Begeleide groepsreizen in Scandinavië

Groepsreizen naar IJsland, Zweden en Noorwegen

Een unieke reis beleef je samen

Het Hoge Noorden ontdekken is voor veel mensen een droom en die laten wij bij Nordic graag werkelijkheid worden. Je kan solo reizen, maar je kan ook kiezen voor een groepsreis. Schrijf je in voor een begeleide groepsreis, alleen, samen of met een aantal vrienden.
Nieuwe mensen ontmoeten en een unieke reis beleven onder begeleiding van een ervaren Scandinaviëspecialist, zonder dat je zelf moet plannen of rijden… Een groepsreis heeft ontzettend veel voordelen!
Een groep mensen maakt een gletsjerwandeling op de Jostedalsbreen in IJsland tijdens een groepsreis met Nordic.
Mensen wandelen tijdens een groepsreis met Nordic door een gebied met groene bergen en vulkanen in IJsland

Waarom kiezen voor een groepsreis?

  1. Je ontdekt de allermooiste plekjes: alles wordt volledig uitgestippeld door Nordic en de begeleider. Dankzij onze expertise geniet je van de mooiste wandelingen en de meest unieke ervaringen.
  2. Reizen met gelijkgestemden: elke groepsreis heeft een andere insteek, van een avontuurlijke trektocht tot een zeereis onder het noorderlicht. Elke reis trekt een specifieke reiziger aan waardoor de groep al snel een hechte band vormt.
  3. Een specialist als reisleider: onze begeleiders zijn stuk voor stuk gepassioneerd door de bestemming en brengen deze passie met veel enthousiasme over op de reizigers. Daarnaast kennen ze de regio goed waardoor je geen hoogtepunten mist en veel bijleert in korte tijd.
  4. Een reis boordevol activiteiten: tijdens onze groepsreizen zijn er volledige dagprogramma’s uitgewerkt die ervoor zorgen dat je de bestemming volledig beleeft. Vaak wordt er samen gewerkt met lokale gidsen of anders neemt de reisleider jullie mee op sleeptouw.
  5. Je hoeft zelf niets te plannen: alles wordt tot in de puntjes geregeld en ter plaatse zorgt de reisleider ervoor dat alles vlot verloopt. Jij kan dus volop genieten van je vakantie.

Accommodaties tijdens je groepsreis in Scandinavië

Hotel: bij de meeste van onze groepsreizen verblijf je in comfortabele hotels. Deze liggen meestal op unieke locaties zodat je dicht bij de belangrijke bezienswaardigheden zit. Hier kan je kiezen voor een dubbele of een single kamer.

Hurtigruten-schip: voor een unieke beleving langs de Noorse kust werken we al jaren samen met Hurtigruten. Jouw schip vaart boeiende en verrassende havens binnen van waaruit je de bestemming kan verkennen. Vanaf de boot geniet je van de verschillende landschappen die je tegenkomt op deze reis. Je verblijft hier in één van de verschillende kajuittypes voor één of twee personen.

Lodge: niets is zo gezellig als napraten over een fantastische dag in een lodge midden in de natuur. Verblijf in een lodge en geniet van een leuke familiale sfeer en een locatie ver weg van alle drukte. Hier kan je vaak zowel in kamers als cabins verblijven.

Vakantiehuis: voor het echte groepsgevoel is er niets beter dan samen verblijven in een blokhut. Je deelt één of meerdere huisjes met het reisgezelschap. ’s Avonds ga je uiteten of kook je lekker samen en eet je in je gezellig vakantiehuis. Bij je vakantiehuis geniet je meestal van een unieke ligging vlakbij veel bezienswaardigheden. Hier verblijf je meestal in een kamer met twee personen.

Tent: voor de avonturiers is er natuurlijk niets beter dan slapen in de natuur, weg van de bewoonde wereld. Je beleeft de natuur op een unieke manier en komt helemaal tot rust door de prachtige landschappen. Je wordt hier begeleid door een ervaren reisleider die helpt met het opzetten van de tenten en koken van de maaltijden. Je slaapt hier altijd met twee personen in een tent.

Ontdek al onze begeleide groepsreizen

IJsland Zomer 11 dagen

IJsland Volledig

Gegarandeerde afreis - Een comfortabele Nordic-groepsreis met Nederlandstalige begeleiding waarin alle hoogtepunten langsheen de IJslandse ringweg aan bod komen

Zweeds Lapland Nazomer Zomer 8 dagen

Mushers week

Avontuurlijke 8-daagse groepsreis met focus op husky's en noorderlicht in de Lapse natuur.

Zweeds Lapland Nazomer Zomer 8 dagen

Autumn adventure week

Ontdek de grootste wildernis van Europa op unieke wijze met tal van activiteiten.

Lofoten en Noors Lapland Zomer 8 dagen

Groepsreis wildlife Lofoten en Vesteralen

Reis in kleine groep naar de Lofoten en de Vesterålen waar je kennis maakt met het arctische wildleven, die je knap op foto kan vastleggen!

Lofoten en Noors Lapland Zomer 8 dagen

Groepsreis Lofoten actief

Reis in kleine groep naar de indrukwekkende Lofoten eilandenarchipel. Ontdek deze regio op een actieve manier.

Zuid-Noorwegen Zomer

Fjorden & Lofoten: De hoogtepunten van Zuid- & Noord-Noorwegen 2024

Hoogtepunten van Zuid- en Noord-Noorwegen

IJsland Winter 5 dagen

Yoga retreat: herbronnen op IJsland

Herbron en kom volledig tot jezelf tijdens deze yoga retreat in het prachtige IJsland, waar je volledig ondergedompeld wordt in sereniteit en rust

Zuid-Noorwegen Winter 12 dagen

Noorderlichtreis met Hurtigruten, een wereldklassieker 2025

Reis met ons mee naar het prachtige Noorwegen! Geniet van de mooie landschappen die voorbijglijden tijdens de 'mooiste zeereis ter wereld', aan boord van een comfortabele Hurtigrutenschip. Blijf steeds alert, voor het spotten van wildleven en het onvergetelijke noorderlicht.

IJsland Winter 8 dagen

Bevroren magie aan de poolcirkel

Nordic-groepsreis door het afgelegen en weinig toeristische noorden. Een uniek programma begeleid door onze Vlaming ter plaatse, Leo Broers.

IJsland Winter 7 dagen

Het noorderlicht in stijl

Een Nederlandstalige Nordic groepsreis langs de volledige zuidkust van IJsland. Ga op pad met Leo Broers, onze Vlaamse gids ter plaatse, en overnacht in de beste hotels per regio.

IJsland Zomer 9 dagen

Slow travel ontdekkingsreis naar het verborgen IJsland

Gegarandeerde afreis - Een begeleide ontdekkingsreis in het noorden van IJsland waarbij je volop de natuur in trekt onder begeleiding van lokale Vlaamse gids Leo Broers

IJsland Zomer 12 dagen

Dwars door IJsland

Een comfortabele Engelstalig begeleide groepsreis dwars door het hoogland van IJsland en langs de fjordenkust van het schiereiland Snæfellsnes

IJsland Zomer 10 dagen

De Westfjorden

Gegarandeerde afreis – unieke Nordic-reis in kleine groep onder leiding van Leo Broers waarbij we de stiltegebieden en de grootse ongeschonden natuur van deze mystieke regio ontdekken

IJsland Zomer 12 dagen

Woestijnen, hooglanden en vulkanen

Gegarandeerde afreis - Nederlandstalig begeleide Nordic groepsreis die heel wat hoogtepunten in de IJslandse hooglanden en langs de ringweg combineert

Zweeds Lapland Nazomer Zomer 8 dagen

Fotoreis herfst in Lapland met Michiel Pieters

Een Nordic fotograaf gaat met jou op stap, voor de mooiste foto's in de kleurenpracht van de Lapse herfst.

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties