NordCast: verhalen uit het Hoge Noorden

Podcast boordevol inspiratie

Digitale en live infosessies, infodagen en evenementen, klantenafspraken op kantoor… Onze Travel Designers hebben een enorme voorliefde voor Scandinavië en liefst van al delen ze die met jou, op verschillende manieren. We doen er nog een schepje bovenop: we delen onze kennis nu ook met jou via onze eigen podcast, de NordCast. Wil je meer weten over onze bestemmingen? Op deze pagina vind je een overzicht van alle afleveringen.

Hoe is Nordic ontstaan? Waarom zijn Scandinaviërs zo gelukkig? Hoe is het om voor de husky’s te zorgen? Hoe ziet het leven van de Sami eruit? Wat is het noorderlicht eigenlijk? Wat maakt onze bestemmingen zo uniek? Wie een reis naar Scandinavië overweegt, zit mogelijks met heel wat vragen. Niet onlogisch, want er valt dan ook zo veel te beleven. Onze enthousiaste Travel Designers doen gelukkig niet liever dan verhalen vertellen over ‘hun’ bestemmingen en je tips geven voor een onvergetelijke reis.

Aan tafel met emigrant Marcel Sleeking

In de nieuwste NordCast bezoekt Alessandra Marcel Sleeking op in Geilo, Noorwegen. De Nederlander besloot in 2009 om een nieuw avontuur aan te gaan in het buitenland: hij verhuisde met zijn vrouw en twee zoontjes, toen 6 en 8 jaar oud, naar het land dat hun harten veroverde tijdens een vakantie.

Hoe kwam het gezin tot dit besluit, waarom kozen ze voor Noorwegen en welke struikelblokken kwamen ze onderweg tegen? Marcel vertelt je er alles over in de vierde NordCast.

 

Zonsondergang in een betoverend landschap

Luister of kijk je mee?

In de auto, op de fiets of terwijl je een marathon loopt… Je kan altijd en overal naar de NordCast luisteren. Ontdek alle afleveringen op YouTube en Spotify.

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties