NordCast: verhalen uit het Hoge Noorden

Podcast boordevol inspiratie

Met onze eigen “NordCast” springt Nordic mee op de podcast-trein! Eerder kon je al inspiratie opdoen via onze blog of onze magazines. Nu delen we niet alleen onze expertise, maar ook die van een aantal gastsprekers via onze Nordcast. En die beluister je gewoon in de file! Je komt er meer te weten over de meest uiteenlopende thema’s en we beantwoorden er veelgestelde vragen over onze bestemmingen.

Hoe is Nordic ontstaan? Waarom zijn Scandinaviërs zo gelukkig? Hoe is het om voor de husky’s te zorgen? Hoe ziet het leven van de Sami eruit? Wat is het noorderlicht eigenlijk? Wat maakt onze bestemmingen zo uniek? Wie een reis naar Scandinavië overweegt, zit mogelijks met heel wat vragen. Niet onlogisch, want er valt dan ook zo veel te beleven. Onze enthousiaste Travel Designers doen gelukkig niet liever dan verhalen vertellen over ‘hun’ bestemmingen en je tips geven voor een onvergetelijke reis.

Aan tafel met Bart Claeys

Voor liefhebbers van het programma “Het Hoge Noorden” is Bart Claeys alvast geen onbekend gezicht meer. De ex-Nordic gids en zijn gezin pakten anderhalf jaar geleden hun hele hebben en houden in en verhuisden naar Noorwegen. Hoe bouw je een nieuw leven op in het buitenland? Wat doet zo’n internationale verhuis met je kinderen? En hoe verschilt het Noorse leven van dat in België? Je ontdekt het allemaal in de nieuwste aflevering van de NordCast!

Luister op Spotify

Zonsondergang in een betoverend landschap

Luister of kijk je mee?

In de auto, op de fiets of terwijl je een marathon loopt… Je kan altijd en overal naar de NordCast luisteren. Ontdek alle afleveringen op YouTube en Spotify.

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties