Met kinderen op exploratiezeereis

Droomt jouw kind ervan om ontdekkingsreiziger te worden? Dan hebben we goed nieuws: ook kinderen zijn welkom aan boord van de Hurtigrutenschepen om de boeiende bestemmingen mee te komen ontdekken. De exploratiereis belooft een groot avontuur te worden, voor jong en oud.

Young Explorers’ Programme

Kinderen zijn zeker welkom om de verschillende boeiende bestemmingen mee te komen ontdekken. Hurtigruten biedt op MS Fridtjof Nansen en MS Roald Amundsen een apart programma aan voor actieve en leergierige kinderen tussen 6-12 jaar.

Ze leren zo over andere culturen, het belang van de natuur in ons dagelijks leven en de impact die wij als mensen hebben op onze prachtige maar delicate planeet.

Leuke én leerrijke reis

Via dagelijkse activiteiten krijgen ze meer inzicht in de natuur, het klimaat, het dierenleven, bescherming van het milieu en de geschiedenis van de ontdekkingsreizigers.

Het programma zorgt ervoor dat de kinderen elkaar gemakkelijk leren kennen en mooie vriendschappen kunnen opbouwen aan boord.
Details van het programma worden bij het begin van de reis kenbaar gemaakt.

Ouders kunnen normaal niet deelnemen aan het programma maar afhankelijk van de grootte van de groep en het type activiteit is het mogelijk dat ze toch af en toe meegevraagd worden. Alle begeleiding zal uitsluitend in het Engels zijn.