5M Langlaufen

Excursiecode: 5M
Wanneer Dag 5
Naam Langlaufen
Omschrijving Als u eenmaal een paar basisvaardigheden van onze ervaren gidsen heeft geleerd, nemen wij u mee over vlak terrein, waarvan de meeste op geprepareerde paden. Geniet van het prachtige landschap terwijl u zachtjes over de top van het eiland Tromsøya skiet, op slechts een klein stukje rijden van het centrum van Tromsø.

Eerst leren we u enkele fundamentele ski-technieken, van het aan en uitdoen van uw ski’s, het weer opstaan na een val, tot het glijden door een volledig vlak gebied. Naarmate u meer gewend raakt aan de ski’s en meer zelfvertrouwen krijgt, leren de instructeurs u extra technieken langs de route, zodat u aan het eind van de tour uzelf op kleine heuvels kunt uitdagen. Na onze langlauftocht nemen we een pauze, waar we u een warm drankje en een traditionele Noorse snack, lefse genaamd, serveren.

Transport Bus
Maaltijd incl? Koffie/thee, Lefse (lokale snack)
Duur 3 uur
Prijs per persoon 01.12.19 – 01.05.20 en 01.12.20 – 31.12.20: € 165
Niveau 3
Waar gaat u van boord? Tromsø
Waar terug aan boord? Tromsø
Opmerking Minimum leeftijd kinderen: 8 jaar (onder begeleiding van een volwassene). De activiteit is gericht op gasten die willen kennismaken met het langlaufen en dus ideaal voor beginners.

Kleding/schoenen: Warme kleding, waaronder een winddichte jas/broek, muts en wanten, zijn van essentieel belang omdat u snel afkoelt tijdens een pauze. Winterkleding is niet inbegrepen op deze excursie en dient u dus zelf te voorzien. Vergeet geen warme sokken aan te doen!

Toiletten zijn beschikbaar tijdens de excursie.

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid