Zuid-IJsland deluxe

Zuid-IJsland

Zuid-IJsland / Luxe hotels

Deze luxe ontdekkingstocht werd speciaal samengesteld voor wie geen compromissen wil sluiten.

Overdag trek je door de overdadige subarctische en vulkanische landschappen van het mythische rijk der elfen en trollen, ’s avonds kan je bijkomen van alle natuurgeweld in het beste hotel van iedere regio. De ene keer gaat het om een design hotel, de andere keer om een luxe hotel op een superlocatie of met een heerlijke keuken.

Kortom, genieten op alle vlakken!

Het programma toont je alle natuurlijke fenomenen langs de zuidkust. Warmwaterfonteinen, kokende modderpoelen, uitgestrekte maanlandschappen gevormd door eeuwenoude mossen en messcherpe lavavelden, verbrande zandvlaktes, ijs- en watervallen, … er is te veel om op te sommen.

En wil je het nog spannender maken, kan je een aantal activiteiten toevoegen om de kracht van de natuur vanop de eerste rij te beleven.

INDIVIDUELE RONDREIS MET 4X4
AFREIZEN:
van 01.10.2019 tot 30.04.2020, met uitzondering van de eindejaarsperiode (prijs op aanvraag)
DUUR: 8 dagen / 7 nachten
PRIJS: € 2.285 p.p. op basis van 2 personen
ACCOMMODATIE: luxe hotels
FORMULE: 7 x ontbijt

Kirkjufell aurora ©Nordic

Nordic extra’s

Zorgvuldig geselecteerde logies, weg van lichtpollutie, vergroten uw kans om het noorderlicht te aanschouwen.

Al onze winterreizen zijn inclusief gravel protection en omniumverzekering waarbij het eigen risico reeds verlaagd is tot € 500.

U ontvangt een op maat gemaakt routeboek dat onze jarenlange ervaring bundelt, met de must sees, verborgen pareltjes en persoonlijke tips.

Snel meer info over deze reis?

Bel 09 235 24 90 of stuur een mail

Uw naam Uw vraag E-mailadres Tel.nr.

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid