Header blog Vulkaanuitbarsting IJsland update van Nordic

Vulkaanuitbarsting IJsland

Op donderdag 08.02.24 vond op het Reykjanes schiereiland in IJsland een nieuwe vulkaanuitbarsting plaats. Lees hier onze laatste update i.v.m. reizen naar IJsland.

Diervriendelijke huskytochten in Lapland met Nordic

Husky’s: geboren om te rennen

Husky's houden van rennen. Ze doen niks liever. De huskysledetochten zijn voor hen dan ook net zo'n geweldige ervaring als voor jou. Lees hier waarom deze excursie bij Nordic diervriendelijk is.

Tromso stad in de avond in Noorwegen met Nordic

De leukste steden van Noorwegen

Noorwegen heeft een aantal van de leukste steden van Scandinavië. Van de grotere steden zoals Oslo en Bergen, tot kleinere steden zoals Trondheim en Tromsø, overal ervaar je de authentieke Scandinavische charme en gezelligheid.

Uitzicht op de Lofoten

Proef van de Lofoten

Maak kennis met de traditionele gerechten van de Lofoten. Van de typische visserscultuur, tot luxueuze fine dining en traditionele zoetigheden: op de Lofoten-eilanden komt elke “foodie” aan zijn trekken. Naast het verhaal achter de typische gerechten, ontdek je ook enkele niet te missen activiteiten en verklappen we onze favoriete culinaire adresjes.

Uitzicht Noorwegen

De mooiste wandelroutes van Noorwegen

Noorwegen onderscheidt zich door zijn spectaculaire landschappen, fjorden, bergen en een adembenemende kustlijn. Het land is een waar wandelparadijs en biedt een breed scala aan wandelmogelijkheden. Ontdek onze aanraders!

Lupineveld op IJsland

De lupine die IJsland paars kleurt

Tijdens de lente- en zomermaanden wordt IJsland een waar paradijs voor fotografen. De lupine staat in bloei en de grote, paarse velden zijn een favoriet onder de toeristen. Onder de IJslanders daarentegen, is de lupine een controversiële plant.