Lapland reizen in de winter

RECHTSTREEKS VLIEGEN NAAR KITTILA
Na onze primeur als eerste Belgische touroperator rechtstreeks te vliegen naar Lapland tijdens de winter van 2016-17,  zetten wij de trend door. Het is opnieuw mogelijk om vanaf vanaf Brussel naar Kittilä in Fins Lapland (en Tromsø in Noors Lapland) te vliegen. We hebben elke zondag van 23/12/18 tot 10/3/19 een volledig rechtstreekse vlucht voorzien (dus ook tijdens de kerst- en krokusvakantie!).

Deze rechtstreekse vlucht heeft enkele voordelen die we u graag meegeven:

  • U vliegt voordelig en comfortabel.
  • U vertrekt in de voormiddag in Brussel en bent kort na de middag reeds op uw eindbestemming zodat uw vakantie nog diezelfde dag start!
  • Om terug te keren vertrekt u kort na de middag en in de late namiddag bent u al terug in Brussel.
  • U vermijdt een overstap in Helsinki (of Oslo) met vaak lange wachttijden.
  • De meeste van onze reizen kunnen we meteen bevestigen.

REIZEN TIJDENS DE KERSTVAKANTIE
Voor de kerstvakantie hebben we dit jaar alles uit de kast gehaald! We bieden een uitgebreid aanbod weekreizen aan, maar u kan ook kiezen voor een shortbreak en een bezoek aan de Kerstman. Fins Lapland haalt al haar troeven boven om u een onvergetelijk avontuur te bezorgen. Ontdek ons aanbod en droom meteen weg van een winters verblijf, er is voor elk wat wils!

REIZEN TIJDENS DE KROKUSVAKANTIE
Ook tijdens de krokusvakantie bieden we u een waaier aan prachtige winterreizen naar Fins Lapland aan. Ga op ontdekking in ons aanbod en droom meteen weg van een winters verblijf in Fins Lapland. U heeft een ruime keuze tussen blokhutten en hotelkamers en u kan kiezen tussen verschillende reisformules.

COMFORTABELE BLOKHUTTEN
Onze Finse blokhutten zijn er in alle stijlen en formaten, van rustiek tot modern, steeds uitgerust met alle nodige comfort. Ervaar de intimiteit van een “stua” met een gezellig haardvuur en de zoeterige geur van brandend berkenhout. Kortom, een blokhut huren in Lapland schept een speciale sfeer er ervaring!

HOTELS & LODGES
Geniet u graag van heerlijke maaltijden en het comfort van een hotel, dan vindt u bij Nordic zeker uw gading in ons ruime aanbod hotelverblijven en lodges. Dit kan via budgethotelsluxehotelsgastronomische hotels en spahotels. Wij helpen u met veel plezier verder om uw gading te vinden in ons ruime aanbod!

BIJZONDERE VERBLIJFPLAATSEN
Bent u op zoek naar een speciaal verblijf? Ook dan bent u bij Nordic aan het juiste adres. We gingen op zoek naar unieke verblijfplaatsen die garant staan voor een reis waar u nog jaren enthousiast over napraat. Enkele mogelijkheden zijn de glazen iglo’s of het sneeuwhotel van Sinettä, een kamer met een glazen dak bij de Northern Lights Ranch of een Aurora View Suite in Iso Syöte.

MULTI-ACTIVITEITEN
Heeft u zin om Lapland écht te beleven maar niet om zelf te puzzelen met de activiteiten? Kies dan voor één van onze kant-en-klare pakketten inclusief activiteiten. Deze pakketten hebben we in het aanbod voor reisgezelschappen van alle leeftijden.
Natuurlijk kunnen we voor u ook steeds een programma op maat uitwerken. Contacteert u hiervoor één van onze Lapland specialisten voor een advies op maat van uw wensen.
Voor zij die het graag avontuurlijk hebben raden we graag onze meerdaagse sneeuwscooter– en hondensledetochten aan.

SHORTBREAKS & CITYBREAKS
Tijdens onze shortbreaks maakt u kort en intensief kennis met het hoge noorden. Ook hier zijn mogelijkheden om rechtstreeks te vliegen vanaf Brussel!