Hét ICEHOTEL van Jukkasjärvi

Algemene info
Zweeds-Lapland-en-icehotel

Zweeds Lapland & ICEHOTEL

Aan de oevers van de Torne rivier, op meer dan 200km boven de poolcirkel rijst elke winter een compleet nieuw ijshotel op: het befaamde ICEHOTEL van Jukkasjärvi. Volledig opgebouwd uit sneeuw en ijs, en gebouwd door ijskunstenaars die tot de wereldtop behoren, maakt dit hotel één van de meest speciale accommodaties ter wereld. Dit is tijdens de winter dé place to be om het noorderlicht te spotten in combinatie met activiteiten waar je nog jaren over zal napraten!

Hoogtepunten op deze reis:

 • Je verblijft in het bekendste ijshotel ter wereld, dat van Jukkasjärvi
 • Bezoek er zeker het ICErestaurant, de ICEbar en de ICE wedding chapel
 • Grote kans op het zien van noorderlicht
 • Keuze uit heel wat winterse activiteiten
Dag per dag

Dag 1: Vlucht Amsterdam/Brussel – Kiruna, welkom in het land van de Sami
De comfortabele lijnvluchten van Scandinavian Airlines brengen je via Stockholm naar Kiruna. We voorzien meteen een transfer met de bus naar het ICEHOTEL. Check-in in de “warme accommodatie” voor een verblijf van twee nachten. Afhankelijk van het aantal reizigers, verblijf je in een ander kamertype. Al deze kamers beschikken over een private badkamer met douche en toilet.

Dag 2-3: Vrije dagen met optionele excursies
Je vertoeft twee volledige dagen in de buurt van het ICEHOTEL, dus er is heel wat tijd voor optionele excursies. Het is aangeraden een aantal excursies op voorhand te boeken. Zo bent je zeker van jouw plaats wat ontgoochelingen ter plaatse vermijdt.

Bekijk alvast het tabblad “Excursies IJshotel” als leidraad bij het maken van een keuze. 

Je kan ook op eigen houtje de omgeving verkennen. De locatie van het ICEHOTEL kent een rijke Sami geschiedenis. De naam van het dorp Jukkasjärvi kan letterlijk vertaald worden als “ontmoetingsplaats aan het water”. Hier kwamen in een lang verleden de Sami samen om goederen te verhandelen. Een bezoek aan de houten kerk uit 1607 is een bezoek waard. Breng een bezoek aan de shop van het ICEHOTEL als je op zoek bent naar een leuk souvenir.

Of neem de bus of een taxi naar Kiruna. Kiruna is één van de belangrijkste steden van Zweeds Lapland en een cruciaal punt voor de Zweedse industrie. De stad dreigt echter te verdwijnen in de mijnen en daarom werd een opvallende beslissing genomen: de stad zal vier kilometer opschuiven de komende decennia. In de mijn wordt ijzererts ontgonnen van hoge kwaliteit wat maakt dat bekende autoconstructeurs zoals Audi en BMW hier trouwe klant zijn. Wist je dat Zweden met deze mijn 1% van alle ijzererts wereldwijd in handen heeft en het de grootste uitvoerder van ijzererts van Europa is?

Op dag 3 maak je je tegen de avond op voor de overnachting in de “koude accommodatie”. Standaard wordt een overnachting in een gewone ijskamer voorzien, al kan je ook upgraden naar een van de suites. Een hele dikke thermische slaapzak zal je warm houden vannacht. Vergeet je thermisch ondergoed, wollen sokken en muts niet!

Dag 4: Vlucht Kiruna – Amsterdam/Brussel
Traditioneel wordt je gewekt met warm bessensap, waarna je kan genieten van een deugddoende sauna en een lekker ontbijtbuffet. Transfer naar de luchthaven en lijnvluchten via Stockholm naar Amsterdam of Brussel.

Prijzen
PRIJZEN (PER PERSOON) EN DATA
01.11.19 tot 28.11.19*
29.11.19 tot 12.12.19*
13.12.19 tot 05.01.20
16.01.20 tot 29.02.20
06.01.20 tot 16.01.20
01.03.20 tot 31.03.20
01.04.20 tot 10.04.20
2 volw. – dubbel kamer € 925 € 1.110 € 1.165 € 1.020 € 875
3 volw. – triple kamer € 840 € 950 € 990 € 895 € 785
1 volw. – single kamer € 1.260 € 1.560 € 1.745 € 1.380 € 1.165

Inbegrepen:

 • Internationale vluchten van Amsterdam/Brussel naar Kiruna retour, in de voordeligste economy klasse
 • Luchthaventaksen
 • Retourtransfers van/naar Kiruna luchthaven
 • 2 overnachtingen in de “warme accommodatie” met ontbijt
 • 1 overnachting in de “koude accommodatie” met ontbijt
 • Warme kledij tijdens de excursies
 • Uitgebreide reisinfo: lokale tips, uitrusting, fotografie, …
 • De Noorderlicht app met real-time voorspellingen
 • BTW

Niet inbegrepen:

 • Annuleringsverzekering en bijstandsverzekering: klik hier voor meer info.
 • Overige maaltijden, persoonlijke uitgaven.
 • Optionele activiteiten.

Opmerkingen:

 • Prijzen per persoon.
 • Bij boeking wordt meteen nagekeken of de vluchten nog beschikbaar zijn in de voordeligste economy klasse. Indien niet meer beschikbaar kan er enkel gereisd worden mits betaling van een supplement op de vlucht.
 • Kamertypes:
  • Warme accommodatie: 1 of 2 personen verblijven in een Kaamos superior kamer, 3 personen verblijven in een Arctic Chalet, 4 personen verblijven in een Nordic Chalet.
  • Koude accommodatie: je verblijft vanaf 13.12.2019 in een Ice Room. Upgrades naar andere kamertypes mogelijk mits betaling van een supplement. * Van 01.11.2019 tot 12.12.2019 verblijf je in de koude accommodatie in ICEHOTEL 365 in een Art Suite.
 • Voor de overnachting in de koude accommodatie dien je zelf thermisch ondergoed te voorzien!
IJshotel

Algemeen en ligging: het enige echte ijshotel ligt in het dorpje Jukkasjärvi, 20 kilometer ten oosten van Kiruna in het Zweedse gedeelte van Lapland en op ongeveer 200 kilometer ten noorden van de poolcirkel.

Oorsprong: het ontstaan van het ijshotel is terug te vinden in de winter van 1990 toen vooral Japanse kunstenaars hun ijssculpturen tentoonstelden in Jukkasjärvi. Dit was voor enkele bezoekers de aanleiding om te overnachten in een iglo op de Torne-rivier. Het heerlijke slapen op warme rendierhuiden in combinatie met de koude omgeving in en rond de iglo bleek het unieke recept te zijn voor de uitbouw van een ijshotel. Inmiddels is het uitgegroeid tot één van de beroemdste en grootste ijshotels ter wereld.

Bouw klassieke ijshotel: elk jaar wordt in het kleine dorpje Jukkasjärvi vanaf midden november het unieke 5500 m2 grote ijshotel opgebouwd. Ook voor het komende winterseizoen zullen een dertigtal ijskunstenaars van overal ter wereld het enorme ijs- en sneeuwpaleis met niet minder dan 60 kamers opnieuw creëren. Je kunt het ijshotel overdag bezoeken of er overnachten in een warme knusse slaapzak bij temperaturen van -5 tot -8 °C. In en rond het ijshotel valt er heel wat te beleven. Een jaar op voorhand, wanneer de Torne-rivier bedekt is met een 60 cm dikke ijsmassa, worden blokken ijs tot wel 2 ton zwaar uit de rivier gezaagd en bewaard in een gigantische vriesruimte. Het jaar nadien wordt dit ijs dan gebruikt voor de bouw van het enige echte ICEHOTEL.

Faciliteiten klassieke ijshotel: er is een koude receptie, een centrale gang, prachtige ijssculpturen, de unieke Icebar, een sauna en een ijskapel. Binnenin ligt de temperatuur altijd rond -5 graden terwijl het buiten veel kouder kan worden. Het hotel heeft ook een warme receptie, restaurant, een winkel en een omkleedruimte met sanitair en verschillende sauna’s.

Faciliteiten ICEHOTEL 365: het ICEHOTEL 365 opende op 1 november 2016 voor het eerst haar deuren. Je kan hier het hele jaar door, winter én zomer, overnachten. Er werd een speciale structuur gebouwd waarin het 365-hotel werd ondergebracht. De middernachtzon zal tijdens de zomermaanden dit deel van het ijshotel koel houden. Alles zal namelijk draaien op groene zonne-energie.

De “warme” kamers:

 • Kaamos (28m²): deze kamers beschikken over twee bedden, een zitruimte en een private badkamer. Ze werden ondergebracht per 6 of 8 kamers in een houten gebouw.
 • Kaamos superior (28m²): deze kamers beschikken over een dubbel bed, een zitruimte en een private badkamer. Ze werden ondergebracht per 6 of 8 kamers in een houten gebouw.
 • Arctic chalet (33m²): deze appartementjes bieden plaats voor maximum 3 personen (kamer met een dubbel bed en kamer met een single bed). U beschikt er over een kitchenette, een zitruimte en een badkamer.
 • Nordic chalet (33m²): deze appartementjes hebben twee slaapkamers (dubbel bed en stapelbed), een kitchenette, een zitruimte en een badkamer.

De “koude” kamers:

 • IJskamer: de standaard kamers van het ICEHOTEL beschikken over slaapplaats voor 1 tot 4 personen. Je kan gebruik maken van de gemeenschappelijke warme ruimte met toiletten en sauna’s voor mannen en vrouwen. Deze kamers bevinden zich in het klassieke ijshotel en worden elk jaar opnieuw opgebouwd.
 • Art suite: de Art suites bevinden zich ook in het klassieke ijshotel en hebben elk een eigen decoratief thema. Ze hebben verschillende groottes met 2 tot 4 bedden. Je hebt hier een kleine, private ruimte waar u zich kan klaarmaken voor jouwovernachting. Je kan gebruik maken van de gemeenschappelijke warme ruimte met toiletten en sauna’s voor mannen en vrouwen.
 • Art suite 365: de Art suites 365 bevinden zich in het nieuwe gedeelte van het ijshotel dat het hele jaar rond geopend is en hebben elk een eigen decoratief thema. Ze bieden plaats voor 2 personen. Je hebt hier een kleine, private ruimte waar je jou kan klaarmaken voor de overnachting. Je kan gebruik maken van de gemeenschappelijke warme ruimte met toiletten en sauna’s voor mannen en vrouwen.
 • Deluxe suite 365 Hilla: de deluxe suites zijn top-of-the-bill. Elke suite is uniek en werd nooit eerder gemaakt. De Hilla suite beschikt over een dubbel bed en een en-suite private badkamer met een douche en sauna. Je kan bij een verblijf in een van de suites ook gebruik maken van de gemeenschappelijke warme ruimte met toiletten en sauna’s voor mannen en vrouwen.
 • Deluxe suite 365 Johka: de Johka suite beschikt over een dubbel bed en een en-suite private badkamer met twee waterval douches.
 • Deluxe suite 365 Jáuvre: de Jáuvre suite beschikt over een dubbel bed en een en-suite private badkamer met douche, sauna en bad.

Alle bedden in de “koude” kamers zijn gemaakt uit ijs en sneeuw met een houten frame en daarop een dikke matras. Dankzij een thermische slaapzak en zachte rendierenvellen heb je het altijd lekker warm. ‘s Ochtends word je gewekt met een warme kop bessensap en kan je genieten van een stevig ontbijt in het restaurant, een heerlijke ochtendsauna en een douche.

Zweden-ICEhotel-Jukkasjarvi (20)
Zweden-ICEhotel-Jukkasjarvi (14)

Excursies IJshotel

ALGEMEEN:

 • Prijzen per persoon.
 • Steeds minimum 2 personen! Als single kan je aansluiten bij een groepje dat reeds geboekt heeft, zonder dat je een toeslag betaalt. Indien niemand anders de excursie boekt, kan je de excursie enkel doen als je betaalt voor 2 personen. Je dient als single reiziger (of indien je met een oneven aantal personen reist) sowieso steeds een single supplement te betalen bij hondensledetochten en sneeuwscootertochten.
 • Tussen 24/12 en 1/1 wordt er voor alle activiteiten (behalve voor de huskytochten) een extra kost van € 40 per persoon en per activiteit gerekend omwille van het hoogseizoen.
 • Excursies zijn steeds afhankelijk van de weersomstandigheden en van de sneeuwcondities. Je wordt begeleid door ervaren Engelstalige gidsen.
 • Deelnemers aan een sneeuwscootertocht zijn verantwoordelijk voor schade aan de sneeuwscooter. Het bedrag voor eigen rekening is max. 8.000 SEK (+/- € 800). De bestuurder van een sneeuwscooter moet minstens 18 jaar zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Brandstof is steeds inclusief bij sneeuwscootertochten.
 • Voor de meeste activiteiten moet je over een gewone fysieke conditie beschikken. Mensen met gezondheidsproblemen (hartproblemen, slechte rug) of zwangere vrouwen worden afgeraden om deel te nemen aan een aantal activiteiten. Contacteer ons indien je hier vragen over hebt.
 • Gebruik van thermische uitrusting is inbegrepen in de activiteiten.

Sneeuwscootertochten

Wildernistrip scooter met lunch – EXCKRN01

Welkom op deze adembenemende sneeuwscootertocht. De gids neemt je mee op een tour doorheen “de laatste wildernis van Europa”. Deze excursie brengt je naar het prachtige gebied rond de Torne rivier. Tijdens een pauze aan het kampvuur kan je proeven van een lekkere lunch.

 • Prijzen: € 105 pp / kind 3 t.e.m. 12 jaar € 53 pp
 • Single supplement sneeuwscooter: € 40 pp
 • Periode: 01.12.19 – 25.04.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Start activiteit: 10u
 • Duur: 4 uur (30-40km)
 • Inbegrepen: gids, transfer, koffie/thee, lunch

Exclusieve sneeuwscootertocht met lunch – EXCKRN02

Na een uitgebreide uitleg door de gids start je zelf de ronkende motoren van de sneeuwscooter. Tijdens deze adembenemende tocht met de sneeuwscooter, neemt de gids je mee door de omgeving van Kiruna. Voor deze tocht heb je geen ervaring nodig, al moet je wel rekening houden met de lange afstand die afgelegd wordt. Rijden doen we in kleine groepjes. Tijdens de pauze in aan het kampvuur geniet je van een traditionele Lapse wildernislunch.

 • Prijzen: € 244 pp / kind 12 jaar € 122 pp
 • Single supplement sneeuwscooter: € 90 pp
 • Periode: 01.01.20 – 25.04.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Start activiteit: 10u
 • Duur: 7 uur (50-70km)
 • Inbegrepen: gids, transfer, koffie/thee, lunch

Lunchtour met ijsvissen – EXCKRN03

Deze gevarieerde sneeuwscootertocht toont jou de mooiste plekjes van Zweeds Lapland. Het grootste deel van deze tocht rij je in het kielzog van de Torne rivier. De gids zoekt een leuk plekje uit waar je kan ijsvissen en waar u samen met de groep even pauzeert. Lunchen doe je aan het kampvuur in de open lucht.

 • Prijzen: € 148 pp / kind 3 t.e.m. 12 jaar € 74 pp
 • Single supplement sneeuwscooter: € 40 pp
 • Periode: 01.12.19 – 25.04.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Start activiteit: 10u
 • Duur: +/- 6 uur (20-30 km)
 • Inbegrepen: gids, transfer, koffie/thee, lunch

Noorderlicht spotten in het Aurora Colosseum – EXCKRN08

Met de minibus rijden we naar het noorderlichtkamp. Van hieruit rijden we in de slede achter de sneeuwscooter van de gids naar Aurora Colosseum.  Zittend op rendiervellen rond het kampvuur wachten we tot het natuurschouwspel begint. Een avondmaal is inbegrepen tijdens deze activiteit.

 • Prijzen: € 95 pp / kind 3 t.e.m. 12 jaar € 48 pp
 • Periode: 07.12.19 – 31.03.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Start activiteit: 19u
 • Duur: +/- 4 uur
 • Inbegrepen: gids, transfer, koffie/thee, avondmaal

Op jacht naar het noorderlicht per sneeuwscooter – EXCKRN06

We rijden met de sneeuwscooters door de stille duisternis en de adembenemende natuur op jacht naar het noorderlicht. We maken een stop aan een typische wildernishut waar je een aantal Lapse delicatessen kan proeven.

 • Prijzen: € 128 pp / kind 3 t.e.m. 12 jaar € 65 pp
 • Single supplement sneeuwscooter: € 65 pp
 • Periode: 01.12.19 – 15.04.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Start activiteit: 18u, vanaf 25/3 om 19u
 • Duur: +/- 5 uur (15-30km)
 • Inbegrepen: gids, transfer, koffie/thee, avondmaal

Noorderlichtexcursie met overnachting – EXCKRN07

We rijden met de sneeuwscooters door de wildernis van de vallei van de Torne rivier. In het spoor van de gids gaan we op zoek naar de mooiste plekjes in de buurt van de rivier. Ver weg van alle lichtvervuiling, is dit dé uitgelezen plek om het noorderlicht te spotten! Overnachten doe je in het Aurora Camp in een eigen wildernis suite met sauna, douche en toilet. Na het ontbijt keer je terug naar de bewoonde wereld.

 • Prijzen: € 325 pp / kind 3 t.e.m. 12 jaar € 163 pp
 • Single supplement sneeuwscooter: € 56 pp
 • Periode: 01.12.19 – 15.04.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Start activiteit: 15u
 • Duur: +/- 20 uur (30-60km)
 • Inbegrepen: gids, transfer, koffie/thee, avondmaal, ontbijt

HUSKY’S

Korte huskytour – EXCJUK01

Neem plaats in de hondenslede (niet zelf te besturen) en ervaar de huilende husky’s die staan te popelen om op tocht te vertrekken. Eens onderweg geniet je van de stilte en de overdonderende sneeuwlandschappen. Koffie en sandwich bij het kampvuur inbegrepen. De gids bestuurt de huskyspan, 4 à 5 personen per slede.

 • Prijzen: € 115 pp
 • Periode: 01.12.19 – 15.04.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Start activiteit: 10u
 • Duur: +/- 2-3 uur
 • Inbegrepen: gids, transfer, koffie/thee, snack

Hondensledetocht op zoek naar noorderlicht – EXCJUK02

In de slede van de gids ga je op zoek naar de mooiste plaatsjes om het noorderlicht te spotten. Eens vertrokken zal de ongekende kracht van de husky’s jou verbazen, ze lijken onvermoeibaar. Rijdend doorheen de duisternis met het maanlicht dat weerkaatst op het mooie sneeuwlandschap waan je je eventjes aan het einde van de wereld.

 • Prijzen: € 125 pp
 • Periode: 01.12.19 – 15.04.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Start activiteit: 17u
 • Duur: +/- 2-3 uur
 • Inbegrepen: gids, transfer, koffie/thee, snack

Husky dagtocht – EXCJUK03

De begeleidende gids toont je graag het leven van een échte musher van dichtbij.  Deze dagtocht breng je doorheen de laatste wildernis van Europa. Ieder team bestuurt een span van ongeveer 5 husky’s. Een traditionele warme lunch is inbegrepen.

 • Prijzen: € 175 pp
 • Single supplement slede: € 40 pp
 • Periode: 01.12.19 – 15.04.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Start activiteit: 9u
 • Duur: +/- 4,5 à 5 uur
 • Inbegrepen: gids, transfer, koffie/thee, lunch

Hondensledetocht met overnachting – EXCJUK05

Je kan jouw verblijf in Kiruna verlengen of een van de nachten omboeken tot een hondensledetocht met een overnachting in een wilderniskamp met saunafaciliteiten. Het is mogelijk om per 2 te rijden op een slede getrokken door 5 tot 6 honden of single met 3-4 honden. Overnachting in een wilderniskamp. Drankjes, diner en ontbijt zijn inbegrepen.

 • Prijzen: € 375 pp indien u een single slede hebt, € 295 pp indien je een gedeelde slede hebt
 • Periode: 01.12.19 – 15.04.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Start activiteit: 13u, einde voorzien de volgende dag om 10u ‘s ochtends
 • Inbegrepen: gids, transfer, dranken, avondmaal en ontbijt

3-daagse hondensledetocht – EXCJUK06

Je kan jouw verblijf in Kiruna verlengen of 2 nachten omboeken tot een meerdaagse hondensledetocht met verblijf in een wilderniskamp met saunafaciliteiten. Het is mogelijk om per 2 te rijden op een slede getrokken door 5 tot 6 honden of single met 3-4 honden. Drankjes en vol pension zijn inbegrepen.

 • Prijzen: € 725 pp indien je een single slede hebt, € 625 pp indien je een gedeelde slede hebt
 • Periode: 01.12.19 – 15.04.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Start activiteit: 13u, einde voorzien de laatste dag om 10u ‘s ochtends
 • Inbegrepen: gids, transfer, dranken, volpension vanaf het eerste avondmaal tot het laatste ontbijt

PAARDEN EN ELANDEN

Elandsafari te paard – EXCKRN10

Na de transfer naar het startpunt en de nodige voorbereidingen, starten we onze tocht te paard doorheen desolate bossen die de flanken van de omliggende heuvels bekleden. Met een beetje geluk kan u elanden in het wild zien. Lunch wordt geserveerd in een Sami hut.

 • Prijzen: € 212 pp
 • Periode: 01.12.19 – 07.04.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities – niet op 24/12 en 31/12)
 • Start activiteit: 9u20
 • Duur: +/- 5,5 uur
 • Inbegrepen: gids, transfer, lunch
 • Maximum gewicht: 90 kg
 • Minimum leeftijd voor deze activiteit: 13 jaar

Op zoek naar het noorderlicht te paard – EXCKRN11

Na de transfer naar het startpunt en de nodige voorbereidingen, starten we deze paardrijtocht. De gids leidt ons naar een prachtig uitkijkpunt ver weg van alle lichtvervuiling, hier hebben we veel kans om het Noorderlicht te spotten. Diner wordt geserveerd in een traditionele Sami hut.

 • Prijzen: € 215 pp
 • Periode: 07.10.19 – 05.04.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities – niet op 24/12 en 31/12)
 • Start activiteit: 15u50 ; 17u20 vanaf 1/3
 • Duur: +/- 4,5 uur
 • Inbegrepen: gids, transfer, avondmaal
 • Maximum gewicht: 90 kg
 • Minimum leeftijd voor deze activiteit: 13 jaar

Elanden spotten in het wild per minibus – EXCKRN15

De Kalix vallei is de perfecte uitvalsbasis voor deze begeleide tour op zoek naar elanden in het wild. Met een beetje geluk kunnen we deze wilde dieren benaderen en vanop de eerste rij fotograferen. Transfer met een minibus en outdoor lunch inbegrepen.

 • Prijzen: € 98 pp / kind 3 t.e.m. 12 jaar € 49 pp
 • Periode: 01.12.19 – 20.03.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Start activiteit: 8u30
 • Duur: +/- 4,5 uur
 • Inbegrepen: gids, transfer, lunch

OVERIGE ACTIVITEITEN

Sneeuwschoenwandelen – EXCKRN16

Deze sneeuwschoenwandeling is een fantastische trip op de berg Manuvaara. Tijdens deze tocht heb je een heel mooi zicht. Onderweg houden we halt voor een koffie/thee en een sandwich.

 • Prijzen: € 85 pp / kind 10 t.e.m. 12 jaar € 43 pp
 • Periode: 01.12.19 – 30.04.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Start activiteit: 11u00
 • Duur: +/- 3 uur (1-2 km)
 • Inbegrepen: gids, transfer, koffie/thee, snack

Noorderlicht sneeuwschoenwandeling – EXCKRN17

De gids neemt je mee naar enkele afgelegen topplaatsen om het noorderlicht te zien. Het tempo wordt door jou bepaald, waardoor deze tocht geschikt is voor ieders conditie.

 • Prijzen: € 85 pp / kind 10 t.e.m. 12 jaar € 43 pp
 • Periode: 01.12.19 – 30.04.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Start activiteit: 19u ; om 20u vanaf 25/3
 • Duur: +/- 3 uur (1-2 km)
 • Inbegrepen: gids, transfer, koffie/thee, snack

Dagje winterplezier – EXCKRN18

Proef van het rodelen, wandelen met sneeuwschoenen, langlaufen en ervaar een ritje in een slede getrokken door de sneeuwscooter. Er is een parcours voor de kinderen (min. 2 jaar) om te leren rijden met een aangepaste sneeuwscooter. De lunch wordt geserveerd in een typische hut.

 • Prijzen: € 125 pp / kind 2 t.e.m. 12 jaar € 63 pp
 • Periode: 01.12.19 – 30.04.20 (afhankelijk van de sneeuwcondities)
 • Start activiteit: 11u
 • Duur: +/- 4 uur
 • Inbegrepen: gids, transfer, koffie/thee, lunch
Film

Informatie

AFREIZEN: Dagelijks van 01.11.2019 tot 10.04.2020
DUUR: 4 dagen / 3 nachten
PRIJS: Vanaf € 785 per persoon (triple kamer)
ACCOMMODATIE: hét IJshotel van Jukkasjärvi
FORMULE: 3 x ontbijt
REISCODE: 1-ICEHOTEL

BELANGRIJKE INFORMATIE:

 • Wil je deze reis verlengen? Dat kan! Contacteer ons voor een reisvoorstel op maat.
 • Het ICEHOTEL opent op 13 december 2019. In het ICEHOTEL 365 kan je het hele jaar door overnachten.

Snel meer info over deze reis?

Bel 052 55 52 54 of stuur een mail

Uw naam Uw vraag E-mailadres Tel.nr.

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid