6H Bezoek aan het vissersdorp

Excursiecode 6H
Wanneer Dag 6
Naam Bezoek aan het vissersdorp
Omschrijving Op weg naar de vissersdorpjes, zal uw gids vertellen over de natuur, de lokale cultuur en de geschiedenis van het gebied.

In Skarsvåg zullen we het kerst- en winterhuis bezoeken. Het gebouw heeft een huiselijke sfeer met kerstmuziek en decoraties. Bewonder de lokaal geproduceerde decoratie en leer over het leven van een vissersfamilie in ‘s werelds meest noordelijke vissersdorp.

Kamøyvær heeft visverwerkende planten, een kleine vissersvloot, een vuurtoren en een pittoreske haven. Na een korte wandeling in het dorp, is het tijd voor een bezoek aan kunstenares Eva Schmutterer in haar knusse, kleine galerij “East of the Sun”. De tentoonstelling bevat kunst en kunstnijverheid geïnspireerd door Magerøya en de veranderende seizoenen. Als het weer het toelaat, zal er een korte fotostop zijn bij het Tufjorden kijkpunt, waar het mogelijk is om een glimp op te vangen van het schiereiland waarop de Noordkaap gelegen is.

Transport Bus
Maaltijd incl? Cake
Duur 2u30min
Prijs per persoon 01.04.19 – 31.12.20: € 129
Niveau 2
Waar gaat u van boord? Honningsvåg
Waar terug aan boord? Honningsvåg
Opmerking Combineerbaar met excursie 6C / 6D / 6E / 6I.
Wordt niet georganiseerd op 1/1, 24/12, 25/12, 31/12.
Draag tijdens de excursie aan het weer aangepaste kledij (comfortabele schoenen om te wandelen, warme en winddichte jas/broek).
© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid