Ferryreizen met Finnlines

Met de grootste en meest moderne schepen van hun soort, de STAR-klasse, varen we op de route Travemünde – Helsinki, het hele jaar door. We nemen u veilig mee naar Finland met onze 5 identieke schepen Finnstar, Finnmaid, Finnlady, Nordlink en Europalink. U komt comfortabel aan in het land van duizend meren in slechts 27 uur en een route van 611 nautische mijl (1132 km).

Geniet van een ontspannen cruise en een interessant verblijf in de Finse hoofdstad. Helsinki is een prachtige Nordic metropool, die veel te bieden heeft voor ieder zijn smaak. Of u geïnteresseerd bent in winkelen voor designer labels, goed eten of cultuur, u zult het hier in het algemeen vinden. U vindt niet alleen de Finse en Scandinavische keuken maar ook specialiteiten uit Rusland en Lapland. In het beroemde ontwerper district vindt u niet alleen vele design winkels, meubelwinkels, mode boetieks, maar ook galerijen en musea. Ontdek de Finse hoofdstad zelf met haar oosterse en westerse cultuur, die ze ontwikkeld heeft tijdens de gevarieerde geschiedenis van het land.

Tags: ,
© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid