NordCast: verhalen uit het Hoge Noorden

Podcast boordevol inspiratie

Met onze eigen “NordCast” springt Nordic mee op de podcast-trein! Eerder kon je al inspiratie opdoen via onze blog of onze magazines. Nu delen we niet alleen onze expertise, maar ook die van een aantal gastsprekers via onze Nordcast. En die beluister je gewoon wanneer je in de file staat of aan het joggen bent! Je komt er meer te weten over de meest uiteenlopende thema’s en we beantwoorden er veelgestelde vragen over onze bestemmingen.

Hoe is Nordic ontstaan? Waarom zijn Scandinaviërs zo gelukkig? Hoe is het om voor de husky’s te zorgen? Hoe ziet het leven van de Sami eruit? Wat is het noorderlicht eigenlijk? Wat maakt onze bestemmingen zo uniek? Wie een reis naar Scandinavië overweegt, zit mogelijk met heel wat vragen. Niet onlogisch, want er valt dan ook zo veel te beleven. Onze enthousiaste Travel Designers doen gelukkig niet liever dan verhalen vertellen over ‘hun’ bestemmingen en je tips geven voor een onvergetelijke reis.

Alle afleveringen van onze NordCast kan je beluisteren op Spotify of YouTube:

Ontdek de laatste aflevering:

“Aan tafel met Dagný Rós”

Niemand minder dan IJslands/Belgisch tv-kok Dagný Rós schuift deze aflevering aan bij de NordCast. Zij vertelt honderduit over hoe zij in IJsland opgroeide, wat de cultuurverschillen waren die zij ervaarde toen ze naar België verhuisde voor de liefde en hoe ze in België haar culinaire imperium opbouwde… Maar ook over kersttradities in IJsland en waarom IJslanders door weer en wind in de rij staan voor… ijsjes!

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties