3G Kajakken op de Nidelven-rivier in Trondheim

Excursiecode: 3G
Wanneer Dag 3
Naam Kajak op de Nidelven-rivier
Omschrijving Een uitdagende en fascinerende kajaktocht op de Nidelven-rivier, biedt u de mogelijkheid om Trondheim op een heel andere manier te verkennen. Samen met uw gids peddelt u via de rivier op de kleinste kanaaltjes van de stad. Kajakken in een historische omgeving is een onvergetelijke ervaring. De kleurrijke gebouwen, de Nidaros kathedraal, het fort Kristiansten en het populaire marinepark zijn enkele bezienswaardigheden die u langs de rivier kunt bewonderen. De Nidelven-rivier is ook de perfecte plaats om te vissen op forel en zalm. Welkom in de waterwegen van Trondheim!
Transport Taxi en kajak
Maaltijd incl? Snack en drankje
Periode 01.01 – 31.12
Duur 2u30
Prijs per persoon € 135
Niveau 4
Waar gaat u van boord? Trondheim
Waar terug aan boord? Trondheim
Opmerking U draagt best stevige schoenen en kledij die tegen een stootje kan. Dry-suit wordt voorzien tussen 1/11 en 2/4. De rest van het jaar kan u deze huren (mits extra kost, ter plaatse te regelen). Niet beschikbaar op 24/12. Minimum leeftijd kinderen: 6 jaar (onder begeleiding van een volwassene).
© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid