Uniek logeren in Zweden

Ontdek de schoonheid van de Zweedse natuur op een ongebruikelijke manier

Unieke accommodaties in Zweden

Zweden is een land dat schreeuwt om ontdekt te worden: uitgestrekte bossen, talloze meren, een rijke dierenwereld… Wat dacht je ervan om deze adembenemende natuur te ontdekken tijdens een verblijf in een van onze unieke accommodaties? Vanuit jouw bijzondere verblijfplaats kan je de schoonheid van de Zweedse natuur op een buitengewone manier ervaren.

Wil je je vakantie in Zweden onvergetelijk maken? Verblijf dan in een van onze unieke accommodaties. Je ontdekt ze allemaal op deze pagina!

Maak je reis uniek

 

Drijvende hotelkamer

Hotel Sommarhagen

In Hotel Sommarhagen heb je de mogelijkheid om te verblijven in een drijvende kamer op een meer midden in de Zweedse natuur. Na een korte wandeling naar deze unieke accommodatie kan je ontspannen en genieten van de rust, kanoën op het meer of wandelen in het omringende bos. ’s Avonds kook je met de lokale ingrediënten die het hotel voor de maaltijd heeft geleverd op jouw afgelegen stekje.

 

Glazen huis aan een meer

Hotel Sommarhagen

Wat dacht je ervan om vanuit je kamer te genieten van de schoonheid van de Zweedse meren en natuur? Hotel Sommarhagen biedt overnachtingen in kleine glazen huisjes. Het is de perfecte plek om te genieten van het prachtige landschap van Östergötland! Bij het vallen van de avond komt de natuur pas echt tot zijn recht. Maak van de gelegenheid gebruik om plaatselijk wild te spotten of de sterrenhemel te bekijken!

 

Hutten in de wildernis

Kolarbyn Ecolodge, Skinnskatteberg

Een verblijf in deze kleine hutten in het hart van het Zweedse bos is een echte back-to-nature ervaring. Zonder elektriciteit of stromend water keer je in deze unieke accommodatie terug naar de basis. Wandelen, vissen, zwemmen, sauna, een kampvuur bouwen,… maak de avonturier in jezelf wakker en beleef deze unieke ervaringen! Na het bereiden en genieten van jouw maaltijd breng je de nacht door in één van de 12 hutten gemaakt uit natuurlijke materialen. Een onvergetelijk verblijf gegarandeerd!

 

Glazen hut tussen de bomen

Bergaliv, Vallsta

De glazen boomhutvan Bergaliv, gelegen op een heuvel in het hart van het Zweedse bos, zijn de perfecte plek voor natuurliefhebbers. Deze unieke accommodatie biedt een adembenemend uitzicht op de prachtige omringende natuur. Je geniet er van de rust en stilte en komt er volledig tot jezelf. Een ontspannen vakantie gegarandeerd!

Ontdek al onze unieke verblijven in Zweden

Zuid-Zweden Zomer 9 dagen

Genieten aan de Zweedse Oostkust

Ontspan te midden van de Zweedse bossen en ga op culturele ontdekking in Stockholm.

Zuid-Zweden Zomer 11 dagen

Uniek Logeren

Tijdens deze rondreis ontdek je de mooiste plekjes van centraal Zweden vanuit bijzondere locaties. Een ideaal programma voor wie op zoek is naar iets unieks.

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties