NordCast: verhalen uit het Hoge Noorden

Podcast boordevol inspiratie

Digitale en live infosessies, infodagen en evenementen, klantenafspraken op kantoor… Onze Travel Designers hebben een enorme voorliefde voor Scandinavië en liefst van al delen ze die met jou, op verschillende manieren. We doen er nog een schepje bovenop: we delen onze kennis nu ook met jou via onze eigen podcast, de NordCast. Wil je meer weten over onze bestemmingen? Op deze pagina vind je een overzicht van alle afleveringen.

Hoe is Nordic ontstaan? Waarom zijn Scandinaviërs zo gelukkig? Hoe is het om voor de husky’s te zorgen? Hoe ziet het leven van de Sami eruit? Wat is het noorderlicht eigenlijk? Wat maakt onze bestemmingen zo uniek? Wie een reis naar Scandinavië overweegt, zit mogelijks met heel wat vragen. Niet onlogisch, want er valt dan ook zo veel te beleven. Onze enthousiaste Travel Designers doen gelukkig niet liever dan verhalen vertellen over ‘hun’ bestemmingen en je tips geven voor een onvergetelijke reis.

Aan tafel met de wereldkampioen sledehondenrennen.

Huskytochten zijn voor velen het hoogtepunt van een reis naar Lapland. Met een roedel husky’s door de parelwitte sneeuwlandschappen glijden, het heeft iets magisch. Toch merken we bij Nordic dat er nog veel vragen zijn over de unieke activiteit en de husky’s. Stefan Goris, Wereldkampioen Sledehondenrennen, vertelt je in deze aflevering alles wat je altijd al wilde weten over de dieren en het leven als musher.

Zonsondergang in een betoverend landschap

Luister of kijk je mee?

In de auto, op de fiets of terwijl je een marathon loopt… Je kan altijd en overal naar de podcast luisteren. Ontdek onze nieuwste aflevering en eerdere afleveringen op YouTube en Spotify.

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties