Winterse shortbreak in Arctic Bath

Op zoek naar een exclusieve belevenis boven de poolcirkel? Dompel je dan onder in de luxe van het Arctic Bath! Een gloednieuw drijvend (!) design- en wellnesshotel midden in de Lapse natuur. Het hotel opent zijn deuren begin 2020. Boek nu je reis en geniet van 3 + 1 nacht gratis!

Het Arctic Bath ademt design, wellness en luxe. Dit hotel drijft op de Zweedse Luleå rivier en behoort ongetwijfeld tot de meest unieke hotels ter wereld. Het hotel heeft een ronde vorm en werd gebouwd met uitzonderlijke aandacht voor duurzaamheid. De architectuur werd geïnspireerd door een opeenhoping van drijvend hout in de rivier en reflecteert natuurlijke harmonie. Het Arctic Bath staat garant voor een ultieme wellness- en natuurbeleving. Tijdens de wintermaanden is het volledig ingesloten door ijs, in de zomer word je omringd door water.

Buiten geniet je van de ongerepte natuur van Lapland, van arctische activiteiten en met wat geluk van noorderlicht in de winter en middernachtzon in de zomer. Binnen word je verwend met uitstekende gastronomische maaltijden en kom je tot rust in de sauna’s en warme baden. In het midden van het hotel bevindt zich een koud buitenbad dat het hele jaar door ijsvrij wordt gehouden en voor heerlijke verfrissing zorgt na de sauna.

En de kamers? Die zijn allemaal ingericht in moderne Scandinavische stijl. Bovendien zijn er bewust slechts 12. Zo geniet je optimaal van kleinschaligheid, pure natuur en rust, ultieme luxe en de uitzonderlijke arctische levensstijl.

Hoogtepunten op deze reis:

  • Exclusieve wellness in het Arctic Bath hotel
  • Uitzonderlijke harmonie van design, luxe en puur natuur
  • Gastronomische lokale keuken
  • Ontdek het leven boven de poolcirkel

Informatie

AFREIZEN: Dagelijks van 20.01.2020 tot 28.04.2020
DUUR: 5 dagen / 4 nachten – 3 nachten betalen, 4e gratis!
PRIJS: Vanaf € 1.650 pp (o.b.v. 4 personen)
ACCOMMODATIE: Duurzaam design hotel met exclusieve SPA en restaurant
FORMULE: Halfpension
REISCODE: 1-ABWINTER

Arctic Bath opent haar deuren op 20 januari 2020.
Wees een van de eersten die zich op deze sublieme plek laat verwennen!

Je kan er ook vertoeven tijdens de zomermaanden. Klik hier voor meer info.

Snel meer info over deze reis?

Bel 052 55 52 54 of stuur een mail

Uw naam Uw vraag E-mailadres Tel.nr.

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid