Lapland reizen in de winter

Touroperators NORDIC en Xplore The North werden in 2018 één bedrijf. Momenteel zijn we nog in blijde verwachting van onze nieuwe website, waardoor ons aanbod nog verspreid is over beide websites. Wanneer je op een van de eerste 4 foto’s hiernaast klikt, wordt je meteen doorverwezen naar de website van Xplore The North. 

_________________________________________________________________________________________________________

RECHTSTREEKS VLIEGEN NAAR LAPLAND
Na onze primeur als eerste Belgische touroperator rechtstreeks te vliegen naar Lapland tijdens de winter van 2016-17,  zetten wij de trend door. Het is voor winter 2019-2020 mogelijk om vanaf Brussel en vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Fins, Zweeds en Noors Lapland te vliegen.

Deze rechtstreekse vlucht heeft enkele voordelen die we jou graag meegeven:

  • Je vliegt voordelig en comfortabel.
  • Je vertrekt in de voormiddag in Brussel en bent kort na de middag reeds op uw eindbestemming zodat jouw vakantie nog diezelfde dag start!
  • Om terug te keren vertrek je kort na de middag en in de late namiddag ben je al terug in Brussel.
  • Je vermijdt een overstap in Helsinki, Stockholm of Oslo met vaak lange wachttijden.
  • De meeste van onze reizen kunnen we meteen bevestigen.

REIZEN TIJDENS DE KERSTVAKANTIE
Voor de kerstvakantie hebben we zoals ieder jaar alles uit de kast gehaald! Nordic en Xplore the North hebben door hunexclusieve accommodaties het mooiste aanbod kerst- en nieuwjaarsreizen, zowel korte breaks als volledige weekverblijven. Maatwerk tijdens deze periode is onmogelijk.

We beschikken over de “Wild Flights“, dit zijn rechtstreekse vluchten vanuit Brussels Airport naar Zweeds Lapland, geschikt voor reizen naar onze wildernis lodges. Om alle lodges, ook die in Fins Lapland, te voorzien van een uitstekende verbinding hebben we een extra “Wild Flight” voorzien van Brussels Airport naar Kittilä. Daarnaast vliegen we ook vanuit Amsterdam en Brussel op zondagen naar Kittilä in Fins Lapland. Deze vluchten zijn geschikt voor weekverblijven van 8 dagen, steeds van zondag tot zondag.

We bieden een uitgebreid aanbod weekreizen aan en je kan ook kiezen voor een shortbreak. Fins Lapland haalt al haar troeven boven om jou een onvergetelijk avontuur te bezorgen. Ontdek ons aanbod en droom meteen weg van een winters verblijf, er is voor elk wat wils!

REIZEN TIJDENS DE KROKUSVAKANTIE
Ook tijdens de krokusvakantie bieden we jou een waaier aan prachtige winterreizen naar Zweeds en Fins Lapland aan. Ga op ontdekking in ons aanbod en droom meteen weg van een winters verblijf in het echte Lapland. Je hebt een ruime keuze tussen blokhutten en hotelkamers en je kan kiezen tussen verschillende reisformules.

MIDDEN-ZWEDEN
Ook midden-Zweden is een paradijs tijdens de wintermaanden. Profiteer van een weekje rust en natuur in een comfortabele, Zweedse blokhut vlakbij de skipistes van Lofsdalen. Ideaal te combineren met de ferry Kiel-Oslo-Kiel. Combineer een winterse citytrip naar Stockholm met een reuzegezellig verblijf in het B&B-hotel van Jeroen en Sam in de regio Gästrikland. Hier kan je ook deelnemen aan verschillende winterse activiteiten.

BIJZONDERE VERBLIJFPLAATSEN
In het noorden van het land doorkruist de Arctic Circle Train de bossen en bergen van Zweeds Lapland. Combineer hier het Treehotel met een verblijf in Kiruna, gekend voor haar mijnen en het ijshotel van Jukkasjärvi. Heel binnenkort kunnen we jou ook in primeur het spiksplinternieuwe Arctic Bath vlakbij het Treehotel voorstellen!

MULTI-ACTIVITEITEN
Heb je zin om Lapland écht te beleven maar niet om zelf te puzzelen met de activiteiten? Kies dan voor één van onze kant-en-klare pakketten inclusief activiteiten. Er zijn pakketten voor reisgezelschappen van alle leeftijden. Contacteer één van onze Lapland specialisten voor een advies op maat van jouw wensen.Voor zij die het graag avontuurlijk hebben raden we graag onze meerdaagse sneeuwscooter– en hondensledetochten aan (we raden aan om hiervoor over een eerdere ervaring te beschikken).