Nordic magazines

Nieuw: Nordic Magazine - Editie 2.

Scandinavië… wat verlangen  we om jou terug te kunnen ontdekken.

Het afgelopen jaar moesten we alweer heel wat van onze reisplannen opbergen. Gelukkig komt het einde stilaan in zicht. Kan jij ook niet wachten om naar het Hoge Noorden te reizen? Droom alvast weg over jouw favoriete bestemming met ons gloednieuwe magazine.

Ook de tweede editie zit weer boordevol inspiratie:

  • Interviews met onze travel designers
  • Leuke weetjes over de bestemmingen
  • Tips & tricks van ons team

Nestel jij je in de zetel met een warme kop koffie of met een glaasje wijn? Scrol je door de digitale versie of kies je ervoor om het magazine op papier te doorbladeren? Het kan allemaal. Op deze pagina kan je de digitale versie opvragen of onze gedrukte magazines aankopen.

Nog meer inspiratie nodig? Je kan onze oude brochures steeds downloaden. Deze zijn niet verkrijgbaar op papier. 

Onze magazines

magazine

Nordic Magazine – Editie 2

magazine

Nordic Magazine – Editie 1

Winterbrochure-2

Meer inspiratie nodig?

Vertrek je binnenkort op reis en wil je meer weten over je favoriete bestemming? Onze oude brochures kan je downloaden, dan krijg je een link toegestuurd naar de digitale versie. Hierin kom je meer te weten over je favoriete Scandinavische reisbestemming: van Noorwegen en Zweden tot Finland, Lapland en IJsland. Wij blijven ons aanbod vernieuwen, dus het is mogelijk dat de pakketten uit de brochures al gewijzigd werden. De brochures zijn enkel digitaal verkrijgbaar. 

Ontdek er:

  • Wat elke bestemming uniek maakt
  • Hoogtepunten en must-do’s
  • Buitengewone logeeradresjes
  • Een antwoord op al je praktische vragen
  • Facts & figures en leuke weetjes

Er komt geen nieuw wintermagazine 2020-21. Voor informatie en inspiratie kan je het wintermagazine van 2019-2020 online bekijken. Alle informatie is dezelfde, enkel de reizen zijn een beetje anders. De meest actuele versie van het reizenaanbod naar Lapland vind je hier.

Onze digitale brochures

brochure

Zomer 2020

brochure

Winter 2019-2020

brochure

Hurtigruten 2020

brochure

Expedities 2020

Wil je een magazine of brochure aanvragen?

Bij onze Nordic Magazines (Editie 1 en 2) kan je ervoor kiezen een gedrukte versie aan te kopen en naar je toegestuurd te krijgen (enkel vanuit België, kijk voor verzendingen in Nederland op nordic.nl). Als je daarnaast ook brochures aanvraagt, krijg je een link in je mailbox naar de digitale versie. Brochures zijn niet verkrijgbaar op papier.

Bestel een brochure

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties