Over ons

Over ons

We vertalen onze passie voor Scandinavië en onze jarenlange expertise naar een persoonlijke aanpak en een uniek aanbod.

Nordic ontstond in 1980 als eenmanszaak met focus op reizen in Noorwegen. Vanaf 2008 werden geleidelijk nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het aanbod, gingen we zelf in accommodaties investeren, charterden we vluchten en ruilden we onze woonkamer met enkele medewerkers in voor vier gezellige kantoren met zo’n 90 Scandinaviëspecialisten. Nordic wordt in België gezien als dé referentie wat betreft Scandinaviëreizen en nu kan men ook in Nederland op ons rekenen. Sit back and relax, wij verzorgen je reis tot in de puntjes.

Reis de wereld rond met Nordic Collection

Nordic ligt aan de oorsprong van Nordic Collection. Een collectie van verschillende merken, die altijd twee dingen gemeen hebben: een aanbod van unieke natuurbestemmingen en een persoonlijke aanpak met veel aandacht voor jouw wensen. Met de 8 merken van Nordic Collection reis je naar meer dan 25 bestemmingen verspreid over alle zeven continenten.

Meer over Nordic Collection

 

Ontmoet ons management team

Maarten Raes

CEO & Oprichter

"Naast lopen, fietsen en zeilen is NORDIC een van mijn passies. Ooit begonnen met het idee 'van mijn hobby mijn werk maken' en dat is eigenlijk nog steeds zo ☺"

Philip Timmermans

CEO

"Ik heb een grote passie voor alles wat sport betreft (zowel passief als actief) maar vind de “3e time” minstens zo belangrijk. Ik kan dan ook enorm genieten van een goed glas wijn en een lekker etentje met vrienden! "

Hugo van Drie

Directeur Nederland & Duitsland

"Hoi, ik ben Hugo! Mij zal je niet snel zien stilzitten: hardlopen, suppen, skiën, de sportschool: als het maar actief is! Dat past perfect bij de reizen die Nordic aanbiedt. De Noorse (ski)bestemming Geilo heeft inmiddels mijn hart gestolen."

Katrien Matthys

HR Manager

"Mijn passies in een notendop? Reizen, mensen en uitdagingen. Ik ben dan ook erg trots te mogen werken rond mensen, talent, cultuur, communicatie en groei bij Nordic! "

Alessandra De Praetere

Marketing Manager

“Hallo, ik ben Alessandra en ik ben gek op lekker eten, lezen, wandelen met de hond en reizen.”

Nikele Benteyn

Finance Manager

Ontmoet onze reisexperts

Tiffany Synaeve

Teamlead Lapland Winter

"Hej, ik ben Tiffany. Maakt niet uit of het een hartig gerechtje of eerder iets zoets, koken en bakken laat me de dagelijkse stress even vergeten en levert terwijl ook iets lekker op! 😉
Sta ik niet achter de kookpotten, dan kan je me in de natuur terugvinden, op zoek naar de mooiste plekjes."

Maarten Du Bois

Travel Designer Lapland Winter & Product Owner Fins Lapland

"Hallo, ik ben Maarten! Wanneer ik niet reis, ski of lees kan je mij vinden op het veld van Sparta Den Bos, een caféploeg. Voetbal komt hier voor mij op de tweede plaats, ik geniet vooral van de sfeer en de 3de helft in het gezelschap van vrienden. :)"

Arno Rosmane

Travel Designer Lapland Winter & Product Owner Zweeds Lapland

“Hallo, ik ben Arno! Naast mijn passie voor reizen en ongerepte natuur, heb ik een zeer fantasierijke geest. Als gevolg heb ik een enorm grote passie voor de even ongerepte fantasiewereld van manga en anime. Gezellig op café of op een terras met een goede trappist, vrienden of een manga boek, zeg ik zeker geen neen tegen!”

Sofie De Ridder

Travel Designer Lapland Winter

"Hallo, ik ben Sofie. Ik ben verzot op reizen en kan echt genieten van de mooie natuur. Ik ski graag en in mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn gezin, kom ik tot rust tijdens een yoga-sessie of weet ik lekker eten voorafgegaan door een aperitiefje wel te appreciëren."

Lindsey Scheerlinck

Travel Designer Lapland Winter

"Hi, ik ben Lindsey! Samen met mijn twee geadopteerde katten (Vicky & Nala) woon ik in Aalst. Ik wandel en reis heel graag. Vooral bestemmingen met veel natuur spreken mij aan, maar ook citytrips kunnen mij bekoren. Voor ik vertrek sla ik alle toffe adresjes op in Google Maps, dus wie goede tips nodig heeft is bij mij aan het goede adres!"

Rachel Van den Elzen

Travel Designer winters Lapland

Margot Christiaens

Support Agent Lapland Winter

Willem Schoeters

Inkoper Noorwegen & Lapland Zomer

Sanne Verheyden

Product Owner Zuid-Noorwegen Winter & Product Partner Zomer

"Het gasvuurtje, theekannetje en de tas van Svalbard behoren tot de standaard uitrusting als we er op uit trekken. Een gezellige gewoonte die we leerden kennen tijdens onze reizen naar Scandinavië! "

An De Visscher

Product Coördinator & Travel Designer Hurtigruten & Explore

Nele Grootjans

Teamlead Noorwegen & Hurtigruten

Hei! Ik ben Nele, een spring-in-t’-veld met een passie voor theater en reizen. Naast regisseren en acteren, trek ik graag met mijn rugzak en tent de wijde wereld in. Ik geniet van de kleine dingen: een mooie zonsondergang, kampvuur of sneeuwballengevecht!

Axel De Kock

Travel Designer Noorwegen & Hurtigruten

"Hei! Ik ben Axel. Op deze foto zie je mijn rugzak omdat ik niets liever doe dan het avontuur gaan opzoeken in het midden van de natuur. Naast hiken, kajakken en onbekende oorden verkennen, ben ik ook altijd te vinden voor een toffe citytrip! "

Alex Meltens

Travel Designer Noorwegen & Hurtigruten

Stijn Schepers

Travel Designer Noorwegen & Hurtigruten

"Hi, ik ben Stijn! Reizen en natuur staan centraal in mijn leven. Mijn passie voor natuurfotografie brengt beiden samen. Orka’s, beren, papegaaiduikers en veel andere dieren passeerden reeds mijn lens, al is de ijsbeer mijn absolute droom!"

Yana Stuer

Travel Designer Noorwegen & Hurtigruten

“Hallo, ik ben Yana! Ik ben een bezige bij die graag nieuwe uitdagingen aangaat. Stilzitten is dan ook niks voor mij! Na de werkuren ga ik dan ook het liefst padel spelen of hardlopen.
Mijn grootste passie is reizen en het zou dan ook een dream come true zijn mocht ik op een dag een wereldreis kunnen maken."

Jamie Bals

Travel Designer Noorwegen & Hurtigruten

Aniek Rawoens

Travel Designer Noorwegen & Hurtigruten

Chloë Smedts

Support Agent Noorwegen

Maxime Naeyaert

Teamlead IJsland

Hi, Ik ben Maxime! Er op uit trekken in de ongerepte natuur en nieuwe oorden verkennen is mijn passie. Daarnaast hou ik van lekker eten en een lekker glaasje wijn in goed gezelschap!

Kyra Van Caelenberg

Product Coördinator IJsland zomer

"Hoi, ik ben Kyra! Ik hou ervan om nieuwe bestemmingen en culturen te ontdekken, de natuur te verkennen en op zoek te gaan naar de mooiste uitzichten om dromend naar de zonsondergang te kijken. Daarnaast hou ik van lekker eten in goed gezelschap, een goed boek en op tijd en stond een fantastisch concert of festival!"

Tijs Vangroenweghe

Product Coördinator IJsland winter en Faeröer

"Hey, ik ben Tijs. Naast reizen ben ik gepassioneerd bezig met allerlei watersporten, fiets ik ontzettend graag, duik ik het straatbeeld in met mijn camera, ben ik een fervent lezer of ben ik met veel plezier aan het kokkerellen."

Ellen Taillieu

Travel Designer IJsland

"Hi! Ik ben Ellen. Op mijn 12 jaar wist ik al wat ik later wilde worden. Ik heb van mijn grootste passie dus mijn beroep kunnen maken. Naast reizen ben ik ook graag bezig met fotografie, een gezelschapspelletje of wijntje met vrienden, hiken en lezen. Mij zal je zelden thuis treffen. Ik ben meestal op pad, altijd klaar voor een nieuw avontuur – ver of dichtbij huis. “

Charlotte Cremelie

Travel Designer IJsland

“Hoi, ik ben Charlotte! Wanneer ik niet aan het reizen ben, kan je me vinden op een concert, in een cafeetje om te poolen of op een plaats waar ik de zonsondergang kan bewonderen… maar ik ben toch het liefst van al reizende! 😉”

Anneleen Snauwaert

Support Agent IJsland

  • Ijsland vlag

Els Dhaenens

Teamlead Zweden, Denemarken & Finland

“Ik kom helemaal tot rust als ik in verre oorden vertoef. Andere culturen ontdekken, zorgeloos de natuur verkennen, verbaasd worden door wildlife,
genieten van culinaire verrassingen, rondkuieren in gezellige dorpen… reizen doet leven! Thuis geniet ik met volle teugen van het buitenleven en van veel mensen rond me heen.“

Dorien Van Gelder

Inkoper Finland Zomer

Hi, ik ben Dorien! Mijn grootste passie is reizen, maar daarnaast hou ik me in mijn vrije tijd ook heel graag bezig met het schrijven van mijn eerste jeugdthriller. Ook hou ik van hiken in natuurgebieden waar ik inspiratie opdoe voor mijn boek of speel ik gezelschapsspelletjes met vrienden – met eventueel een lekker glaasje wijn!

Anneleen De Vis

Travel Designer Zweden

Juul Engelen

Product Owner Denemarken

"De ongerepte natuur doorwandelen, klauteren naar de mooiste vergezichten en de stilte opzoeken: da’s op en top genieten voor mij. Voeg daar nog een bezoek aan een toprestaurant aan toe en ik ben een gelukkig man!”

Astrid Nerinckx

Travel Designer Zweden & Finland

Parissa Ataï Kachoui

Travel Designer & Support Agent Zweden, Denemarken & Finland

Charlotte Sterckx

Teamlead Lofoten

"Hi! Ik ben Charlotte. Ik hou me graag creatief bezig en schilderen maakt daar een onderdeel van uit. Ik kan me hierin helemaal verliezen en voor ik het weet ben ik ’s nachts nog bezig."

Peggy Van der Veken

Product Owner & Travel Designer Lofoten & Lapland

"Hoi, ik ben Peggy ! Ik koos voor de reisgids Noorwegen omdat ik op hele korte tijd verliefd ben geworden op dit land! Onthaasten is een sleutelwoord voor alle Scandinaven en is in mijn leven ook een echt begrip geworden. Als ik niet op reis kan gaan, geniet ik oprecht van de kleine dingen: uit eten gaan, een goed boek lezen, yoga, of simpelweg knuffelen met m’n hond!"

Nikolaas Aelbrecht

Travel Designer Lofoten & Lapland

"Hallo, ik ben Nikolaas! Mijn grootste passies zijn reizen en natuur. Ik trek er dan ook graag op uit naar ongerepte natuurgebieden. Zoeken naar dieren als wolven en beren met mijn camera in de aanslag is wat ik het liefste doe. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met de fiets en kan ik genieten van lange tochten langs rustige wegen. "

Jinse De Zutter

Support Agent Lofoten

Virginie Persan

Teamlead Exploratiereizen

"Al van kinds af aan zit reizen in het bloed, ik was diegene die thuis al de routes ging uitstippelen,… De keuze voor Toerisme als studierichting was dan ook een hele evidente. Het is een prachtige sector die je elke dag doet wegdromen en je de mogelijkheid geeft om telkens opnieuw een beetje meer van de wereld te ontdekken."

Véronique Verbeke

Travel Designer Exploratiereizen

Jente Seps

Teamlead Incentives, Groups & Events

Hi! Ik ben Jente. Fietsen, voetballen, skiën en nog een handvol andere hobby’s, zolang er na de inspanning maar voldoende ontspanning komt. Een frisse pint gaan drinken of lekker uit eten gaan horen hier zeker bij. Verre landen ontdekken met de rugzak is dan weer mijn hoogtepunt van het jaar!

Nathalie Brabant

Support Agent Incentives, Groups & Events

"Hallo, ik ben Nathalie. Buiten mijn passie voor reizen, ben ik gek op een spannend boek met een goed glas erbij. Ik hou van een wandeling of een fietstochtje met mijn gezin of vrienden en van een goed feestje."

Silke De Schepper

Travel Designer Groups & Incentives

Jade Van Lierde

Support Agent Groups & Incentives

Ontmoet ons marketingteam

Alessandra De Praetere

Marketing Manager

“Hallo, ik ben Alessandra en ik ben gek op lekker eten, lezen, wandelen met de hond en reizen.”

Eline Van Eeckhout

Online Marketeer

"Hoi, ik ben Eline. Reizen is mijn grootste passie. Ooit hoop ik dan ook de volledige wereld rond te reizen! Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd graag actief bezig. Als je me zoekt, vind je me meestal terug in de fitness of de boks club."

Delphine Van Wynsberghe

Performance Marketeer

“Hoi, ik ben Delphine. Ik hou ervan om te reizen, nieuwe plaatsen en culturen te ontdekken & de zon op mijn gezicht te voelen. In mijn vrije tijd doe ik aan tumbling en ga graag iets drinken op een terrasje.”

Raya Lammens

Grafisch Ontwerper

Anne Valkenburg

Content Coördinator

"Hi, mijn naam is Anne. Nadat ik voor Nordic Zweeds Lapland, Stockholm en een deel van Noorwegen mocht ontdekken weet ik het zeker: ik kan niet wachten om meer van het Hoge Noorden te zien!"

Charlotte Tuts

Content Marketeer FR

"Hallo, ik ben Charlotte! Mijn hobby's? Interieurdesign, reizen, maar ook pasta (dat zou ik elke maaltijd kunnen eten, oeps)! Ik ben ook een dierenvriend en hou vooral van honden.”

Evelin Hensel

Content Marketeer DE

"Reizen en muziek zijn mijn grote passies. Zet me in een auto voor een roadtrip door een zonnig land, met zomerse indiemuziek op de achtergrond en ik ben gelukkig."

Caroline Horemans

Content Marketeer BE

"Hallo, ik ben Caroline! Naast reizen heb ik een grote passie voor muziek en geniet ik vooral van de kleine dingen in het leven. Op reis vink ik het liefst zoveel mogelijk nieuwe ervaringen van mijn bucketlist, die ik achteraf heel graag neerpen."

Lisa Wauters

Sales & Marketing Analyst

Savannah De Taeye

Performance Marketeer

John de Gelder

Digital Marketing Specialist

Félix Lagrou

SEO specialist & copywriter

"Hi, ik ben Felix. Ik hou ervan in de natuur te vertoeven. Daarnaast is spelen met taal één van mijn favoriete bezigheden, liefst met wat muziek op de achtergrond. Ik heb het grote geluk dat dit allemaal samenkomt bij Nordic."

Evy De Brauwer

Social Paid Specialist

"Hi, ik ben Evy! Met m’n happy-go-lucky persoonlijkheid geniet ik volop van elke dag. Ik laat me graag verwonderen door prachtige natuur & voor mij gaat er niets boven lange wandelingen met mijn trouwe viervoeter."

Ontmoet onze ondersteunende teams

Sofie Jansegers

Chief Accountant

"In m’n vrije tijd trek ik al eens m’n loopschoenen aan en ga ik graag op restaurant. Op vakantie voel ik me in de bergen helemaal thuis."

Yanina De Ridder

Accountant

Sara Van den Bergh

Accountant

Lieve De Greef

Accountant

"Hey, ik ben Lieve! Ik hou ervan om met mijn twee dochters buiten te vertoeven. Gewoon lekker spelen in de tuin, gaan wandelen in het bos of de natuur gaan ontdekken! Langs de andere kant vind je mij ook achter mijn computer en kan ik gamen tot in de vroege uurtjes!"

Sigrid De Ridder

Accountant

Karmen Van der Hoeven

Recruiting & Development Specialist

Pasquale Pijcke

Teamlead Operations

Elke Vanhemelryck

Operations Officer

"Hallo, ik ben Elke! Ik sta met veel plezier in voor de (loon)administratie en het welzijn van onze sympathieke collega’s. Het wegdromen bij en het ontdekken van onze prachtige natuurbestemmingen is mooi meegenomen. Naast mijn job bij Nordic, heb ik een passie voor het fotograferen van pasgeboren baby’tjes. "

Kaï Everaerts

Operations Officer

Lotte Soreyn

Payroll Expert

"Hoi, ik ben Lotte! Als Payroll Expert bij Nordic beleef ik nooit 2 x dezelfde dag. Niet alleen door de jobinhoud, maar ook door de leuke cultuur en familiale sfeer die hier heerst. Samenwerken met al deze gepassioneerde mensen in zo’n mooi bedrijf geeft mij enorm veel energie."

Jessica Vermeir

HR Generalist

Een toegewijd team van reisspecialisten

 

Ons team kent Scandinavië en Scandinavië kent ons! We hebben een natuurlijke voorliefde voor Scandinavië en werken nauw samen met lokale partners. Meermaals per jaar trekken we er zelf heen om nieuwe bestemmingen te verkennen en onze partners te bezoeken. Per bestemming hebben we een team van specialisten die hun regio’s door en door kent. We geven je graag advies op maat en delen met veel enthousiasme mooie ervaringen, prachtige reisroutes en leuke adresjes. Daarnaast nemen we alle praktische zaken op ons, zodat jij gewoon kan genieten.

Onze waarden

  • Passioneel: onze gemeenschappelij­ke passie voor Scandinavië uit zich in een enthousiaste houding ten opzichte van onze klanten en elkaar.
  • Oprecht: we zwaaien niet met verkoopspraatjes, maar overtuigen de klant vanuit onze passie. We luisteren naar ieders wensen, en bezorgen vanuit onze expertise een reisvoorstel op maat. We doen niet aan overpromising: wat we verkondigen, maken we ook waar.
  • Sympathiek: we zijn luister- en hulpvaardig. We ontvangen klanten op een warme manier en staan steeds open voor vragen.
  • Ondernemend: we zijn ervaren rotten in het vak, maar staan allesbehalve stil. Ons aanbod blijft verfrissend. We zetten de puntjes graag op de i en dat is doorheen de klantenreis – van eerste tot laatste contactpunt – duidelijk.
  • Vakmanschap: onze reisexperten ken­nen de regio’s door en door onderhouden goede relaties met lokale partners. Onze reiservaring delen we met de klant en we weten perfect tegemoet te komen aan wensen en verlang­lijstjes.
  • Duurzaamheid: we weten dat reizen en grote impact heeft op het milieu, daarom vinden we het als reisorganisatie onze plicht om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Daarin vinden we respect voor lokale cultuur en natuur, bewustzijn van de gevolgen van onze reizen en actief reduceren van onze footprint en die van onze reizigers belangrijk.

Hoe het allemaal begon

2004

Maarten Raes ontmoet Harry Van Lint louter om meer informatie te krijgen over kamperen in Noorwegen. Harry verhuurt al sinds 1980 Noorse blokhutten en heeft zijn eigen bedrijfje: “Noorwegen Info”. Maarten gelooft sterk in Harry’s manier van werken: hij deelt 25 jaar ervaring met klanten, zowel mondeling als neergeschreven in de zogenaamde “groene, rode en gele boekjes”. Maarten werkt momenteel als IT’er. Na zijn ontmoeting met Harry weet hij: als het bedrijfje ooit te koop komt, dan koopt hij het.

2008

Op het moment dat Harry’s bedrijf te koop komt, hebben Maarten en zijn vrouw Katia net verbouwd en is hun eerste kindje op komst. Met nog geen €3000 op de bankrekening stapt Maarten naar de bank en waagt de sprong in het onbekende. De bedrijfsnaam wordt omgevormd naar “Nordic Info”. Maarten blijft halftijds als IT’er werken.

2009

Maarten voegt ook Noorse hotels toe aan het aanbod.

2010

Nordic Info groeit en Maarten stopt als IT’er. Katia combineert haar job in het onderwijs met de zaak. Het eerste kantoor bevindt zich bij hen thuis in Buggenhout. Er is slechts één bureau, dus wordt ook de living gebruikt. Ze ontvangen klanten, boeken reizen en zorgen tussendoor voor peuter Lars. Met z’n tweeën boeken Maarten en Katia dat jaar 2000 klanten. Katia is intussen hoogzwanger van een tweede kindje.

2011

Katia stapt volledig in Nordic Info. In volle drukte wordt ook hun tweede kindje Hannes geboren. Dit jaar wordt Nordic Info ook agent voor Hurtigruten in België en organiseren Maarten en Katia hun eerste infodag. Een schot in de roos, zo blijkt. Niet de gehoopte 50, maar 400 mensen komen opdagen. Maarten en Katia nemen ook hun eerste werknemer aan.

2012

Nordic Info neemt Bureau Scandinavia over en breidt verder uit. Op dat moment zijn er 7 werknemers en reizen bijna 4000 klanten af naar Noorwegen, Lapland, Zweden en IJsland. Ook dat jaar: Nordic organiseert drie afleveringen “Noorse fjorden” voor Vlaanderen Vakantieland en verhuist naar een groter kantoor in het bos van Buggenhout. De naam Nordic Info verandert naar Nordic.

2017

Nordic blijft groeien: Maarten investeert in The Northern Lights Ranch en chartert intussen 13 vluchten naar Lapland. Het kantoor in Buggenhout wordt omgeruild voor een gloednieuw kantoor in Londerzeel.

2018

In januari investeert Maarten in het Arctic Bath. In april fuseert Nordic met Xplore the North. De twee marktleiders slaan de handen in elkaar. Het kantoor in Gent verdwijnt en de Xplore the North kantoren worden de nieuwe vaste locatie. Na de fusie komen er extra merken en bestemmingen bij: Xplore the North, Le Grand Nord, Wild Alaska, Canada Travel Designers, Atacama en Explore.

Winter 2018 – 2019

Nordic en Xplore the North bieden samen rechtstreekse vluchten naar Lapland aan: 30 vanuit Brussel en 10 vanuit Amsterdam. Voor het eerst worden ook vluchten naar Bergen in Zuid-Noorwegen gecharterd.

2019

Na de fusie groeien we verder: 15 000 reizigers, 40 chartervluchten, 41 medewerkers. Down2Earth wordt aan boord gehaald voor extra professionele omkadering. De investeringsgroep wordt mede-eigenaar van de Nordic Group. Philip Timmermans wordt de nieuwe CEO van Nordic. Ook Maarten blijft een prominente rol spelen als CEO van de Nordic Group.

2020-2021

Nordic is genoodzaakt het hele zomer- en winterseizoen te annuleren. Een financiële tegenslag, maar het bedrijf blijft gezond en gebruikt de periode om te investeren in de toekomst. Post-corona wordt een verhaal van natuur, authenticiteit en reisbeleving.

2023

De groei stopt hier niet. In 2023 bereikt Nordic Collection een belangrijke mijlpaal met de overname van de reisorganisatie Beyond Borders. Het Belgische bedrijf, dat avontuurlijke vakanties aanbiedt op alle continenten, is een mooie aanvulling op het bestaande portfolio.

2021

Nordic goes NL! In maart 2021 lanceert Nordic in Nederland. Er wordt een nieuw kantoor geopend op de Pascalbaan in Nieuwegein en via Nordic.nl kan je vanaf maart ook terecht voor een volledig aanbod aan reizen naar Scandinavië. Ook hier ligt de focus op lokale partners, vakkennis en een gepassioneerd team.

2022

Nordic blijft maar groeien! In juni 2022 wordt de Duitse website gelanceerd. Via Nordic.de worden nu ook de mooiste reizen naar het Hoge Noorden aangeboden aan onze oosterburen. Het wordt de eerste winter dat er ook talloze Nordic-reizigers vertrekken vanaf de Duitse luchthaven Düsseldorf.

2024

Er worden opnieuw mooie overnames gedaan: de Nederlandse bedrijven Norske, Askja Reizen en VNC Asia Travel behoren nu tot de Nordic familie! Ook is de IJslandse Firma Go North nu onderdeel van Nordic.

 

Ook wordt er uitgebreid naar een nieuwe markt! Het Franse Nord Espaces is nu onderdeel van Nordic, waarmee de Franse markt met vluchten vanaf Parijs gerealiseerd kan worden.

Lancering Galtic reizen naar Ierland en Schotland

Ontdek ons zustermerk

Galtic

In februari 2021 ontstond Galtic, een gloednieuw zustermerk van Nordic. Met Galtic reis je niet naar het Hoge Noorden, maar leer je de Anglo-Keltische eilanden kennen. Schotland en Ierland zijn perfecte bestemmingen voor wie van een combinatie van cultuur en natuur houdt. Net zoals bij Nordic hebben we bij Galtic een gepassioneerd team die je helpt bij het samenstellen van jouw droomreis.

Reizen naar Groenland met Explore

Ontdek onze andere merken

Naast Galtic heeft Nordic ook nog een aantal andere merken opgericht. Met Wild Alaska ontdek je de ongerepte wildernis van Alaska en met Canada Travel Designers boek je een droomreis naar zowel Oost- als West-Canada. Daarnaast werd Atacama in 2017 opgericht, een reisorganisatie die zich focust op reizen naar Zuid-Amerika. Sinds oktober 2021 vervoegt ook MyHimalaya het lijstje, met deze reisorganisatie ontdek je Azië en het Himalayagebied. Sinds 2022 reis je met FLY and BiKE naar bijna alle uithoeken van de wereld op je fiets.

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties