Infosessie Finland in de zomer

16 februari - online

Datum

16 februari 2023

Locatie

online

Uur

19:30

Finland: het land van eindeloze bossen en meren, miljoenen sauna’s en een taal die in niets lijkt op wat we kennen.

Te midden van de Finse natuur, ver weg van de bewoonde wereld, kom je helemaal tot rust en ervaar je een groot gevoel van vrijheid. Aandacht voor de natuur en eigen welzijn zit ingebakken in het DNA van de Finnen.

Reizen in Finland is werkelijk een detox voor lichaam en geest. Onze ervaringsspecialist vertelt je tijdens deze infosessie graag waarom!

Overige infosessies

Infosessie Lofoten & Lapland Zomer

2 februari - online

Lapland is in de zomer een wildernisbestemming bij uitstek. Van de uitgestrekte bossen van Zweeds- en Fins Lapland naar de…

 • 2 februari
 • online
 • 19:30 uur
Meer info

Infosessie Denemarken zomer

4 februari - offline

De grillige, dramatische kustlijn contrasteert met een sereen en glooiend binnenland. Onderweg sieren charmante kastelen, frisgroene weilanden en pittoreske dorpen het…

 • 4 februari
 • Melle
 • 10:00 uur
Meer info

Infosessie Zweden zomer

4 februari - offline

Zweden combineert als geen ander ongerepte natuur, een boeiend cultureel erfgoed en gastronomie. Charmante kasseistraten, authentieke koffiehuizen, kleurrijke visserdorpjes en bruisende…

 • 4 februari
 • Melle
 • 11:30 uur
Meer info

Infosessie IJsland zomer

4 februari - offline

Is er een bestemming die meer tot de verbeelding spreekt dan het land van ijs en vuur? Van uitgestrekte vulkanische…

 • 4 februari
 • Melle
 • 14:00 uur
Meer info
Wandelaar in Noorwegen
Nordic Stories

Wandelen in Scandinavië

Scandinavië is een populaire bestemming bij heel wat wandelaars. Zowel beginners als meer geoefende wandelaars kunnen er genieten van heel wat mooie tochten door het gevarieerde landschap. Zweden, Noorwegen, Finland of Lapland: welke wandelbestemming kies jij?

Lees meer
Noorwegen uitzicht zomer
Nordic Stories

Nationale parken in Noorwegen

Noorwegen is een bijzonder land, bekend om zijn gevarieerde en extreme landschappen. In totaal telt het land maar liefst 47 nationale parken. Je spot er allerlei diersoorten en kan er genieten van de gevarieerde en indrukwekkende landschappen. Ontdek de 3 populairste nationale parken!

Lees meer
Nordic Stories

Fins Lapland door de ogen van Ingrid de Jager

Instagram is het perfecte kanaal om mooie (reis)foto’s te delen. Wij struinen het platform vaak af op zoek naar de mooiste vakantiekiekjes van het hoge Noorden. Door de hashtag #TravelWithNordic te gebruiken, maken onze reizigers iedere maand kans op een leuke prijs! Deze maand werden we omver geblazen door de foto's van Ingrid de Jager in Lapland. Geniet mee van haar fotoverslag!

Lees meer
Zweedse Fika met kaneelbroodjes
Nordic Stories

Zweedse Fika & Kanelbulle

Als je het over Zweden hebt, heb je het al gauw over fika. Wat betekent dit typisch Zweedse begrip en wat maakt het zo bijzonder? Je leest het hier.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Ontvang tips & tricks in je mailbox