Werken bij Nordic

Kom jij ons team versterken?

Over Nordic

Nordic is dé touroperator gespecialiseerd in de ongerepte natuurbestemmingen Noorwegen, Zweden, Denemarken, IJsland, Finland, Lapland en de poolgebieden. Onze 65 gepassioneerde medewerkers vormen een ondernemend team met sterke ambities en één duidelijke missie: met passie en vakmanschap elke klant een authentieke reisbeleving bezorgen! Niet met de traditionele tripadvisor top 10, wel met onze persoonlijk geselecteerde parels.

Wie bij Nordic aan de slag gaat, komt terecht in een team waar klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen worden. Bij ons heerst een dynamische en warme sfeer onder collega’s. We zijn een bedrijf waar iedereen kan groeien, uitdaging kan vinden en vooral ook plezier kan maken. Want onze klanten verwennen, dat is voor ons pure passie. Dat doen we met veel ‘goesting’, oprechtheid en kennis van zaken.

Ben jij een echte Nordicer?

Is het Hoge Noorden jouw tweede thuis en droom je ervan om expert te worden op vlak van Scandinaviëreizen? Dan is Nordic misschien wel jouw toekomstige werkgever. We vroegen onze collega’s om te beschrijven wat een typische Nordicer is. Herken jij je hierin? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures of solliciteer spontaan. Wie weet kom jij binnenkort ons team versterken.

Doe de test: ben jij een echte Nordicer? (COMING SOON)

papegaaiduiker

"Wij willen jou ondersteunen in je groeiverhaal en je telkens nieuwe uitdagingen bieden"

Katrien, HR Manager

6 redenen waarom werken bij Nordic geweldig is:

  1. Gepassioneerd door de mooiste reisbestemmingen: Van de verlaten Atacama woestijn tot de besneeuwde toppen van Alaska en het heldere water in de Noorse gjorden. Onze bestemmingen spreken terecht tot de verbeelding. En dan hebben we het nog niet over het noorderlicht gehad. Een leuker onderwerp om dagelijks over te spreken, dat vind je toch niet?
  2. Hoogwaardig vakmanschap: Wij doen alles met uitzonderlijk vakmanschap, oog voor kwaliteit en persoonlijke klantenrelaties. Voor ons is de klant geen nummer, maar onze passie. De perfecte reisbeleving vinden voor onze klanten, daar doen we alles voor.
  3. Teamspirit en werkgeluk: Je komt terecht in een warm en hecht team. We delen allemaal een passie voor onze bestemmingen, houden van een grapje en een gezellige afterwork én komen gewoon met veel ‘goesting’ naar het werk.
  4. Zelforganiserende teams: Bij Nordic hechten we enorm veel belang aan betrokkenheid, dialoog en co-creatie. We willen je stem horen. We houden ervan om zoveel mogelijk feedback te krijgen, af en toe een discussie mag! En dan weer een pint gaan pakken natuurlijk.
  5. Eerlijkheid: Eerlijkheid is een waarde waar we niet veel aan moeten werken. Hier geen geroddel achter de koffiezet. Wel down to earth, oprechte relaties onder elkaar, met onze klant en evenzeer onze partners.
  6. Samen ambitieus: Kies je voor Nordic, dan kom je terecht in een ambitieus groeiverhaal. Hou je van uitdaging? Dan vind je bij ons je gading. We nemen alle collega’s met veel plezier mee in ons groeiverhaal. Wie bieden je inspirerende opleidingen, uitdagende projecten, boeiende groeikansen of simpelweg de kans om dé expert te worden in je vak.

In onderstaande video’s laten onze collega’s je kennismaken met onze bedrijfscultuur en bijhorende waarden!

Gepassioneerd door de mooiste bestemmingen

Het heldere water van de Noorse fjorden, warmwaterbronnen en geisers op IJsland, de middernachtzon en het noorderlicht in Lapland… onze bestemmingen spreken terecht tot de verbeelding. Wanneer jouw collega’s over de bestemmingen vertellen, gaat dit altijd gepaard met pretlichtjes in de ogen. De passie druipt ervan af.

Hoogwaardig vakmanschap

Bij Nordic doen we er alles aan om de perfecte reisbeleving te vinden voor onze klanten. Je kan bij ons terecht voor uitzonderlijk vakmanschap, oog voor kwaliteit én een persoonlijke touch. Geen voorgekauwde verkooppraatjes, wel aandacht voor de wensen en noden van de klant om hun droomreis te realiseren.

Teamspirit en werkgeluk

We maken er een plezante boel van: zowel op teambuildings en afterworks als op prospectiereizen. We zijn oprecht graag samen en genieten ervan om onze bestemmingen te ontdekken en eens goed te lachen. Hard werken hoort erbij, maar successen vieren we graag! En heb je een moeilijk moment? Dan zijn je collega’s er om je te steunen.

Zelforganiserende teams & co-creatie

Bij Nordic geen eindeloze top-downstructuur maar wel een hecht team waarin je al je ideeën kwijt kan, hoe gek deze ook zijn. Je stem wordt gehoord, binnen het team én binnen de organisatie zelf. We houden van feedback maar ook een stevige discussie gaan we niet uit de weg, zolang we nadien terug samen een pint gaan pakken.

Eerlijkheid

Ons team is onze grootste kracht. Bij Nordic dragen we eerlijkheid hoog in het vaandel. We zijn transparant naar partners en klanten toe, er wordt écht geluisterd naar hun wensen en noden. Ook intern hechten we hier veel belang aan: als je met iets zou zitten, kan je steeds terecht bij collega’s, je teamlead en HR.

Samen ambitieus

Bij Nordic kom je terecht in een ambitieus groeiverhaal. We zien het groots: wij willen dé referentie worden voor authentieke natuurreizen. Hou je van een stevige uitdaging? Dan zit je hier op je plek met inspirerende opleidingen, uitdagende projecten en boeiende groeikansen. Laat je vooral verrassen.

Leer ons kennen!

We vinden het belangrijk dat sollicitanten in ons team passen. Je collega’s vormen een belangrijk onderdeel van je job en we willen graag dat je je thuis voelt bij ons. Je komt terecht bij collega’s die houden van natuur, wandelen en avontuur. We werken hard en graag maar maken op de vrijdag met plezier tijd om samen een pintje te pakken en de werkweek leuk af te sluiten.

Kan je niet wachten om ons te leren kennen? Neem alvast een kijkje op de Over Ons-pagina.

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties