4A Svartisen-gletsjer

Excursiecode: 4A
Wanneer Dag 4
Naam Svartisen-gletsjer
Omschrijving Vandaag bezoekt u de tweede grootste gletsjer van Noorwegen, de Svartisen, nabij Ørnes. Het schip houdt onderweg halt om u de kans te geven over te stappen op een kleinere boot, geschikt voor deze excursie. De boot vaart via kleine eilandjes, riffen en door smalle waterwegen tot aan het Svartisen-bezoekerscentrum. Ondertussen vertelt de gids u alles over deze regio en haar indrukwekkend landschap. Vergeet zeker uw camera niet! U bevindt zich namelijk in de habitat van de zeearend, Europa’s grootste roofvogel. Eenmaal aangekomen in het toeristisch centrum van de Svartisen, kunt u bij een heerlijk warm drankje en hapje nog nagenieten van de schoonheid van het ijs. Daarna zetten we onze tocht voort langs de mooie kust van Helgeland voor we terug aan boord gaan van het Hurtigruten schip.
Transport Bus/boot
Maaltijd incl? Koffie/thee en Noorse lekkernijen
Duur 5 uur
Prijs per persoon 04.06.19 – 03.09.19 en 04.06.20 – 03.09.20: € 299
Niveau 2
Waar gaat u van boord? Er wordt gebruik gemaakt van een kleinere boot om aan wal te gaan. Daardoor kunnen personen met een beperkte mobiliteit niet deelnemen aan deze excursie.
Waar terug aan boord? Bodø
Opmerking Deze excursie gaat niet op de gletsjer zelf en is niet geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Combineerbaar met excursies 4F / 4G / 4H / 4I. 

Hurtigruten-Excursie-4A

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid