Vamoos app

Al je reisinformatie op één plek

Handige Nordic reisapp

Alle reisinformatie op één plek

Reispapieren, informatie over jouw programma, een kaart van de bestemming… Raak nooit meer iets kwijt met de handige Nordic reisapp van Vamoos! Hier vind je alles rondom jouw reis terug. Zo heb je al jouw tickets en vouchers om in te checken voor vluchten, ferry’s en accommodaties en het ophalen van de huurauto bij de hand. Daarnaast staat het hele reisprogramma erin, met uitgebreide informatie per dag. Op de kaart vind je de locaties van jouw accommodatie(s), maar ook de persoonlijke tips van bezienswaardigheden en mogelijke activiteiten in de omgeving van onze Travel Designers.

Reis geboekt? Download dan nu de app!

Kijk jij uit naar een prachtige reis naar het Hoge Noorden? Download dan onderstaand de Vamoos app in de App Store of via Google Play en tel af naar jouw vertrek.

De app is nog niet beschikbaar voor reizen naar winters Lapland. 

     

Bekijk hier hoe de app werkt

icoon Noorwegen

“De eerste keer dat we met Nordic onze reis boekten. Zowel de gesprekken vooraf als de app hielpen ons om er een zalige vakantie van te maken: praktische info voor vetrek, veel tips voor wandelingen en andere activiteiten, handig overzicht met alle vouchers,..."

Ellen (Noorwegen)
icoon Noorwegen

"Noorwegen is als bestemming enorm meegevallen en door de vlekkeloze organisatie hebben we er ten volle van kunnen genieten.
Een extra pluim voor de reisapp: hele duidelijke informatie over elk mogelijk topic (van planning en mogelijke excursies, over vouchers, tot lokale regels en gebruiken). Alles bij de hand zonder een hele administratie te moeten meenemen."

Carolien (Noorwegen)
icoon Noorwegen

“Nordic nam ons alle zorgen uit handen. Via een handige app konden we onze reis dag op dag volgen en hadden we alle papieren vlot binnen handbereik. Elke bestemming tijdens onze trip verraste ons positief: ver van de platgetreden paden en ongelooflijk leuke verblijven met de liefste hosts."

Rebeca (Finland)

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties