9A Eilandenwereld Vesterålen

Excursiecode 9A
Wanneer Dag 9
Naam Eilandenwereld Vesterålen
Omschrijving Een klassieker in het Hurtigruten-programma. Deze excursie van Harstad naar Sortland, is een perfecte mix van geschiedenis, prachtige landschappen en adembenemende bezienswaardigheden. We starten met een korte sightseeing tour door de straten van Harstad, voor we verder rijden naar het schiereiland Trondenes. Daar bezoeken we de witte middeleeuwse kerk, een belangrijk cultureel erfgoed uit de late middeleeuwen. U bevindt zich op historische bodem in het Trondenes Historical Centre. We bezoeken er een spannende tentoonstelling over de regio doorheen de geschiedenis; compleet met geluiden, geuren en originele objecten. Vanaf het tijdperk van de Vikingen, over de Middeleeuwen tot het heden.

De bus rijdt met ons door Hinnøya Island, waarbij we genieten van het uitzicht op de prachtige fjorden, steile bergen en grote vruchtbare landbouwgebieden. We steken de Gullesfjord over met de veerboot. Tijdens de overtocht heeft u de kans om te genieten van een warme drank of van een stukje versgebakken taart. We rijden verder langs de Sigerfjord tot Sortland, waar u opnieuw aan boord gaat van het Hurtigruten-schip. Deze excursie is een prachtige ervaring tijdens alle seizoenen; idyllisch in de zomer, maar net zo fotogeniek in de winter.

Transport Bus, ferry
Maaltijd incl? Koffie/thee, cake
Duur 4u15min
Prijs per persoon 01.04.19 – 31.12.20: € 129 (uitzonderlijk niet op 25.12.19)

Niet op: 25/12 en 1/1.

Niveau 1
Waar gaat u van boord? Harstad
Waar terug aan boord? Sortland
Opmerking Combineerbaar met excursie 9A / 9B / 9C/ 9D / 9E / 9F / 9G / 9H.

Hurtigruten-Excursie-9A-Vesteralen

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid