Nordic Infosessies Opnames

Digitale Infosessies Opnames

Heb je interesse in een zomerreis naar Noorwegen, Zweden, Finland, Lapland, of Denemarken? Wil je graag meer te weten komen over deze Scandinavische bestemmingen en kan je niet wachten tot een van onze live online infosessies? Geen probleem, bekijk hier onze opgenomen infosessies en ontdek alles over je gewenste reisbestemming vanuit je luie zetel wanneer het jou het best uitkomt.

Heb je toch nog vragen?

Voor specifieke vragen over je reis kies je best voor een live online infosessie. Op deze pagina vind je een overzicht van de eerstvolgende infosessies. De infosessies zelf duren ongeveer een uur, daarna heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. De toegang is gratis, inschrijven is verplicht en kan via het online inschrijvingsformulier.

Noorwegen 

Diepblauwe fjorden, hoge bergen, groene valleien, idyllische eilanden en een adembenemende kustlijn: Noorwegen heeft het allemaal. Het land van zalm, fjorden en trollen heeft de meest spectaculaire en gevarieerde natuur van alle Scandinavische landen.

Ontdek ons volledige aanbod reizen naar Noorwegen

Zweden 

Zweden combineert als geen ander ongerepte natuur, een boeiend cultureel erfgoed en gastronomie. Charmante kasseistraten, authentieke koffiehuizen, kleurrijke visserdorpjes en bruisende havensteden wisselen elkaar af. Zweden is oergezellig en een land van levensgenieters.

Ontdek ons volledige aanbod reizen naar Zweden

Denemarken

Onderweg sieren charmante kastelen, frisgroene weilanden en pittoreske dorpen het landschap. Dompel je onder in de 1.000 jaar oude Viking geschiedenis, fiets door de oneindige bossen en heidevelden en ontdek de kunst van het Deense “hygge”.

Ontdek ons volledige aanbod reizen naar Denemarken

Lapland & Lofoten

Leer meer over de ongereptheid van de laatste wildernis van Europa. Leer van een ervaringsexpert hoe het voelt om door de magnifieke Lofoten te wandelen, of hoe het uitzicht eruit ziet vanop de Noordkaap.

Ontdek ons volledige aanbod reizen naar Lapland

Finland

Finland: het land van eindeloze bossen en meren, miljoenen sauna’s en een taal die in niets lijkt op wat we kennen. Te midden van de Finse natuur, ver van de bewoonde wereld, kom je helemaal tot rust en ervaar je een groot gevoel van vrijheid.

Ontdek ons volledige aanbod reizen naar Finland

Winters Lapland

Klinken rendieren, noorderlicht, dikke pakken sneeuw, een tocht met de hondenslee en de houtgeur van de sauna je als muziek in de oren? Dan zit je goed in Lapland. Het is een magische plek waar je in alle rust geniet van winter wonderland.

Ontdek ons volledige aanbod reizen naar Winters Lapland

Hurtigruten zeereizen

Ontdek hoe je in alle rust de Noorse kust en fjorden kan ontdekken tijdens de mooiste zeereis ter wereld, en dit met een postboot! Onze gespecialiseerde Travel Designer vertelt je er graag meer over. Of heb je interesse voor de 15-daagse exploratiereizen vanuit Hamburg tot de Noordkaap? Ook deze komen aan bod tijdens onze infosessie.

Ontdek ons volledige aanbod zeereizen met Hurtigruten

Hurtigruten Noorderlichtcruise

Ontdek alles over de exclusieve Noorderlichtcruise met Hurtigruten tijdens deze infosessie die volledig om deze reis draait.

Ontdek ons volledige aanbod zeereizen met Hurtigruten

IJsland

Beeld je in… een eiland bij de poolcirkel, drie keer zo groot als België. Ontstaan uit de buik van onze planeet, met slechts een handvol inwoners. En een landschap dat de sfeer van het begin der tijden ademt: kraters, vulkanen, watervallen, zwarte stranden, mostapijten, geisers en ijsmeren. Welkom in IJsland!

Ontdek ons volledige aanbod reizen naar IJsland

Incentives

Ben jij op zoek naar de perfecte teambuilding? Of wil je jouw team bedanken voor hun prestaties, op een manier die nooit vergeten wordt? Reis dan af naar het Hoge Noorden en laat je verrassen in winters Lapland, ontdek het onaardse IJsland of bezoek een van de veelzijdige steden. Nordic neemt je alle zorgen uit handen!

Ontdek ons volledige aanbod incentive reizen

Lofoten in de winter

Leer meer over de ongereptheid van de laatste wildernis in Europa. Leer van een ervaringsexpert hoe het voelt om door de magnifieke Lofoten te wandelen, of hoe het uitzicht eruit ziet vanaf de Noordkaap.

Ontdek ons volledige aanbod Lofoten reizen

Bekijk ons reisaanbod

IJsland Winter 8 dagen

Zuid-IJsland Deluxe

Tijdens deze reis verken je het zuiden van IJsland, een van ’s werelds meest intrigerende kustlijnen en verblijf je in de beste hotels per regio.

IJsland Winter 9 dagen

In de ban van het noorderlicht

Beleef de hoogtepunten van het winterse West- en Zuid-IJsland. Volg de Atlantische kustlijn van Snæfellsnes tot Vatnajökull National Park.

IJsland Winter 8 dagen

Zuid- en West-IJsland vanuit winterhuisjes

Verken het ongerepte schiereiland Snæfellsnes en de met hoogtepunten bezaaide zuidkust van IJsland vanuit twee volledig uitgeruste winterhuisjes

Zuid-Noorwegen Lente Nazomer Zomer 17 dagen

Familie Tur hotel & hytter

Een mooie rondreis vol variatie in natuurpracht en accommodaties.

Zuid-Finland Zomer 6 dagen

Duoreis Helsinki & Stockholm

Korte citytrip richting bruisend Helsinki & charmant Stockholm.

Zuid-Finland Zomer 8 dagen

Blokhut aan het meer

Kom tot rust in een authentieke & stijlvolle Finse blokhut aan het water

Zuid-Finland Zomer 11 dagen

De highlights van de Finse archipel

Verken charmante historische steden en geniet van totale ontspanning aan de prachtige Finse archipel

IJsland Winter 8 dagen

Zuid-IJsland Volledig

Tijdens deze reis verken je het zuiden van IJsland, een van ’s werelds meest intrigerende kustlijnen, vol indrukwekkende hoogtepunten.

IJsland Zomer 15 dagen

Het beste van IJsland per 4×4

Reis met een 4x4 langs de uitzonderlijke en zeer geïsoleerde locaties in het desolate binnenland in combinatie met de klassiekers langs de ringweg

Zuid-Finland Zomer 10 dagen

Beleef Finland

Ontdek het prachtige zuid-Finland: van het bruisende Helsinki naar het uitgestrekte merengebied!

IJsland Winter 7 dagen

Winterbreak IJsland krokusvakantie

Een ontdekkingsreis langs het indrukwekkende zuiden van IJsland tijdens de krokusvakantie, met een excursie per superjeep naar een natuurlijke ijsgrot.

Zuid-Zweden Zomer 10 dagen

Familieavontuur in West-Zweden

Een 10-daagse familiereis langs de Scherenkust en Zweedse bossen.

Lofoten en Noors Lapland Zomer 8 dagen

Groepsreis Lofoten & Vesteralen

Adembenemende landschappen, authentieke vissersdorpjes en indrukwekkende wildlife.

Fins Lapland Winter 8 dagen

Aava Sky Village Week

8-daagse reis vanuit Aava Sky Village, op een heuveltop in Fins Lapland, met prachtige uitzichten en enkele typisch Lapse excursies zoals een huskytocht en sneeuwscootertocht, enzovoort.

Zuid-Noorwegen Lente 12 dagen

Lentereis onder de middernachtzon, met Hurtigruten van Bergen tot Kirkenes en terug tot Bergen

De complete 12-daagse rondreis van Bergen naar Kirkenes en terug voert je door de unieke natuur en cultuur van Noorwegen. Dit in combinatie met een rechtstreekse vlucht vanuit Brussel.

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties