MS Roald Amundsen

MS Roald Amundsen, genoemd naar de eerste man die de Zuidpool bereikte, vormt een comfortabel basiskamp op zee. Het prachtige landschap wordt weerspiegeld in een rijk en stijlvol interieur. Een fitnessruimte, 2 hot tubs naast het zwembad op het buitendek, een panoramische sauna en fitnessruimte zorgen voor voldoende recreatiemogelijkheden. Ook op gastronomisch vlak wordt er voor topkwaliteit gezorgd.

MS Roald Amundsen is samen met MS Fridtjof Nansen het eerste expeditieschip dat op elektrische hybridetechnologie zal varen. Dit vermindert het brandstofverbruik met ongeveer 20 procent en stelt het schip in staat om gedurende maximaal 30 minuten op 100% elektrisch vermogen te varen, waardoor je de wonderen van Antarctica in nagenoeg totale stilte kunt ervaren.

Kajuiten

Alle kajuiten aan boord van de MS Roald Amundsen zijn buitenkajuiten, waarvan de helft ook over een balkon beschikt. Sommige suites hebben daarnaast ook een privé hot tub op het balkon.

Science Center

Het Science Center of wetenschapscentrum aan boord vormt een belangrijke ontmoetingsplaats. Hier kom je immers alles te weten over de regio’s die worden verkend tijdens de reis. Het expeditieteam geeft hier lezingen over tal van onderwerpen maar je kan er ook in de gespecialiseerde bib duiken, de microscopen gebruiken of extra vragen stellen.

Ontdekken in het Science Center aan boord.
Hier leer je alles bij over de bestemming en zeevaart.

Restaurants

De drie restaurants aan boord van de MS Roald Amundsen bieden je een variatie aan gerechten, gebaseerd op zowel de Noorse als de internationale keuken.

Ontspanning

Na een dag vol nieuwe indrukken kan je heerlijk ontspannen in de Explorer lounge, de fitness ruimte, de sauna of op het buitendek waar je kan genieten van het uitzicht of het zwembad met hot tub.

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties