Meerdaagse safari winters Lapland

Meerdaagse safari winters Lapland

Heb je de wintermicrobe helemaal te pakken en lijkt het je wel wat om er een aantal dagen op uit te trekken door de Lapse wildernis met een sneeuwscooter of hondenslee? Kies dan voor een meerdaagse safari!

 

Lunch in de natuur tijdens een meerdaagse tocht
Wildernis Lunch tijdens een meerdaagse safari in Lapland

Wat?

In groepjes van 4 tot 8 personen en onder begeleiding van een ervaren gids trek je er 3 of 5 dagen op uit in de natuur. Overnachten doe je in authentieke trappershutten. Het comfort van elektriciteit en stromend water ruil je in voor een gezellige sfeer en unieke setting. Je warmt je op aan het haardvuur en in de karakteristieke houtsauna.

Tijdens de tocht dring je verder door tot de Lapse wildernis. Ver weg van de dagelijkse drukte geniet je van vrijheid, onvervalste natuurpracht en het leven in de natuur. Ook de kans op noorderlicht is erg hoog!

Niet te missen, want:

  • De kans op noorderlicht is heel hoog
  • Je verkent een groot terrein
  • Je bestuurt de hondenslee of de sneeuwscooter zelf
  • Dit is een unieke natuurbeleving, ver weg van de dagelijkse drukte keer je terug naar de essentie
Meerdaagse huskytocht Lapland

Huskytocht

We selecteerden huskykennels met elk een geheel eigen identiteit en specifiek aanbod. Van bijzonder kleinschalig in het uiterste noorden van Noorwegen, tot een heuse expeditie vanuit Finland. Je bestuurt je eigen hondenslee en voedert en verzorgt de honden zelf. Als “musher” leer je het eigenzinnige karakter van je honden kennen en bouw je al gauw een intense band met hen op.

Meerdaagse sneeuwscooter tocht in Lapland

Sneeuwscooter

Het sneeuwscootergebied strekt zich uit tot in de verste hoeken van Lapland. De tochten zijn uitermate geschikt voor wie grote oppervlaktes wil doorkruisen en van avontuur en adrenaline houdt. Je bestuurt je eigen sneeuwscooter en leert al snel de kneepjes van het vak. Voor je het weet scheur je zoals een echte Zweed of Fin door het winterse landschap!

Alle winterreizen naar Lapland met een meerdaagse tocht

We vonden geen reizen die aan je zoekcriteria voldoen. Probeer het nog eens opnieuw door een nieuwe selectie te maken. Veel succes!

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties