9C Zeearend safari

Excursiecode: 9C
Wanneer Dag 9
Naam Zeearendsafari
Omschrijving Net ten noorden van de Trollfjord bevindt zich het rijk van de zeearend. Een kleiner schip ligt hier klaar om u mee te nemen voor een close-up van de koning onder de vogels. We varen nog even in het kielzog van het Hurtigruten-schip doorheen de uiterst smalle Trollfjord, een spectaculair zicht! De zeearend safari begint pas echt, wanneer we de Trollfjord uitvaren en de meeuwen de vis zo uit uw handen komen eten.

We varen nu door een smalle zeeweg geflankeerd door een reeks steile bergen. Hou hier zeker uw fototoestel bij de hand, want het duurt niet lang meer alvorens de zeearend zijn deel van het banket komt opeisen! We laten deze prachtige, zeldzame roofvogels eerst even cirkelen rond de boot. Nadien gooien we vis in zee, aan hen om ernaar te duiken en hun buit te verzamelen. Dit schouwspel is zo dichtbij, zo wild en zeldzaam dat sommige mensen vergeten om foto’s te nemen. Indien u geluk heeft, kunt u echter enkele majestueuze vogels observeren. Van hieruit zetten we koers naar Svolvær. De koning van de vogels in close-up zien, is een fantastische ervaring die u voor eeuwig bijblijft.

Transport Boot
Maaltijd incl? Koffie/thee, koekjes en stokvis
Duur 2 uur
Prijs per periode, per persoon 01.04.19 – 15.10.19 en 24.03.20 – 15.10.20: € 179
Niveau 2
Waar gaat u van boord? Tussen Stokmarknes en Svolvær
Waar gaat u aan boord? Svolvær
Opmerking Combineerbaar met excursies 9A / 9B / 9D / 9E / 9G / 9H.

Er wordt gebruik gemaakt van een kleinere boot om aan wal te gaan. Dit kan moeilijker zijn voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Hurtigruten-Excursie-9C-Lofoten-Zeearend

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid