Zweden reizen in de zomer

REIZEN VIA BLOKHUTTEN
De Scandinavische blokhutten zijn gemoedelijk én comfortabel uitgerust. Typisch is de aparte sfeer van het dennenhouten interieur: intieme geborgenheid en huiselijke warmte. Er is de intimiteit van de “stuga” met open haard of haardkachel met de zoeterige geur van brandend berkenhout. De geborgenheid van de knusse kamertjes. Kortom, een Zweedse “blokhut” schept een speciale sfeer van verbondenheid en gezelligheid!

REIZEN VIA HOTELS
Geniet u graag van heerlijke maaltijden en het comfort van een hotel, dan vindt u zeker uw gading in ons ruime aanbod hotelreizen naar Zweden. dit kan via budgethotels, b&b’s, luxehotels, gastronomische charmehotels en spahotels. Aarzel niet en contacteer ons voor een reis op maat via hotels! Alle reizen kunnen aangepast worden naar wens, tijd en budget.

COMBINATIE HOTELS EN VAKANTIEHUIZEN
Deze combinatie omvat de ideale formule qua variatie zonder dat een zeer hoog reisbudget vereist is. Uw reis blijft betaalbaar omdat een deel van de reis voorzien wordt in een typisch Zweedse blokhut waar u zelf kan koken. Aan de andere kant zorgen de hotels op deze reizen ervoor dat u meer een rondreis kan maken en dat u niet de hele reis zelf hoeft te koken. De blokhut geeft een rustpunt op de reis en brengt u dichter bij de Zweden…

GROEPSREIZEN
Maak het u zelf gemakkelijk en kies voor een van onze groepsreizen. Zo vertrekt u zorgeloos op reis onder begeleiding van een ervaren gids van Nordic. Nordic heeft begeleide reizen in Zweden in de winter en de zomer. We hebben groepsreizen naar onder andere Zweeds Lapland en naar de Noordkaap. Ontdek hier alvast onze zomerreizen.

SHORTBREAKS & CITYBREAKS
Op onze ruime aanbod aan actieve shortbreaks maakt u kort maar intensief kennis met Zweden. Doet u het graag wat rustiger aan kies dan voor onze citybreaks en combineer een bezoek aan steden als Stockholm, Oslo en Kopenhagen. Vaak combineren we deze steden met een treinrit tussenin.