Vier eindejaar op een unieke manier

Mag het eens iets anders zijn?

Wil je eindejaar doorbrengen in een winters wonderland met dikke pakken sneeuw?  Of nieuwjaar vieren in een stad vol vuurwerk en vreugdevuur? Bekijk hieronder de mogelijkheden. Snel boeken is de boodschap, want deze programma’s lopen snel vol!

Santa-Claus-in-Harriniva-tijdens-kerst

Kerst in Lapland

Waar beter je kerstvakantie doorbrengen dan in het land van de Kerstman en zijn rendieren? In Lapland is het altijd gezellig, maar tijdens de kerstdagen is het er nog net iets gezelliger. Het landschap is bedekt met dikke pakken sneeuw, de Kerstman is paraat en er zijn speciale kerstactiviteiten voor jong en oud. Met wat geluk maakt het noorderlicht je wintersprookje compleet. In de kerstvakantie bieden we zowel korte breaks als weekverblijven aan. Je kan kiezen uit verschillende reisformules en locaties.

IJsland-vuurwerk-bij-de-Hallgrimskerk-in-Reykjavik
Hallgrimskirkja IJsland met vuurwerk

Nieuwjaar op IJsland

Nieuwjaar in Reykjavik betekent vreugdevuren, gigantisch veel vuurwerk én sfeer. IJslanders weten maar al te goed hoe ze het nieuwe jaar moeten inzetten. Op verschillende plaatsen in de stad worden volgens de oude Vikingtraditie enorme vreugdevuren aangestoken. Verder weerklinkt overal in de stad vuurwerk. Dat mag je erg letterlijk nemen. Er wordt maar liefst 500 ton vuurwerk afgeschoten! Kies voor een nieuwjaarspakket waarbij je stad en natuur combineert.

Alle kerst-en nieuwjaarsreizen

Lapland Zweden Winter 8 dagen

The Christmas Santa Dream

Weekprogramma op maat van gezinnen met kinderen…

Lapland Finland Winter 5 dagen

Santa Multi Adventure

Actieve 5-daagse reis in Fins Lapland met bezoek aan de Kerstman…

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties