Ontdek Tromsø en omgeving tijdens de Kerstvakantie

Info
Tromso-en-omgeving

Ontdek Tromsø en omgeving

Bent u op zoek naar een unieke winterbestemming tijdens de kerstvakantie? Dan bent u bij ons aan het goede adres!
Met deze combinatiereis kiest u voor “the best of both worlds” in het noorden van Noorwegen. U verblijft eerst 3 nachten in een stadshotel in het centrum van Tromsø en geniet daarna nog 4 nachten van de rust en de natuur op het schiereiland Jakobnjargga.

De omgeving rond Tromsø spreekt tot de verbeelding. Geniet van de prachtige vergezichten, de besneeuwde bergtoppen en de diepblauwe fjorden. Maak uw keuze uit het uitgebreide aanbod optionele excursies.

Het wordt beslist een onvergetelijke vakantie!

Hoogtepunten:

 • Ruime keuze aan winterse excursies – voor elk wat wils!
 • Tromsø, “Parijs van het Noorden”
 • Gezellige cabins en hotel
 • Grote kans op noorderlicht
 • De combinatie van een verblijf in en buiten de stad
Dag per dag

Zaterdag: vlucht Amsterdam – Tromsø
U start de reis met een comfortabele rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Tromsø (zie vluchtschema), waarna u uw bagage ophaalt en naar het centrum wordt gebracht. Hier zal u de komende drie nachten genieten van een prachtig verblijf in Clarion Hotel The Edge of het Clarion Collection Hotel Aurora, onbijt inbegrepen.

‘s Avonds kan u eten in een van de vele heerlijke restaurants die Tromsø te bieden heeft of kan u ook kiezen voor een avondmaal in het hotel. De stad ligt aan uw voeten!

Zondag – maandag: Ontdek Tromsø met een van onze excursies!
Nu is het aan u om uw perfecte dag in het noorden van Noorwegen te plannen! Neem een kijkje in het tabblad “Excursies” en maak een keuze uit het ruime en gevarieerde aanbod. We geven u graag tips bij het kiezen van extra excursies. U kan in Tromsø deelnemen aan sneeuwschoenwandelingen en langlauftochten en zelfs een fascinerende walvissafari! U kan er met een boot mee op ontdekking doorheen de prachtige fjorden op zoek naar bultruggen en orka’s. Of laat u onderdompelen in de tradities tijdens een bezoek aan de Sami en hun schattige rendieren.

Het centrum van Tromsø is relatief klein en u kan de stad dus perfect te voet verkennen. De stad staat gekend voor de IJszeekathedraal die u vanop de kade altijd aan de overkant van het fjord liet liggen. Wandel er eens naartoe of ga er ‘s avonds heen om het middernachtconcert bij te wonen. Breng een bezoek aan het Polarmuseum en aan Polaria. Met de Fjellheisen (kabellift) verkrijgt u een memorabel panoramisch uitzicht over de hele stad.

Dinsdag: naar de bergen in de buurt van Malangen
Op dinsdagvoormiddag kan u eventueel nog een optionele excursie voorzien. Na de middag voorzien we de transfer naar Malangen Resort voor een comfortabel verblijf van 4 nachten. U kan er kiezen uit een hotelkamer (max. 2 personen), een appartement (maximum 4 personen) en een standaard seaside cabin (maximum 6 personen).
Het lijkt wel alsof u in een levende postkaart vertoeft. U bent omringd door berglandschappen bedekt met sneeuw, grenzend aan diepblauwe fjorden. Bovendien bevindt u zich hier op de ideale locatie om het noorderlicht te spotten! Lady Aurora laat zich hier, ver weg van alle lichtvervuiling, liever zien.

Woensdag – donderdag – vrijdag: Ontdek de mooiste fjorden en bergen van Noors Lapland!
Malangen Resort is een toplocatie in Noorwegen. Waar u ook kijkt, overal ziet u bergen, bossen en fjorden. Het programma voor de komende dagen vult u zelf in. U dient de optionele excursies bij boeking te reserveren (zie tabblad “Excursies”). Ter plaatse zal dit niet meer mogelijk zijn, omdat Malangen Resort de excursies in beperkte groepjes aanbied. Massatoerisme vindt u hier niet.

Onder andere een husky- of sneeuwscootertocht behoren hier tot de mogelijkheden. Heeft u het liever iets rustiger? Dan is de sneeuwschoenwandeling een ideale activiteit voor u. Bovendien kan u elke dag van 16u tot 18u genieten van de heerlijke saunafaciliteiten, die inbegrepen zijn bij uw verblijf. Ga op een vrij moment eens een eindje wandelen. Geniet na een koude dag van een deugddoende sauna met het beste uitzicht van Noord-Noorwegen. Vergeet ook geen boek of een gezelschapsspel mee te nemen, zodat u ook de vrije momenten in alle gezelligheid met elkaar kan doorbrengen.

Zaterdag: Transfer naar de luchthaven en rechtstreekse vlucht terug naar Amsterdam
Vandaag neemt u afscheid van Malangen, Tromsø en Noors Lapland… We voorzien een transfer naar de luchthaven en een rechtstreekse vlucht naar Amsterdam.

Prijzen
PRIJZEN EN DATA
23.12.17 30.12.17
Hotelkamer in Malangen (max 2 personen)
2 personen (dubbel kamer in Tromsø) € 1.680 € 1.595
Appartement met zeezicht in Malangen (max 4 personen)
2 personen (dubbel kamer in Tromsø) € 1.725 € 1.650
3 personen (triple kamer in Tromsø) € 1.540 € 1.465
4 personen (2x dubbel kamer in Tromsø) € 1.475 € 1.395
Kinderkorting (kind tot 11 jaar in extra bed op kamer bij 2 volwassenen – max. 1 per kamer) – € 135 – € 120
Seaside cabin in Malangen (max 6 personen)
3 personen (triple kamer in Tromsø) € 1.650 € 1.575
4 personen (2x dubbel kamer in Tromsø) € 1.555 € 1.495
5 pers. (dubbel en triple kamer in Tromsø) € 1.475 € 1.395
Kinderkorting (kind tot 11 jaar in extra bed op kamer bij 2 volwassenen – max. 1 per kamer) – € 135 – € 120

Inbegrepen:

 • Rechtstreekse vluchten Amsterdam – Tromsø – Amsterdam (* zie vluchtschema)
 • Luchthaventaksen
 • Verblijf in de gekozen accommodatie:
  • 3 nachten verblijf in kamer ontbijt in Tromsø
  • 4 nachten verblijf in half pension in Malangen
 • Schoonmaak: dagelijks in hotelverblijf, eindschoonmaak bij verblijf in Malangen
 • Dagelijks toegang tot sauna in Malangen (16u tot 18u)
 • Bed- en badlinnen
 • Transfers van en naar de luchthaven
 • Transfers van Tromsø naar Malangen

Niet inbegrepen:

 • Annuleringsverzekering en bijstandsverzekering: klik hier voor meer info.
 • Upgrade naar superior kamer in Clarion Hotel The Edge (enkel mogelijk indien u op 23/12 vertrekt): + € 50 per kamer (voor 3 nachten)

Opmerkingen:

 • Hotel in Tromsø:
  • Bij vertrek op 23/12 verblijft u in Tromsø in Clarion Hotel The Edge. De dubbele kamers zijn standaard kamers, de triple kamers zijn superior kamers.
  • Bij vertrek op 30/12 verblijft u in Tromsø in Clarion Collection Hotel Aurora. Alle kamers zijn standaard kamers.
 • Min. 10 deelnemers per vertrekdatum vereist.
 • Volgorde van excursies kan ter plaatse wijzigen. Verzekering van de sneeuwscooter met een eigen aansprakelijkheid inclusief als u een excursie met de sneeuwscooter boekt (geldig rijbewijs is noodzakelijk!).
 • Reserveer uw excursies vooraf meteen bij boeking! De kans is heel groot dat ter plaatse bepaalde excursies niet meer mogelijk zijn!
 • U krijgt van Nordic bij uw reisdocumenten een heel uitgebreide bundel met info en tips over fotografie, noorderlicht,…
Excursies

Optionele excursies in Tromsø

Algemeen

 • Excursies zijn steeds afhankelijk van de weersomstandigheden en van de sneeuwcondities.
 • U wordt steeds begeleid door ervaren Engelstalige gidsen.
 • Walvissafari: We kunnen moeder natuur niet aanpassen en kunnen dus ook niet garanderen dat u walvissen zal zien. Het walvisseizoen loopt normaliter van oktober tot februari, maar we kunnen niet voorspellen wanneer de walvissen aankomen of vertrekken in de omgeving. Als de walvissen eerder dan verwacht vertrekken, dan kunnen we een mooi alternatief aanbieden: de fjordcruise.
 • Rendiersledetocht & Samicultuur: de sledetocht is steeds onder voorbehoud van sneeuwcondities. Als er niet genoeg sneeuw ligt, wordt een excursie zonder sledetocht georganiseerd of wordt de sledetocht ingekort.

