Noorwegen reizen in de zomer

REIZEN VIA BLOKHUTTEN
De Scandinavische blokhutten (meestal een chalet in massief houten balken) zijn gemoedelijk én comfortabel uitgerust. Typisch is de aparte sfeer van het dennenhouten interieur: intieme geborgenheid en huiselijke warmte. Er is de intimiteit van de “stua” met open haard of haardkachel met de zoeterige geur van brandend berkenhout. De geborgenheid van de knusse kamertjes met “kooien” en donsdekens. Kortom, een Noorse “hytte” schept een speciale sfeer van verbondenheid en gezelligheid!

REIZEN VIA HOTELS
Geniet je graag van heerlijke maaltijden en het comfort van een hotel dan vindt u zeker uw gading in ons ruime aanbod hotelreizen naar Noorwegen. dit kan via budgethotels, luxehotels, gastronomische hotels en spahotels. Aarzel niet en contacteer ons voor een reis op maat via hotels! Alle reizen kunnen aangepast worden naar wens, tijd en budget.

COMBINATIE HOTELS EN VAKANTIEHUIZEN
Deze combinatie omvat de ideale formule qua variatie zonder dat een zeer hoog reisbudget vereist is. Uw reis blijft betaalbaar omdat een deel van de reis voorzien wordt in een typisch Noorse blokhut waar u zelf kan koken. Aan de andere kant maken de hotels op deze reizen dat u meer een rondreis heeft, dat u niet de hele reis zelf hoeft te koken. De blokhut aan de andere kant geeft een rustpunt op de reis en brengt u dichter bij de Noren… U logeert immers in een blokhut van privaat eigenaars.

GROEPSREIZEN
Maak het u zelf gemakkelijk en kies voor een van onze groepsreizen. Zo vertrekt u zorgeloos op reis onder begeleiding van een ervaren gids van Nordic. Nordic heeft begeleide reizen in Noorwegen in de winter en de zomer. We hebben groepsreizen met of zonder Hurtigruten, naar de Noordkaap, fotografiereizen en zo veel meer. Ontdek hier alvast onze zomerreizen.

SHORTBREAKS & CITYBREAKS
Op onze ruime aanbod aan actieve shortbreaks maakt u kort maar intensief kennis met Noorwegen. Steeds voorzien we meteen een aantal prachtige excursies inclusief. Doet u het graag wat rustiger aan kies dan voor onze citybreaks en combineer een bezoek aan steden als Oslo, Bergen en Trondheim. Vaak combineren we deze steden met een treinrit tussenin.

HURTIGRUTEN ZEEREIZEN
Een reis met Hurtigruten is een onvergetelijke ervaring, een unieke manier om Noorwegen te ontdekken. Niet voor niets is de oude postroute langs de Noorse kust tegenwoordig bekend onder de titel ‘de mooiste zeereis ter wereld’.