Groepsreizen op maat

Sinds jaar en dag organiseert Nordic groepsreizen op maat, richting al onze bestemmingen en in ieder seizoen. Onze travel designers en team Groepen staan klaar om jouw groepsreis op maat samen te stellen. Bij elke groepsreis die wordt uitgewerkt zorgen we ervoor dat je rechtstreeks in contact staat met een van onze specialisten op jouw gekozen bestemming én met onze oprichter Maarten Raes.

Groepsreizen die volledig op maat gemaakt zijn, dat klinkt heel mooi. Nordic maakt die woorden ook waar. Wil je weten hoe? Op deze pagina vind je een overzicht van welke groepsreizen er bijvoorbeeld mogelijk zijn. Staat jouw perfecte groepsreis er niet meteen tussen? Contacteer ons, wij bekijken de mogelijkheden en helpen je graag verder.
Paardrijden op IJsland tussen de lupines

Waarom kiezen voor Nordic bij het samenstellen van je groepsreis?

  1. Doorgedreven kennis: onze specialisten kennen de bestemmingen door en door. Ze weten dan ook als geen ander hoe we jouw wensen en noden kunnen omzetten in een concreet reisvoorstel.
  2. Lokale partners: Nordic werkt nauw samen met verschillende lokale partners op de bestemmingen. Die band maakt jouw ervaring nog unieker: we kunnen je garanderen dat je terechtkomt in de mooiste lodges en vakantiehuizen.
  3. Ervaring: onze jarenlange ervaring met de organisatie van groepsreizen is een van onze grootste troeven. Honderden tevreden reizigers gingen jou al voor, je bent dus zeker aan het goede adres.
  4. Direct contactpersoon: we zetten enorm in op goede, transparante communicatie. Je staat rechtstreeks in contact met een van onze travel designers, die er alles aan doet om een reis samen te stellen die past bij de volledige groep.

Op maat gemaakte reizen: voorbeelden

1. Yoga: yoga retreat naar Zweeds Lapland, met een yogaleraar als begeleider
2. Noorderlicht: het dansende licht bewonderen met Hurtigruten, met Dirk Draulans en de ere-voorzitter van Natuurpunt als begeleiders
3. Wandelen: de nationale parken van Zuid-Noorwegen al wandelend ontdekken, onder begeleiding van Nordic
4. Wandelen: Noorwegen, Zweden en IJsland al wandelend ontdekken met WSV Egmont, onder begeleiding van Nordic
5. Natuur: de fauna en flora van Spitsbergen, Groenland en Antarctica ontdekken, met een bioloog als begeleider
6. Wildlife: de Finse big five ontdekken, met een bioloog als begeleider
7. Oldtimers: door Zweden rijden met 40 Volvo oldtimers, onder begeleiding van Nordic
8. Lapland en Hurtigruten: het prachtige winterse vasteland combineren met een Hurtigruten zeereis onder begeleiding van Nordic
9. Expeditie: Spitsbergen en Groenland ontdekken, onder begeleiding van een ervaren poolreiziger

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties