Campervakanties met Nordic

Ontdek de ongerepte natuur op je eigen tempo

Nieuw in ons aanbod: campervakanties! Vanaf de zomer van 2022 is het mogelijk om via Nordic ook met een camper naar het Hoge Noorden te trekken. Je huis op wieltjes heeft zo z’n voordelen: je bent volledig vrij om je route uit te stippelen en te overnachten wanneer het jou het beste uitkomt, óf wanneer je net dat prachtige plekje passeert met een fantastisch uitzicht. Op deze pagina ontdek je alles over onze nieuwe camperreizen.

In Zweden, Finland of Noorwegen ben je steeds omringd door oneindige uitzichten op de prachtige natuur. Hier adem je nog zuivere lucht in en op het platteland kan je even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Dankzij het allemansrecht ben je trouwens vrij om op ontdekking te gaan in de natuur: je mag zwemmen in de duizenden meren, je hengel uitslaan als je een visvergunning hebt, cantharellen plukken en na een dag vol avontuur kan je ontspannen aan het kampvuur. Daarnaast houdt het allemansrecht ook in dat je overal vrij mag kamperen, zolang je maar geen afval achterlaat. Deze bestemmingen zijn dus perfect voor een campervakantie met veel vrijheid en flexibiliteit. Dit is slow travel op z’n best!

Staat een camperreis allang op je bucketlist of ga je elk jaar steevast met de camper op reis? Bij Nordic kunnen zowel beginnende als ervaren camperreizigers terecht voor hun droomvakantie. In samenwerking met camperverhuur zorgen wij ervoor dat je over al de nodige informatie beschikt om veilig en rijklaar op reis te vertrekken.

Een campervakantie is steeds te boeken in combinatie met ferry-overtochten heen en terug (met rederij Color Line). De campers kunnen dus niet enkel als vervoer verhuurd worden. De camper moet steeds opgehaald worden op zondag en terug ingeleverd op zaterdag.

Camper rijdt door Noorwegen op zonnige dag
icoon camper

Je camper is eigenlijk je hotel op wielen. Daarom wil je autopech op zo’n reis absoluut vermijden. Als je op campervakantie gaat met Nordic, is je camper omniumverzekerd met inbegrepen pechverhelping en hotel-verzekering. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over eventuele problemen onderweg.

Zowel Nordic als Camperverhuur zijn steeds 24/7 bereikbaar via het noodnummer.

Goed voorbereid op campervakantie met Nordic

Op je campervakantie geniet je van volledige vrijheid: je kiest zelf welke route je volgt en waar je de dagen doorbrengt.

Heb je toch liever een richtlijn? Nordic zorgt voor een infopakket om jou (letterlijk) op weg te helpen: je ontvangt een Hydro Flask, een landkaart en een boekje met tips over onze favoriete kampeerplekjes. De travel designers stippelden ook een mogelijke reisroute voor je uit. Daarnaast krijgt elke reizigers toegang tot onze app, waarin je heel wat excursiemogelijkheden vindt voor onderweg.

Ontdek onze bestemmingen met de camper:

Verken Zweden

Zweden is het land van de diepe bossen en duizenden meren. Meer dan voldoende opties dus om een nacht aan het meer te spenderen met je camper. Door het allemansrecht beslis je zelf waar en wanneer je de nacht zal doorbrengen, maar één ding is zeker: je verblijft midden in de natuur. Geen enkel hotel zal kunnen tippen aan het uitzicht dat je zelf uitgekozen hebt. De wegen in Zweden maken het erg vlot en aangenaam om er te rijden zonder lange tunnels, bergwegen, en nauwe bochten. Zweden is dé perfecte locatie om met een camper rond te reizen, of je nu voor het eerst met een camper reist of een ervaren chauffeur bent. Wie weet spot je onderweg of vanuit je staanplaats wel een rendier, bever, eland of zelfs een beer!

Verken Noorwegen

Noorwegen is een enorm veelzijdig land als het op natuur aankomt. En de leukste manier om die te ontdekken? Met de camper! Die brengt je dicht bij de mooiste landschappen. Je reis begint heel ontspannen, want je maakt de overtocht naar Noorwegen met de ferry. In geen tijd kom je aan in Oslo, waar je tocht meteen begint! Ook in de Noorse wildernis kan je stoppen waar je maar wil, zolang je de natuur respecteert natuurlijk. Overnacht op de mooiste panoramische plekjes van Noorwegen en geniet ten volle van de gevarieerde landschappen. Liever wat meer faciliteiten? Dan kan je ook stoppen op een van de vele campings, waar je in alle comfort van de omgeving geniet. Kortom, met de camper ben je volledig vrij om de Noorse natuur op jouw tempo te ontdekken.

Verken Finland

Finland is het land van eindeloze bossen en meren en dus ideaal om met de camper doorheen te rijden. De route op zich is al adembenemend mooi, met uitzichten die je keer op keer zullen verbazen. De wegen zijn er goed aangelegd en er is zelden file, dus stress om te rijden zal je hier alvast niet ervaren. Rijd doorheen het prachtige merengebied in het zuiden of spot het Finse wildleven in het oosten. Vanuit de camper zou je zomaar eens rendieren, elanden en beren kunnen spotten. Hoe dan ook krijgt ‘ongereptheid’ in Finland een volledig nieuwe betekenis.

Offerte camperreis

Ben je geïnteresseerd in onze camperreizen naar Zweden, Noorwegen of Finland? Vertel ons hieronder meer over jouw ideale campervakantie. Onze travel designers bezorgen je een offerte op maat.
  • De camper moet steeds opgehaald worden op zondag en terug ingeleverd op zaterdag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties