Arctic Bath

Exclusieve arctische beleving!

Ideale reis voor

Koppels
Gastronomie
Ontspanning

Geniet van een exclusieve ervaring boven de poolcirkel! Arctic Bath, een natuurlijk bad met drijvend SPA hotel rondom, opent zijn deuren begin 2020. Dit designhotel werd gebouwd met uitzonderlijke aandacht voor duurzaamheid.

Het is een monument, een herinnering aan het belang van bossen en water voor de ontwikkeling van het hele land. De architectuur van het hoofdgebouw is geïnspireerd op een opeenhoping van drijvend hout in de rivier. Het complex reflecteert natuurlijke harmonie en nodigt uit voor een intieme wellness- en natuurbeleving.

Dompel je onder in pure natuur, ultieme luxe en een uitzonderlijke arctische levensstijl.

Afreisdata

Van mei tot oktober

Hoogtepunten van de reis

  • Exclusieve wellness in het Arctic Bath hotel
  • Uitzonderlijke harmonie van design, luxe en puur natuur
  • Gastronomische lokale keuken
  • Ontdek het leven boven de poolcirkel
De zonsondergang vanuit je tent - naar Zweden met Nordic
Nordic Stories

Het cultureel erfgoed dat natuur heet

De Zweden beseffen maar al te goed dat de natuur van hun land een van hun grootste troeven is. Ze vinden dan ook dat iedereen vrij moet zijn om die mooie natuur te ontdekken. Zo is het allemansrecht (Zweeds: ‘Allemansrätten’) ontstaan, het recht om van de vrije natuur te genieten.

Lees meer
veiligheidsmaatregelen-in-de-luchthaven
Nordic Stories

Vlieg veilig naar Lapland

De luchthavens, de vliegtuigmaatschappijen en de lodges nemen extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Lees meer
Nordic Stories

Veiligheidsmaatregelen in de lodges

Je kan met een gerust hart van je reis in magisch Lapland genieten. Onze drie lodges in Lapland hanteren extra veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Lees meer
Kajakken-op-de-Zweedse-meren
Nordic Stories

Kajakken in Zweden

Scandinavië en kajakken of kanovaren worden vaak in één adem genoemd. En dat is helemaal terecht. Vooral Zweden is een paradijs voor kajakkers en kanovaarders. We delen graag onze vier favoriete regio’s.

Lees meer
Zweden-varen-met-bootje-op-meer
Nordic Stories

Promotie Ongerept Zweden

Nog geen concrete vakantieplannen? Geniet dan van onze speciale last minute actie! Bij het boeken van het programma "Ongerept Zweden" geniet je van € 200 korting per persoon. 

Lees meer

Nog interessante reizen

Op de hoogte blijven?

Ontvang tips & tricks in je mailbox