Zeereizen met Nordic

Op zeereis met Nordic

Een zeereis is een unieke manier om een bestemming uitgebreid te ontdekken. Hoelang de zeereis ook duurt en bij welke havens je ook aanmeert, onderweg krijg je waanzinnige uitzichten voorgeschoteld. De route op zich is al onvergetelijk, maar de mogelijke excursies maken van je reis een heuse ‘once-in-a-lifetime’ ervaring.

Bij Nordic bieden we zeereizen aan langs de Noorse kust én exploratiereizen naar andere ongerepte natuurbestemmingen. Stap aan boord en ontdek de wereld met Hurtigruten, de koploper op vlak van innovatieve en duurzame zeereizen. Of maak een unieke reis met het splinternieuwe schip van Albatros Expeditions.

Een buitengewoon avontuur

Een zeereis met Hurtigruten is niet te vergelijken met een cruise, verplichte avondkledij en karaoke zijn hier namelijk niet van doen. De focus ligt bij Hurtigruten op de unieke natuurbeleving: je maakt een ware ontdekkingsreis en beleeft een buitengewoon avontuur. Kies je voor een zeereis langs de Noorse kust of treed je in de voetsporen van de poolreizigers? Welke bestemming je ook kiest, de zeereis met Hurtigruten wordt onvergetelijk.

Zeereizen langs de Noorse kust

Wil je op korte tijd en in alle rust de volledige kustlijn van Noorwegen ontdekken? Dan is een zeereis met een van de postboten van Hurtigruten de ideale formule. Nordic is als internationaal vertegenwoordiger van Hurtigruten jouw specialist voor deze unieke zeereis.

Walvissen spotten op IJsland met Nordic

Exploratiereizen met Nordic

Naar Spitsbergen om ijsberen, walvissen en walrussen te spotten? Groenland verkennen, met z’n kilometers brede gletsjers en ijsbergen die zo groot zijn als kathedralen? Wat dacht je van de woeste natuur in Alaska, Canada of IJsland of voet aan land zetten in het witte continent, Antarctica? Een exploratiereis met Nordic bevat het allemaal.

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties