Nordic Infosessies Opnames

Digitale Infosessies Opnames

Heb je interesse in een zomerreis naar Noorwegen, Zweden, Finland, Lapland, of Denemarken? Wil je graag meer te weten komen over deze Scandinavische bestemmingen en kan je niet wachten tot een van onze live online infosessies? Geen probleem, bekijk hier onze opgenomen infosessies en ontdek alles over je gewenste reisbestemming vanuit je luie zetel wanneer het jou het best uitkomt.

Heb je toch nog vragen?

Voor specifieke vragen over je reis kies je best voor een live online infosessie. Op deze pagina vind je een overzicht van de eerstvolgende infosessies. De infosessies zelf duren ongeveer een uur, daarna heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. De toegang is gratis, inschrijven is verplicht en kan via het online inschrijvingsformulier.

Noorwegen 

Diepblauwe fjorden, hoge bergen, groene valleien, idyllische eilanden en een adembenemende kustlijn: Noorwegen heeft het allemaal. Het land van zalm, fjorden en trollen heeft de meest spectaculaire en gevarieerde natuur van alle Scandinavische landen.

Ontdek ons volledige aanbod reizen naar Noorwegen

Zweden 

Zweden combineert als geen ander ongerepte natuur, een boeiend cultureel erfgoed en gastronomie. Charmante kasseistraten, authentieke koffiehuizen, kleurrijke visserdorpjes en bruisende havensteden wisselen elkaar af. Zweden is oergezellig en een land van levensgenieters.

Ontdek ons volledige aanbod reizen naar Zweden

Denemarken

Onderweg sieren charmante kastelen, frisgroene weilanden en pittoreske dorpen het landschap. Dompel je onder in de 1.000 jaar oude Viking geschiedenis, fiets door de oneindige bossen en heidevelden en ontdek de kunst van het Deense “hygge”.

Ontdek ons volledige aanbod reizen naar Denemarken

Lapland & Lofoten

Leer meer over de ongereptheid van de laatste wildernis van Europa. Leer van een ervaringsexpert hoe het voelt om door de magnifieke Lofoten te wandelen, of hoe het uitzicht eruit ziet vanop de Noordkaap.

Ontdek ons volledige aanbod reizen naar Lapland

Finland

Finland: het land van eindeloze bossen en meren, miljoenen sauna’s en een taal die in niets lijkt op wat we kennen. Te midden van de Finse natuur, ver van de bewoonde wereld, kom je helemaal tot rust en ervaar je een groot gevoel van vrijheid.

Ontdek ons volledige aanbod reizen naar Finland

Winters Lapland

Klinken rendieren, noorderlicht, dikke pakken sneeuw, een tocht met de hondenslee en de houtgeur van de sauna je als muziek in de oren? Dan zit je goed in Lapland. Het is een magische plek waar je in alle rust geniet van winter wonderland.

Ontdek ons volledige aanbod reizen naar Winters Lapland

Hurtigruten zeereizen

Ontdek hoe je in alle rust de Noorse kust en fjorden kan ontdekken tijdens de mooiste zeereis ter wereld, en dit met een postboot! Onze gespecialiseerde Travel Designer vertelt je er graag meer over. Of heb je interesse voor de 15-daagse exploratiereizen vanuit Hamburg tot de Noordkaap? Ook deze komen aan bod tijdens onze infosessie.

Ontdek ons volledige aanbod zeereizen met Hurtigruten

Hurtigruten Noorderlichtcruise

Ontdek alles over de exclusieve Noorderlichtcruise met Hurtigruten tijdens deze infosessie die volledig om deze reis draait.

Ontdek ons volledige aanbod zeereizen met Hurtigruten

IJsland

Beeld je in… een eiland bij de poolcirkel, drie keer zo groot als België. Ontstaan uit de buik van onze planeet, met slechts een handvol inwoners. En een landschap dat de sfeer van het begin der tijden ademt: kraters, vulkanen, watervallen, zwarte stranden, mostapijten, geisers en ijsmeren. Welkom in IJsland!

Ontdek ons volledige aanbod reizen naar IJsland

Incentives

Ben jij op zoek naar de perfecte teambuilding? Of wil je jouw team bedanken voor hun prestaties, op een manier die nooit vergeten wordt? Reis dan af naar het Hoge Noorden en laat je verrassen in winters Lapland, ontdek het onaardse IJsland of bezoek een van de veelzijdige steden. Nordic neemt je alle zorgen uit handen!

Ontdek ons volledige aanbod incentive reizen

Lofoten in de winter

Leer meer over de ongereptheid van de laatste wildernis in Europa. Leer van een ervaringsexpert hoe het voelt om door de magnifieke Lofoten te wandelen, of hoe het uitzicht eruit ziet vanaf de Noordkaap.

Ontdek ons volledige aanbod Lofoten reizen

Bekijk ons reisaanbod

Lofoten en Noors Lapland Winter 8 dagen

Winter Adventure Norway

Verken de ongerepte Lofoten met een verblijf in Narvik; de stad die omgeven is door torenhoge bergen en prachtige fjorden.

Lofoten en Noors Lapland Winter 8 dagen

Van Malangen tot Lofoten

Van de grillige Noorse kust bij Malangen naar de ongerepte Lofoten.

Fins Lapland Zomer 8 dagen

Zomerse Lapland Escape

Verblijf in het gezellige Äkäslompolo tussen de weelderige bomen en uitgestrekte groenvlaktes.

Lofoten en Noors Lapland Winter 8 dagen

White Lights Lofoten

De eilandengroep Lofoten vormt een lange keten eilanden van vulkanische oorsprong. De diepblauwe fjorden, de besneeuwde bergtoppen en de kleurrijke vissersdorpjes.

Lofoten en Noors Lapland Winter 8 dagen

Discover Lofoten

Ontdek de prachtige Lofoten eilanden, bedekt onder een witte sneeuwlaag. Ga sneeuwschoenwandelen, zeearenden spotten, kajakken, dorpjes bezoek en nog veel meer.

Lofoten en Noors Lapland Winter 8 dagen

Winterse magie op Lofoten en Vesteralen

Besneeuwde bergpieken, helderblauw water, kleurrijke vissersdorpjes en uitgestrekte verzichten over de oceaan en de fjorden. Ontdek dit onvergetelijke winterlandschap tijdens deze rondreis op de Lofoten en Vesterålen.

Lofoten en Noors Lapland Winter 5 dagen

Lofoten Winterescape

Ontdek de ongerepte Lofoten eilanden, bedekt onder een witte sneeuwlaag. Neem deel aan een sneeuwschoenwandeling, spot zeearenden, ga kajakken, bezoek dorpjes bezoek of doe één van de vele andere activiteiten.

IJsland Zomer 11 dagen

IJsland Volledig

Gegarandeerde afreis - Een comfortabele Nordic-groepsreis met Nederlandstalige begeleiding waarin alle hoogtepunten langsheen de IJslandse ringweg aan bod komen

Zuid-Noorwegen Zomer 13 dagen / 12 nachten

Noorwegen: Ongezien gevarieerd 2024

Tijdens deze complete groepsreis per autocar en per schip ontdek je de mooiste plekjes van Zuid- en Noord-Noorwegen!

Zuid-Finland Zomer 6 dagen

Duoreis Helsinki & Stockholm

Korte citytrip richting bruisend Helsinki & charmant Stockholm.

Zuid-Finland Zomer 10 dagen

Beleef Finland

Ontdek het prachtige zuid-Finland: van het bruisende Helsinki naar het uitgestrekte merengebied!

Zweeds Lapland Nazomer Zomer 8 dagen

Mushers week

Avontuurlijke 8-daagse groepsreis met focus op husky's en noorderlicht in de Lapse natuur.

Zweeds Lapland Nazomer Zomer 8 dagen

Autumn adventure week

Ontdek de grootste wildernis van Europa op unieke wijze met tal van activiteiten.

Zuid-Finland Zomer 10 dagen

Helsinki en de Finse natuur

Combineer de prachtige designhoofdstad met een charmante blokhut

Denemarken Zomer 15 dagen

Zee, Strand & Vikingen

Combineer een weekverblijf in een vakantiehuis aan de Deense kust met het Vikingverleden van Denemarken…

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties