Vind onze nieuwe collega en win!

Vind onze nieuwe collega en win!

Ken jij iemand die een voorliefde heeft voor Scandinavië en die passie wil delen met anderen? Help ons dan bij de zoektocht naar onze nieuwe collega! Deel onze vacatures met vrienden, familie, buren… en maak kans op een reischeque t.w.v. €500!

Bij Nordic maak je deel uit van een dynamisch team met een oprechte passie voor de Scandinavische landen. Klantvriendelijkheid en advies op maat staan bij ons centraal. Zo willen wij elke klant een authentieke en onvergetelijke reisbeleving bezorgen!

Hoe kan je winnen?

  1. Bekijk onze vacatures en deel deze met kennissen, vrienden, familieleden, buren waarvan jij denkt dat ze de ideale aanvulling voor ons team zullen zijn.
  2. Solliciteert jouw kennis bij ons? Zorg er dan zeker voor dat jouw naam, e-mailadres en gsm-nummer vermeld worden. Zo weten wij via wie de kandidaat de vacature ontdekt heeft en maak jij kans op een reischeque.
  3. Wij bekijken de sollicitatie en zoeken uit of er een match is tussen de kandidaat en Nordic.
  4. Indien jouw kennis, vriend, familielid… aangeworven wordt, ontvang jij een reischeque t.w.v. €500!

Denk je dat je de ideale kandidaat voor ons gevonden hebt? Bekijk hier onze openstaande vacatures voor zowel ons kantoor in Londerzeel als het kantoor in Melle, of kom alles te weten over werken bij Nordic en ontdek het team.

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox en ontdek als eerste onze promoties