H018 – Vakantiehuis Hallingdal

Algemeen

H018 (7)

Beschrijving

Prachtig gerenoveerde stabbur (voorraadschuur van meer dan 100 jaar oud!). Helemaal vernieuwd zonder de oorspronkelijke gemoedelijke atmosfeer te schaden. Comfortabel uitgerust. Echt een “apart” logement in typisch Noorse sfeer! Oppervlakte is 35 m². De sympathieke eigenaar Leif woont nabij op de boerderij.

Keuken, eet- en zitkamer: Op de eerste verdieping is er een keuken met eet- en zithoek met o.a. een gasfornuis met 4 bekkens en een oven, koelkast, microgolfoven en al het nodige kookgerei. Koffiezet en waterkoker eveneens aanwezig.

Slaapkamers: Op het gelijkvloers is er een slaapkamer met een “hallingseng” (typisch bed uit het Hallingdal) van 1,50 bij 2,00 m. Verder is er 1 slaapplaats op de sofa in de zithoek.

Sanitair: Badkamertje met douche en wc in bijgebouw op 10 m van de stabbur. Dit is privé door u te gebruiken.

Omgeving: Zeer gunstige ligging voor wandelingen in de bossen of het bergmerengebied en voor uitstappen naar de Hardangervidda (hoogvlakte). Ook het canyongebied van Mabødalen met de Vøringfossen (reusachtige waterval), de Hardangerfjord, de Sognefjord en de gletsjers te Finse zijn makkelijk te bereiken.

Divers: Gratis gebruik van vriezertje, wasmachine en droogzwierder (vaskemakin en tørketrommel) in gemeenschappelijk centraal gelegen gebouwtje: vraag info aan de eigenaar. De eigenaars zijn geheelonthouders en stellen alcoholhoudende dranken als geschenkje niet op prijs. Roeibootje in het meer (authentiek houten bootje, vraag de eigenaar om informatie i.v.m. veiligheid en techniek voor u van start gaat!). BBQ en stofzuiger aanwezig. Een hond is welkom (200NOK), maar steeds aan de leiband.

Prijzen
H018 – VAKANTIEHUIS HALLINGDAL – Prijs per week
04.05.2019- 21.09.2019
€ 495

Extra’s:

  • Huur van bedlinnen en handdoeken: 70 NOK pp
  • Eindschoonmaak: 600 NOK
Locatie

Informatie

KLASSE: SterSterSter
CODE: H018
AANTAL PERSONEN: maximaal 2 personen
OPPERVLAKTE: 35 m²

Snel meer info over deze reis?

Bel 052 55 52 54 of stuur een mail

Uw naam Uw vraag E-mailadres Tel.nr.

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid
Promotie Hurtigruten noorderlichtreis met rechtstreekse vlucht naar Bergen (30/01/20 - 10/02/20)

Interesse om mee te gaan?
Op 28/9 is er een infosessie in Londerzeel 

Gastheer: Maarten Raes. Toegang is gratis, inschrijven is wel verplicht.
KOM NAAR DE GRATIS INFODAG OP 28/9
close-link