Groepsreizen en incentives

Reis in groep of met je organisatie naar Scandinavië

Groepsreizen en incentives

Neem deel aan een groepsreis

In ons aanbod vind je niet alleen individuele reizen, maar ook heel wat groepsreizen. In groep door Scandinavië reizen heeft immers alleen maar voordelen: je ontmoet nieuwe mensen, volgt de meest unieke reisroutes, hoeft zelf niet te rijden en onze ervaren Scandinaviëspecialisten selecteerden leuke activiteiten om jou een onvergetelijke reis te bezorgen.
De focus van je reis kies je zelf, we bieden voor elk wat wils! Slow travel in IJsland? Een fotografiereis in Lapland? Of liever een winterse exploratie van de Noorse kustlijn? De mogelijkheden zijn (bijna) oneindig.

Incentives en events

Wil je met je bedrijf naar Scandinavië reizen? Onze specialisten werken maar al te graag een programma op maat van jouw groep uit. We werken nauw samen met onze lokale partners om ook voor groepen speciale en verrijkende reizen uit te werken. Denk aan activiteiten zoals husky- of sneeuwscootertochten, wildlife safari’s, ziplines en wandeltochten. De sfeer zal meteen goed zitten!
Op zoek naar een bedrijfsincentive met ruimte voor teambuilding activiteiten en workshops? Trek dan naar winters Lapland.

Op maat gemaakte groepsreizen

Heb je een grote vriendengroep of ben je lid van een vereniging? Droom je van een groepsreis naar het Hoge Noorden? Nordic is gespecialiseerd in groepsreizen op maat. Yogaretraites, een roadtrip met oldtimer, een exploratiereis naar Antarctica… Niets is te gek! Wij zetten de wensen en noden van jouw groep om in concrete reisplannen. Onze specialisten bekijken graag samen met jou alle mogelijkheden voor de ideale groepsreis.
Deze groepsreizen zijn aan te vragen vanaf 20 deelnemers.
Lapland

“Elke groep heeft andere wensen, geen twee reizen zijn dezelfde”

Jente, specialist groepen

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties