Excursies en activiteiten

Ontdek de wereld op een unieke manier

Afhankelijk van de bestemming en jouw gekozen route zijn er aan boord optioneel een aantal activiteiten en excursies mogelijk. De exploratiereizen zijn sowieso uniek, maar het zijn deze bijzondere activiteiten en excursies die van je reis een echte ‘once-in-a-lifetime’ ervaring maken.

Excursies 

De mogelijke excursies zijn vooraf gekend en kunnen op voorhand geboekt worden. Enkele maanden voor vertrek is het aanbod gekend en kan er naar eigen voorkeur een of meerdere excursies toegevoegd worden aan de boeking. Het gaat hier vooral om de bestemmingen IJsland, Groenland en Alaska.

Activiteiten

Wil je jouw expeditiereis nog onvergetelijker maken? Dan kan de keuze voor een van de optionele activiteiten aan boord zeker een manier zijn om uw innerlijke avonturier de vrije loop te laten. Kajakken, wandelingen, overnachten in een tent op Antarctica, … het is slechts een kleine greep uit de talrijke mogelijkheden.

Deze activiteiten zijn enkel boekbaar aan boord, je kan ze dus niet vastleggen vóór je reis. Ze worden tijdens een verplicht infomoment toegelicht door het expeditieteam waarna je je kan inschrijven. Zijn er meer kandidaten dan beschikbare plaatsen voor een bepaalde activiteit? Dan worden er lootjes getrokken.

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties