5B Winteravontuur Husky

Excursiecode: 5B
Wanneer Dag 5
Naam Winteravontuur husky
Omschrijving Maak uw vakantie compleet met een spannende tocht op de hondenslede. Deze excursie start met een rit naar het eiland Kvaløya. Daar trekken we warme, aangepaste kledij en schoeisel aan alvorens op de slede te springen en ons door de husky’s over het bevroren landschap te laten voorttrekken. Per slede nemen steeds 2 passagiers plaats en elke slede is voorzien van een ‘musher’/ gids (u bestuurt dus niet zelf de slede). Geniet van het verbluffende uitzicht over de oceaan, de bergen en de open vlaktes.

Na de tocht wordt u uitgenodigd voor een heerlijke warme drank in een typische lavvo met een open vuur. Tijdens de excursie ontdekt u meer over het werk in het kamp, de hondenslede en de honden zelf. Vergezel ons op deze minipoolexpeditie!

Transport Bus, hondenslede
Maaltijd incl? Koffie/thee, cake
Duur 3u30 min
Prijs per persoon 01.12.19 – 04.05.20: € 303
Niveau 3
Waar gaat u van boord? Tromsø
Waar terug aan boord? Tromsø
Opmerking Deze excursie wordt niet georganiseerd op 24/12.
De track voor de huskytocht is ongeveer 6km lang.
De activiteit is onder voorbehoud van de sneeuwcondities! De periode waarin de activiteit doorgaat is dus variabel. Er wordt speciale kledij voorzien ter plaatse.

Hurtigruten-Excursie-5B

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid