Levikaira Blokhutten

Levikaira Blokhutten

Wil je samen met je reisgezelschap in een chalet in Levi verblijven? Dan zijn de Levikaira chalets een uitstekende keuze!

Centrale ligging

De chalets liggen op wandelafstand van Levi. Door de uitstekende ligging heb je geen huurwagen nodig: supermarkten, restaurants, bars, safarikantoren, skipistes, tracks om te sneeuwschoenwandelen of fatbiken… alles is te voet bereikbaar. De restaurants en supermarkten liggen op 0,5-1km en er is ook een skibushalte op 100m.

 

“De chalets liggen op wandelafstand van Levi”

Modern of authentiek?

De chalets zijn volledig opgebouwd uit hout. Je kiest voor een authentieke boomstammenchalet of een moderne houten chalet. De chalets zijn steeds twee onder één dak. Elke chalet bestaat uit een ruime woonkamer met haardvuur en uitgeruste keuken, badkamer met handdoeken, apart toilet, sauna, droogkamer en een aantal slaapkamers met bedlinnen. Er is een houtvoorraad voorzien zodat je elke avond kan nagenieten van de dag bij een warm haardvuur. In je verblijf zitten telkens 2 skipassen inbegrepen. Splitsen jullie je op om een aantal momenten op de latten te staan? Of liever in groep? Deze passen helpen je al een eindje op weg!

 

“Je kiest voor een authentieke boomstammenchalet of een moderne houten chalet”

moderne chalet in Fins Lapland
authentieke boomstammenchalet in Fins Lapland

Verschillende types

Je logeert in één van deze chalets:

 • Type 1 LK2 Silver Pine
  Deze chalet net gerenoveerde chalet is geschikt voor maximum 6 personen (idealiter 2-4 personen) en heeft 1 slaapkamer met 2 aparte bedden en een slaaploft met 4 extra bedden. De totale oppervlakte is 75m². Met een open keuken en woonkamer met haardvuur, een apart toilet, een badkamer met sauna en toilet.
 • Type 2 LK3-8 Silver Pine
  Deze chalet is geschikt voor maximum 8 personen en heeft 4 slaapkamers met 8 aparte bedden en soms een extra bed in de slaaploft. De totale oppervlakte is 115m². De benedenverdieping is 65m² en heeft een open keuken en woonkamer met haardvuur, 1 slaapkamer, een apart toilet, een badkamer met 2 douches naast elkaar, een sauna en toilet. Op de bovenverdieping (50m²) zijn er 3 slaapkamers, een slaaploft en een apart toilet.
 • Type 3 LK9-14 Silver Pine
  Deze chalet is geschikt voor maximum 10 personen (idealiter 6-8 personen) en heeft 3 slaapkamers met 6 aparte bedden en 2 open slaaplofts met 4 extra bedden. De totale oppervlakte bedraagt 115m². De benedenverdieping is 65m² en heeft een open keuken en woonkamer met haardvuur, 1 slaapkamer, een apart toilet, een badkamer met 2 douches naast elkaar, een sauna en een toilet. Op de bovenverdieping (50m²) zijn er 2 slaapkamers en 2 slaaplofts.
 • Type 1 LK17-20 Modern Pine
  Deze chalet is geschikt voor maximum 10 personen (idealiter 8 personen) en heeft 4 slaapkamers met 8 aparte bedden en een overloop met 2 extra bedden. De totale oppervlakte is 100m². De benedenverdieping is 70m² en heeft een open keuken en woonkamer met haardvuur, 2 slaapkamers, een apart toilet, een badkamer met 2 douches naast elkaar, een sauna. Op de bovenverdieping (30m²) zijn er 2 slaapkamers en een slaaploft, een aparte toilet en een aparte douche.

Waarom Levikaira?

 • Goede ligging in Levi
 • Keuze tussen verschillende types chalets, telkens met sauna
 • Twee skipassen inbegrepen
 • Vrije maaltijdkeuze
 • Vrije keuze activiteiten of Explore Pack
 • Veel privacy

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties