten
Nordic Stories

Proef van de Lofoten

Maak kennis met de traditionele gerechten van de Lofoten. Van de typische visserscultuur, tot luxueuze fine dining en traditionele zoetigheden: op de Lofoten-eilanden komt elke “foodie” aan zijn trekken. Naast het verhaal achter de typische gerechten, ontdek je ook enkele niet te missen activiteiten en verklappen we onze favoriete culinaire adresjes.

Lees meer
Uitzicht Noorwegen
Nordic Stories

De mooiste wandelroutes van Noorwegen

Noorwegen onderscheidt zich door zijn spectaculaire landschappen, fjorden, bergen en een adembenemende kustlijn. Het land is een waar wandelparadijs en biedt een breed scala aan wandelmogelijkheden. Ontdek onze aanraders!

Lees meer
Lupineveld op IJsland
Nordic Stories

De lupine die IJsland paars kleurt

Tijdens de lente- en zomermaanden wordt IJsland een waar paradijs voor fotografen. De lupine staat in bloei en de grote, paarse velden zijn een favoriet onder de toeristen. Onder de IJslanders daarentegen, is de lupine een controversiële plant.

Lees meer
Vrouw en hond kijken naar een prachtig uitzicht in Denemarken.
Nordic Stories

Met je hond naar het Hoge Noorden

De hond meenemen op reis is een droom van vele baasjes. Toch is het niet altijd even evident. In Scandinavië gelden een aantal regels voor het reizen met een hond. Ontdek waar jij allemaal rekening mee moet houden als je je viervoeter mee wil nemen op avontuur.

Lees meer
Wandelaar in Noorwegen
Nordic Stories

Wandelen in Scandinavië

Scandinavië is een populaire bestemming bij heel wat wandelaars. Zowel beginners als meer geoefende wandelaars kunnen er genieten van heel wat mooie tochten door het gevarieerde landschap. Zweden, Noorwegen, Finland of Lapland: welke wandelbestemming kies jij?

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Ontvang tips & tricks in je mailbox