Aurora Safari naar een Base Station – RVETOS11

U wordt aan Prostneset opgepikt voor de transfer naar één van de basestations. De bus zal u naar 1 van de 5 Base Stations in de omgeving van Tromsø brengen. Ze liggen allemaal in een andere richting te vertrekken vanuit Tromsø. In elk basiskamp is een lokale gids aanwezig. Er zijn warme shelters (tent/lavvu of gebouw), toiletten, thermische overalls en fotostatieven. U kan ook buiten aan een vuurtje genieten van de omgeving.

Aan de hand van de voorspellingen wordt er gekozen naar welk(e) kamp(en) er gegaan wordt. Als de weersomstandigheden tijdens de avond zouden wijzigen, dan wordt er gekeken of er niet beter naar  een andere locatie gegaan wordt. Indien dit het geval zal de groep zich de rest van de avond met de bus verplaatsen om open hemel te zoeken. Er wordt koffie, warme chocomelk en cake voorzien. Tijdens de busrit wordt een film getoond over het Noorderlicht.

Opgelet: er is geen maaltijd voorzien tijdens de noorderlichtexcursie, dus u zorgt er best voor dat u ervoor al gegeten hebt.

 • Prijs: € 125 / kind 4-12j € 70 pp / kind 0-3j gratis
 • Periode: 01.11.17 tot 31.03.18
 • Vertrek: 18u00 (duur: 5 à 7 uur)
 • Inbegrepen: transfer naar het basisstation met een comfortabele bus, introductiefilm over Noorderlicht tijdens de busrit, warme chocolademelk, thee, koffie, cake
 • Niet vergeten mee te nemen: warme kledij en schoenen, muts, sjaal, wanten

Walvissafari – RVETOS02

Van oktober tot februari kan u in de omgeving van Tromsø allerlei walvissoorten spotten: bultruggen, orka’s, bruinvissen, … De walvissen komen naar Noorwegen om zich te voeden en om te jagen. Op deze plek zijn ze dus heel wat actiever dan eender waar ter wereld. De gids vertelt u aan boord meer over deze fascinerende dieren. Er is een kiosk aan boord waar u snacks en drankjes kan kopen.

 • Prijs: € 135 pp / kind 4-12j € 70 pp / kind 0-3j gratis
 • Periode: dagelijks van 21.10.17 tot 25.02.18
 • Vertrek: 8u30 (duur: 3 à 6 uur)
 • Inbegrepen:presentatie over de walvissen, koffie/thee en koekjes, thermische overall en reddingsvest
 • Niet vergeten mee te nemen: warme kledij en schoenen, muts, sjaal, wanten

Fjordcruise Tromsø – RVETOS12

Geniet van een rondvaart doorheen de prachtige noord-Noorse fjorden aan boord van een comfortabele boot. De zee is al generaties lang van vitaal belang voor de bevolking in deze regio. Geniet van de immense vergezichten en impressionante bergen. De gids vertelt u meer over de omgeving en wat u allemaal te zien zal krijgen. De grote van de boot zal afhankelijk zijn van het aantal passagiers en de weersomstandigheden. Ze zijn allemaal comfortabel ingericht en hebben allemaal een kiosk aan boord waar u snacks en drankjes kan kopen.

 • Prijs: € 135 pp / kind 4-12j € 70 pp / kind 0-3j gratis
 • Periode: 26.02.18 tot 23.03.18
 • Vertrek: 8u30 (duur: 3 à 6 uur)
 • Inbegrepen: thermische overall en reddingsvest, koffie, thee en koekjesNiet vergeten mee te nemen: warme kledij en schoenen, muts, sjaal, wanten

Rendiersledetocht & Samicultuur – RVETOS04

Breng een bezoek aan een Sami nederzetting en maak er kennis met deze fascinerende mensen en hun rendieren. De Sami en hen rendieren wonen al honderden jaren in het noorden van Scandinavië en pas recent begonnen ze met het uitnodigen van gasten in hun kamp.

U krijgt een korte uitleg en neemt plaats in een slede. Geniet van een tochtje van ongeveer 20 à 25 minuten. Achteraf kan u genieten een een typisch Sami-gerecht: bidos of rendiersoep. Deze wordt geserveerd in een ‘gamme’, een houten gebouwtje. Een vegetarische maaltijd is mogelijk (dit dient doorgegeven te worden bij boeking!). U wordt ook uitgenodigd in de ‘lavvu’ (tent) waar u bij een gezellig vuur luistert naar de verhalen. U wordt er ook getrakteerd op een ‘joik’, traditionele Sami liederen.

 • Prijs: € 170 pp / kind 4-12j € 85 pp / kind 0-3j gratis
 • Periode: 01.11.17 tot 15.04.18 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Vertrek: 9u45 (duur: 4 à 5 uur)
 • Inbegrepen: transfers (30 min. enkel), rendiersledetocht (20 à 25 min.), Sami verhalen en Joik, rendiersoep en warm drankje, thermische overall
 • Niet vergeten mee te nemen: warme kledij, winterschoenen, muts en wanten

Langlaufen 3u – RVETOS06

Langlaufen is dé nationale sport van Noorwegen. Deze 3 uur durende excursie is ideaal voor beginners. De tocht gaat over redelijk vlak terrein en voorbereide sporen. U wordt naar het noordelijkste deel van het eiland van Tromsø gebracht, waar u een introductie zal krijgen alvorens van start te gaan. U krijgt uitgebreid uitleg en oefent enkele technieken in. Na wat oefenen trekt u er op uit voor een tochtje. Tussendoor wordt een pauze gehouden met warme dranken en traditionele Noorse cake (Lefse).

 • Prijs: € 110 pp
 • Periode: 01.11.17 tot 31.03.18 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Vertrek: 8u15 of 12u45 (duur: 3 uur)
 • Inbegrepen: transfers (10 min. enkel), huur van de lauglaufs, warme drank en Noorse cake
 • Niet vergeten mee te nemen: warme kledij, winterschoenen, zonnebril, muts en wanten
 • Opmerking: schoenmaat, lengte en gewicht van elke deelnemer moet bij boeking doorgegeven worden!

Winteravontuur – RVETOS08

Reis terug in de tijd en haal de beste winterse jeugdherinneringen op. Volg de gids tijdens een tochtje op sneeuwschoenen, maak een vuurtje, slee de heuvel af, … Een korte transfer (10 minuten) brengt u naar de noordzijde van het eiland Tromsøya naar een mooi plekje waar u kan proeven van verschillende winterse activiteiten. Geniet van een sneeuwschoenwandeling met de gids (+/- een uurtje). Bij terugkeer in het kamp, maakt u samen een kampvuur en kan u er opwarmen met een drankje.

 • Prijs: € 90 pp / kind 4-12j € 55 pp
 • Periode: 26.12.17 tot 31.03.18 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Vertrek: 17u45 (duur: 3 uur)
 • Duur: +/- 3 uur
 • Inbegrepen: transfers (10 min. enkel), huur van de materialen, warme drank en Noorse cake
 • Niet vergeten mee te nemen: warme kledij, winterschoenen, muts en wanten
 • Opmerking: schoenmaat, lengte en gewicht van elke deelnemer moet bij boeking doorgegeven worden!

Optionele excursies in Malangen

Algemeen

 • Bij alle activiteiten krijgt u een volledige thermische winteruitrusting en laarzen. Een lichte maaltijd/snack wordt bij elke excursie (behalve de huur van fatbikes) voorzien.
 • De excursies worden steeds voorzien in kleine groepjes van 2 tot 12 personen (15 voor de sneeuwscootertocht). Reserveren bij boeking is dus echt wel aangeraden.
 • Huskysafari: bijna iedereen kan een hondenslede besturen, maar u dient over een goede fysieke conditie te beschikken (af en toe moet u bvb. eens helpen de slede de heuvel op de duwen). Kinderen zitten altijd in de slede en besturen deze niet.
 • Sneeuwscootersafari: u moet minstens 18 jaar zijn en over een geldig rijbewijs beschikken om met een sneeuwscooter te mogen rijden. Jongere passagiers zijn welkom (min. 14 jaar).

Exclusief excursie pakket! Hondensledetocht, sneeuwscootertocht én sneeuwschoenwandelen

Malangen Resort biedt onze gasten een uniek pakket aan. Als u de hondensledetocht, de sneeuwscootertocht en de sneeuwschoenwandeling samen reserveert, betaalt u € 395 per persoon in plaats van € 450 per persoon. Geniet met volle teugen van het beste wat Noors Lapland!

Huskysafari bij Camp Nikka – RVEMAL01

Dichtbij Camp Nikka staat een groepje enthousiaste husky’s te wachten om u mee te nemen naar de wildernis. Na een korte uitleg over hoe u de hondenslee moet besturen en een eerste kennismaking, kan uw avontuur pas echt beginnen! Per 2 personen krijgt u een slee en 6-8 husky’s toegewezen. In het midden van de excursie stoppen we even om van het uitzicht te genieten en van bestuurder te wisselen. Zo krijgt iedereen de kans om de slee te besturen. Na deze prachtige tocht door de Noorse wildernis kunt u nagenieten met een lekkere warme maaltijd bij een knisperend kampvuur. We houden de excursie kleinschalig zodat u ten volle kan genieten van de mooiste belevenis die het noorden te bieden heeft.

 • Prijs: € 180 pp / kind t.e.m. 14j € 135 pp
 • Duur: 3 uur

Sneeuwschoenwandeling – RVEMAL02

Volg de voetstappen van de wereldbekende Noorse avonturiers en ga op een tocht naar het onbekende! Geniet van de stilte in de besneeuwde bossen en van de geur van de rook van een kampvuur met berkenhout. Als u geluk heeft, vangt u misschien een glimp op van een vos of een sneeuwhoen. Tijdens deze tocht komt daarenboven heel wat te weten over de lokale natuur en hoe te leven in arctische gebieden.

 • Prijs: € 90 pp / kind t.e.m. 14j € 70 pp
 • Duur: 3,5 uur

Sneeuwscootersafari – RVEMAL03

Een minibus brengt u naar de startplaats in de bergen (1u10min) waar de sneeuwscooters staan te wachten. Deze unieke sneeuwscootersafari brengt u langs de prachtige uitzichten van de regio. U deelt de scooter met z’n tweeën (bestuurder en passagier) en kan onderweg uiteraard eens wisselen. Na de excursie wordt er lunch voorzien in een lavvu (Samitent). Transfer terug naar Malangen Resort. Deze excursie is toegankelijk voor jongeren vanaf 14 jaar. Om de scooter te besturen dient u minstens 18 jaar oud te zijn en in het bezit van een geldig rijbewijs!

 • Prijs: € 180 pp
 • Duur: 5 uur 45 min. (waarvan 1u45min sneeuwscootertocht en 1u lunch)

Langlaufen – RVEMAL04

Langlaufen heeft een speciale plaats gekregen in het hart van de Noren. Door de jaren heen ging het over van het enige transportmiddel in de winter naar de grootste wintersportactiviteit. We beginnen bij de basis en nemen u mee op een korte trip door de besneeuwde bossen. Wees voorbereid op een stevige dosis sneeuwpret!

 • Prijs: € 90 pp / kind t.e.m. 14j € 70 pp
 • Duur: 2 uur

Samicultuur in een lavvu – RVEMAL05

Vergezel enkele Sami in hun lavvu (typische tent) om naar verhalen te luisteren die duizenden jaren geleden ontstaan zijn. Leer meer over de cultuur, geschiedenis en het geloof van de Sami bij het open vuur. Terwijl u proeft van een aantal typische Samische lekkernijen, zingen zij voor u hun traditionele gezangen, ook wel Joik genoemd.

 • Prijs: € 90 pp / kind t.e.m. 14j € 70 pp
 • Duur: 2 uur
 • Maximum aantal personen: 5

Fatbiking – RVEMAL06

Een ‘fatbike’ is een bergfiets met heel brede banden, gemaakt om op een veilige manier doorheen het winterplandschap te fietsen. Gedurende 3 uur heeft u een van deze fietsen ter beschikking om de omgeving van Malangen te ontdekken. Op eigen houtje volgt u de gemarkeerde paden.

 • Prijs: € 70 pp
 • Duur: 3 uur
 • Maximum aantal personen: 5
Vluchtschema
VLUCHTEN HEEN VLUCHTEN TERUG
Zaterdag 23.12.17
en 30.12.17
Amsterdam – Tromsø Vertrek: 06u15
Aankomst: 11u20*
Zaterdag
30.12.17 en 06.01.18
Tromsø – Amsterdam Vertrek: 12u05
Aankomst: 15u25

Rechtstreeks vliegen naar boven de poolcirkel!

Deze reis is inclusief een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Tromsø in Noors Lapland.

Deze rechtstreekse vlucht heeft enkele voordelen die we u graag meegeven:

 • U vliegt voordelig en comfortabel
 • U vertrekt in de ochtend in Amsterdam en bent ruim voor de middag reeds op uw eindbestemming zodat uw vakantie nog diezelfde dag start!
 • Om terug te keren vertrekt u rond de middag en in de namiddag staat u al terug in Brussel
 • Veel minder kans op verloren bagage omwille van de rechtstreekse vlucht
 • U vermijdt een overstap en een tussenstop in Oslo met vaak zeer lange wachttijden
 • Wij kunnen de reizen met een rechtstreekse vlucht meteen bevestigen na boeking.

Praktisch

 • Gratis 20 kg ruimbagage en 10 kg handbagage
 • *Korte tussenlanding in Ivalo mogelijk (u verlaat tijdens deze stop het vliegtuig niet)

In samenwerking met Interreg NORD – Een project van de Europese Unie.

Accommodatie

Clarion Hotel The Edge

Clarion Hotel The Edge is één van meest recente hotels in de stad Tromsø en telt 290 kamers. Het hotel ligt middenin het centrum vlakbij de kade.
Faciliteiten: restaurant, bar, wifi, skybar (super om noorderlicht te spotten!), fitnessruimte.
Kamers: 290, allemaal met douche en/of bad, strijkijzer, wifi, telefoon, minibar en tv. De standaardkamers hebben geen uitzicht. De superior kamers kijken uit op de stad of de fjord.

Clarion Collection Hotel Aurora

Het Clarion Collection Hotel “Aurora” ligt in het centrum van de stad, vlakbij de oude haven.
Faciliteiten: restaurant, bar, wifi, fitnesruimte met sauna en een jacuzzi op het dakterras met een prachtig uitzicht!
Kamers: 121, allemaal met douche en/of bad, wifi. De kamers kijken uit op het binnenpleintje of op de straat.

Clarion Collection Hotel Aurora © Choice Hotels

Malangen Resort

Standaard hotelkamer

Malangen Resort heeft 10 comfortabele hotelkamers met grote ramen en een prachtig uitzicht op de fjord. Alle kamers bevinden zich in het hoofdgebouw op de bovenste verdieping. Alle kamers zijn modern ingericht en beschikken over een dubbel bed van het merk Hästens, thee- en koffiezet en een badkamer. Wifi is beschikbaar in de kamer. Er is een lift in het gebouw zodat de kamers gemakkelijk bereikbaar zijn.

Appartement

Vlakbij het hoofdgebouw zijn er een aantal appartementen ondergebracht in een bijgebouw. Alle appartementen hebben 1 verdieping en zijn verdeeld over het gelijkvloers en de eerste verdieping. Ze beschikken over een terras en een prachtig uitzicht op de fjord en de achterliggende bergen. Opgelet: hier is geen lift, dus de 1e verdieping is enkel via een trap aan de buitenkant van het gebouw bereikbaar.

Ze beschikken over 2 slaapkamers, eentje met een dubbel bed en eentje met een stapelbed, dus ideaal voor koppels of families. Er is een keukentje met eettafel en een zithoek. Elke appartement heeft een badkamer met douche en toilet.

U kan gebruik maken van de wifi in het hoofdgebouw. De appartementen hebben geen wifi.

Seaside cabin

U kan ook opteren voor een ruime seaside cabin. Deze alleenstaande huisjes hebben twee verdiepingen met een zithoek, eettafel, keuken, 3 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. De living op het gelijkvloers geeft uit op een ruim terras met een geweldig uitzicht op de fjorden en bergen. De grootste slaapkamer beschikt ook over een terrasje.

U kan gebruik maken van de wifi in het hoofdgebouw. De cabins hebben geen wifi.

Informatie

REISPERIODE: Vertrek op 23.12.17 en op 30.12.17
DUUR: 8 dagen / 7 nachten
PRIJS: Vanaf € 1.395 pp vluchten incl. (4 pers.)
ACCOMMODATIE: Hotelkamer & blokhut
FORMULE: 7 x ontbijt – 4 x avondmaal
REISCODE: 2 – RTOSNY

BELANGRIJKE INFORMATIE:

 • De prijzen voor winter 2018-2019 zijn in de maak! 
 • Bekijk hier de film van deze reis (Malangen)
 • Bekijk hier de film van deze reis (Tromsø)
 • Rechtstreekse vlucht Amsterdam – Tromsø – Amsterdam inclusief!
 • Bijkomende excursies moeten meteen bij boeking besteld worden.
 • Opgelet: beperkt aantal plaatsen!

Snel meer info over deze reis?

Bel 052 55 52 54 of e-mail hieronder

Uw naam Uw vraag E-mailadres Tel.nr.

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact