Nordic Infosessies

Infosessies

Wil je meer weten over Noorwegen, Zweden, Finland, Lapland, Denemarken of IJsland? Heb je interesse in een zomer– of winterreis naar Scandinavië? Of wil je langs de Noorse kust varen met een postboot van Hurtigruten? Kom dan langs op een van onze infomomenten!

Wat mag je verwachten?

Onze medewerkers delen hun kennis graag. Tijdens de infosessie neemt een specialist je mee langs de natuur, cultuur en couleur locale van de gekozen reisbestemming. Aan de hand van een informatieve voorstelling met video- en beeldmateriaal krijg je een goed beeld van de reisbestemming. Ook het aanbod, de verschillende reismogelijkheden, de mogelijke activiteiten en accommodaties en de praktische zaken komen aan bod.

We geven regelmatig infosessies op verschillende locaties in Vlaanderen. Momenteel gaan de infosessies digitaal of in kleine groepjes door. De infosessie zelf duurt ongeveer een uur, daarna heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. De toegang is gratis, inschrijven is verplicht en kan via het online inschrijvingsformulier.

Kom naar de Nordic Experience Days

Tijdens de Nordic Experience Days ervaar je het Hoge Noorden dicht bij huis. Deze dagen zitten boordevol interessante infosessies van onze experten en unieke ervaringen. Knuffel bijvoorbeeld met husky’s of spot het noorderlicht tijdens de VR-experience.
Kies jouw locatie, schrijf je in voor de infosessies en kom Scandinavië samen met ons beleven op de Experience Days! Zorg dat je er op tijd bij bent, want de plaatsen zijn beperkt.

Bekijk onze infosessies

Winters Lapland (Zweden/Finland)

22 september - digitale infosessie

Dik besneeuwde bossen, een ongerepte wildernis en onvergetelijke ervaringen, dat kan je verwachten! Je leert wat de verschillen zijn tussen de…

  • 22 september
  • Finland
  • 20:00 uur
Meer info

Winters Lapland (Zweden/Finland)

29 september - digitale infosessie

Dik besneeuwde bossen, een ongerepte wildernis en onvergetelijke ervaringen, dat kan je verwachten! Je leert wat de verschillen zijn tussen de…

  • 29 september
  • Finland
  • 20:00 uur
Meer info

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties