Over ons

Over ons

We vertalen onze passie voor Scandinavië en onze jarenlange expertise naar een uniek aanbod en vlot reizen.

Nordic ontstond in 1980 als eenmanszaak met focus op reizen in Noorwegen. Vanaf 2008 werden geleidelijk nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het aanbod, gingen we zelf in accommodaties investeren, charterden we vluchten en ruilden we onze woonkamer met enkele medewerkers in voor twee gezellige kantoren met zo’n 40 Scandinaviëspecialisten. Als marktleider in België voor Scandinavië kan je op ons rekenen. Sit back and relax, wij verzorgen je reis tot in de puntjes.

 

Een toegewijd team van reisspecialisten

 

Onze mensen zijn onze grootste troef. Bij Nordic vind je een team van enthousiaste en ervaren reisspecialisten die de praktische kant van jouw reis met plezier op zich nemen. We hebben een natuurlijke voorliefde voor Scandinavië en werken nauw samen met lokale partners. Meermaals per jaar trekken we er zelf heen om nieuwe bestemmingen te verkennen en onze partners te bezoeken. We geven je graag advies op maat en delen met veel enthousiasme mooie ervaringen, prachtige reisroutes en leuke adresjes. We willen van elke reis een droomreis maken. Tevreden klanten en warme contacten, daar doen we het voor.

Onze waarden

  • Passioneel: onze gemeenschappelij­ke passie voor Scandinavië uit zich in een enthousiaste houding ten opzichte van onze klanten en elkaar.
  • Eerlijk en oprecht: we zwaaien niet met verkoopspraatjes, maar overtuigen de klant vanuit onze passie. We luisteren naar ieders wensen, en bezorgen vanuit onze expertise een reisvoorstel op maat. We doen niet aan overpromising: wat we verkondigen, maken we ook waar.
  • Sympathiek: we zijn luister- en hulpvaardig. We ontvangen klanten op een warme manier en staan steeds open voor vragen.
  • Grensverleggend: we zijn ervaren rotten in het vak, maar staan allesbehalve stil. Ons aanbod blijft verfrissend. We zetten de puntjes graag op de i en dat is doorheen de klantenreis – van eerste tot laatste contactpunt – duidelijk.
  • Vakmanschap: onze reisexperten ken­nen de regio’s door en door onderhouden goede relaties met lokale partners. Onze reiservaring delen we met de klant en we weten perfect tegemoet te komen aan wensen en verlang­lijstjes.
Nordic Noorderlicht Eland

Infosessies

Onze medewerkers delen hun terreinkennis maar al te graag. We organiseren regelmatig infosessies op verschillende locaties in Vlaanderen. Momenteel geven we digitale infosessies. Tijdens de infosessie neemt een reisspecialist je mee op sleeptouw langs de natuur, cultuur en couleur locale van de gekozen bestemming.

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties