NIEUW: CULINAIRE INDIAN SUMMER GROEPSREIS

Een van de best bewaarde geheimen van Lapland? De nazomer. Dit seizoen loopt van eind augustus tot begin november en is synoniem aan explosieve kleuren in het landschap, noorderlicht en … culinair genot. Op het menu? Eland- en rendiervlees, versbereide vis, champignons en bessen.

Deze rondreis in groep start in Zweeds Lapland, waar we in een gastronomische huskyboerderij verblijven. We trekken de bossen in op zoek naar culinaire schatten, genieten van heerlijke lokale maaltijden en gaan op zoek gaan naar het noorderlicht! Via Inari, de hoofdstad van de Finse Sami, reizen we naar het piepklein Noorse dorpje Kirkenes vlakbij de Russische grens. Hier is de koningskrab een ware delicatesse.

In Kirkenes gaan we aan boord van de postboot Hurtigruten en zetten we de zuidelijke koers langs de Noorse kust in. Onderweg worden we verrast door piepkleine haventjes, indrukwekkende fjorden en maaltijden van hoog niveau. Leuk meegenomen: ver weg van het strooilicht heb je aan boord van Hurtigruten opnieuw geweldige kansen om het noorderlicht te spotten! Eindigen doen we in Bergen, de “culinaire hoofdstad” van Noorwegen.

Hoogtepunten op deze reis:

  • Culinaire ontdekkingstocht
  • Sami cultuur, rendieren en husky’s in Zweeds en Fins Lapland
  • Varen door de unieke eilandengroep Lofoten en Vesterålen met Hurtigruten
  • De prachtkleuren van de herfst
  • Uitstekende kans op noorderlicht!

Informatie

AFREIS:  21.09.2020 – 02.10.2020
DUUR:  12 dagen / 11 nachten
PRIJS: Vanaf € 3.495 per persoon
ACCOMMODATIE: Authentieke lodges & zeereis Hurtigruten
FORMULE:  11x ontbijt, 11x diner, 9 x lunch

BELANGRIJKE INFORMATIE: 

  • Minimum 15 deelnemers.
  • Nordic werkt enkel samen met hotels en vakantiehuizen nadat ze geprospecteerd werden

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid