Het wilde westen

Het wilde westen

Doordat de meeste aandacht naar het zuiden en het noorden van IJsland gaat, blijft een groot deel van het eiland ten onrechte onder de radar.

In het westen wordt het schiereiland Snæfellsnes wel eens vernoemd als ‘IJsland in het klein’, maar wie kiest voor een 4×4 voertuig kan West-IJsland beleven als een van de mooiste en spannendste regio’s van IJsland.

Op deze tocht combineerden we heel wat onbekende plaatsen die dankzij hun vurig verleden tot de mooiste en spectaculairste van IJsland behoren.

We laten je ook kennismaken met een paar vergeten pistes door het binnenland waar je af en toe een kleine rivier moet doorsteken. Maar geen zorgen, je hebt geen 4×4 ervaring nodig. Het versterkt vooral het pioniersgevoel dat bij deze tocht door het wilde westen hoort.

Ook bij dit programma kan je kiezen om te logeren op basis van een kamer met privé-sanitair of een kamer met gedeeld sanitair. Maar op sommige locaties zijn er geen alternatieven. Tijdig reserveren is dus belangrijk om zeker te zijn van het gewenste kamertype.

Informatie

Afreizen: dagelijks van 01.07 tot 10.09.2020
Duur: 8 dagen / 7 nachten
Prijs: vanaf € 1.740 p.p. op basis van 2 personen
Accommodatie: naar keuze
Formule: kamer met ontbijt

Goed om weten:

  • Gezien dit programma dwars door het binnenland loopt, kan het enkel maar tijdens de bovenvermelde periode worden gereserveerd.
  • Icelandair biedt dagelijkse rechtstreekse vluchten aan vanaf Brussels Airport van midden mei tot begin oktober.

ONZE EXTRA SERVICE:

  • Op IJsland kan de herstelkost van schade aan de wagen oplopen. Bij Nordic is de extra verzekering die ervoor zorgt dat de franchise (eigen risico) beperkt blijft altijd inbegrepen. Zie algemene voorwaarden en de rubriek inbegrepen bij iedere reis.
    U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onverwachte, grote kosten op het einde van de reis.
  • Een tweede chauffeur is gratis.

Snel meer info over deze reis?

Bel 09 235 24 90 of stuur een mail

Uw voornaam Uw familienaam Uw vraag E-mailadres Tel.nr. Postcode Hoe ken je Nordic?

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid